Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

Το καινούργιο μου flashάτο site! Επετειακό.




4 σχόλια:

VAD είπε...

Τι έγινε η κάμερα της πλατείας βρε Γιωργάκη;

Maria Tzirita είπε...

Υπέροχη σελίδα πράγματι! Μόνος σου την έφτιαξες; Αν ναι, συγχαρητήρια, είναι εντυπωσιακό για την ηλικία σου έτσι κι αλλιώς! Να'σαι καλά μικρέ μου φίλε!

Gekoudi είπε...

Κύριε Βασίλη, μπορείτε να πάτε http://kolindros.dyndns.org και θα σας ζητήσει κωδικό και username. Στο username θα γράψετε demo και στον κωδικό τίποτα. Για τις υπόλοιπες φωτογραφίες που μου ζητήσατε θα τις τραβήξω και θα τις στείλω σύντομα.

Μαρία Τζιρίτα, ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Φυσικά και την έκανα μόνος μου τη σελίδα. Έχω όμως και πιο παλιά, την gekoudi.googlepages.com, για να δείτε. Σας άρεσε η εμφάνιση ή το περιεχόμενο της σελίδας; Τώρα τελευταία πήγα Θεσσαλονίκη σε ένα εμπορικό κέντρο και έψαξα για το βιβλίο σας αλλά δεν το βρήκα. Θα το ψάξω στον Ιανό και Παπασωτηρίου.
Καλό απόγευμα!

Γιώργος Γκέκας

Χαιρετισμούς από τον Κολινδρό.

Maria Tzirita είπε...

Το βιβλίο μου ε; Ναι, έχει γίνει ανάρπαστο, δεν το βρίσκεις εύκολα!!! Χα,χα, αστειεύομαι, μπορείς να το παραγγείλεις νομίζω καλέ μου και θα στο φέρουνε. Όσο για τη σελίδα σου, με εντυπωσίασε η μορφή αλλά και το περιεχόμενο, γράφεις πολύ όμορφα και πολύ παραστατικά. Φιλιά πολλά, καλό σου βράδυ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...