Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Όχι στα διόδια

Από κινητοποίηση της ΚΝΕ κατά των διοδίων.

Το ΚΚΕ στηρίζει τον δήμαρχο Στυλίδας κ. Απ. Γκλέτσο στον αγώνα του κατά των διοδίων και καλεί τους εργαζόμενους να καταδικάσουν την σύλληψη του. 

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει «απαράδεκτη αυταρχική ενέργεια που βαραίνει πρώτα απ’ όλα την κυβέρνηση» τη σύλληψη του που έγινε με εντολή εισαγγελέα επειδή άνοιξε τις μπάρες της εθνικής οδού, «διαμαρτυρόμενος για τη ληστεία των διοδίων που διαπράττουν οι μεγαλοκατασκευαστές με τη στήριξη ΠαΣοΚ – ΝΔ - ΛΑΟΣ».
Η φώτο από το Βήμα.
Μάλιστα, ζητά από το λαό να καταδικάσει τη σύλληψη γιατί «στρέφεται κατά των λαϊκών κινητοποιήσεων και ποινικοποιεί τον αγώνα για την κατάργηση των διοδίων, για την κατάργηση των αυξήσεων στα εισιτήρια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς».

Από το Βήμα

4 σχόλια:

Απλυτος Εθνοπροδοτης είπε...

Η συλληψη ειναι παρανομη αφου η απαγορευση διελευσης λογω μη πληρωμης διοδιων αποτελει παρακωλυση κυκλοφοριας και διωκεται απο τον νομο. Ακομα και το κοψιμο προστιμου απαγορευεται οπως και στις αστικε συγκοινωνιες

Gekoudi είπε...

Φίλε Ernesto, τα διόδια πέραν από το χαράτσι που επιβάλουν στον καθένα και μάλιστα με άνισο τρόπο, διότι είτε ο πλούσιος είτε ο φτωχός το ίδιο αντίτιμο θα δώσουν, εμποδίζουν την ελεύθερη μετακίνηση των πολιτών και βιντεοσκοπούν τον καθένα που περνά από κει. Έτσι παραβιάζεται η προσωπική ζωή μας. Αισχροκερδούν πουλώντας μας τους δρόμους τους οποίους τους έχουμε ήδη πληρώσει και φτιάξει.

Καληνύχτα

Takis Malkotsis είπε...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Αυτό που έκανε ο γκλέτσος ήθελε πράγματι κότσια και πρέπει και άλλοι δήμαρχοι να ξυπνήσουν και να πάρουν τετοιες πρωτοβουλίες.

Gekoudi είπε...

Καλησπέρα socrates1997. Όντως, αυτό που έκανε ήταν σωστό και σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να τον συλλάβουν.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...