Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Σοβαρός τραυματισμός νεαρού στα διόδια Αιγινίου

Σοβαρός τραυματισμός νεαρού στα διόδια Αιγινίου. Αυτοκίνητο οδηγούμενο από ασυνείδητο οδηγό παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά νεαρό που συμμετείχε στην διαμαρτυρία για τον Καλλικράτη. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της πολιτικής της κυβέρνησης του ΔΝΤ. Οδηγός αυτοκινήτου δεν έκοψε ταχύτητα και παρέσυρε 34χρονο, που διαδήλωνε ενάντια στον "Καλλικράτη"...

Το ατύχημα έγινε αργά το απόγευμα. Στα διόδια Αιγινίου Πιερίας, βρίσκονταν δεκάδες κάτοικοι του Κολινδρού, που πραγματοποιούσαν συμβολικό αποκλεισμό, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την έδρα του δήμου Πύδνας που είχε αρχικά παραχωρηθεί στον Κολινδρό, αλλά αργότερα δόθηκε στο Αιγίνιο.
Κάποια στιγμή πλησίασε στα διόδια ένα μαύρο αυτοκίνητο.

Ο 34χρονος διαδηλωτής, όπως αναφέρει η αστυνομία, έφυγε από τους υπόλοιπους συγκεντρωμένους, για να κάνει σήμα στον οδηγό να κόψει ταχύτητα. Ο οδηγός όμως δεν έκοψε ταχύτητα με αποτέλεσμα να παρασύρει τον άτυχο άνδρα.
Σα να μην έφτανε αυτό, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε.
Όλοι είχαν παγώσει.
Ο 34χρονος είχε σωριαστεί αιμόφυρτος στο δρόμο και για λίγα λεπτά επικράτησε πανικός. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο, ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Κατερίνης και εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν βαριά τραύματα η ζωή του ευτυχώς δεν διατρέχει κίνδυνο.
Η αστυνομία  δεν εντόπισε και δεν συνέλαβε τον οδηγό.


2 σχόλια:

O ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ είπε...

Ο Νίκος να γίνει σιδερένιος, ο Θεός να βάλει το χέρι του και ας όψονται οι ηθικοί αυτουργοί του Ν. Πιερίας...

Gekoudi είπε...

Θείο, επειδή γράφουμε Αρχαία, δεν μπήκα νωρίτερα στο ίντερνετ. Συμμερίζομαι την αγανάκτησή σου και εγώ θα τα πω και πιο αναλυτικά και θα κατονομάσω τους υπεύθυνους με αλφαβητική σειρά (για να μην αδικήσω κανέναν): Αμοιρίδης, Κουκοδήμος, Μίχου, Παπαγεωργίου και μια κυρία που ψωνίζει φόρεμα από την 6η Avenue.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...