Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Ο Hackτιβισμός ήρθε για να μείνει

Αν ο Ερνέστο Γκεβάρα ήταν ακόμα ζωντανός, μαζί μας, νομίζω ότι θα εμφανιζόταν ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του, καθώς θα έβλεπε κάποιες από τις υποθέσεις του "ανταρτοπόλεμου" να πάνε από τη γη και τον αέρα, στον κυβερνοχώρο. Είναι γεγονός ότι υπάρχουν πολλές ομοιότητες. Η παράλληλη δύναμη ανταρτών, γλιστρά, παράγει μια εστία αντίστασης, παράγει επιθέσεις και υπερασπίζεται ελευθερίες, επεκτείνεται στο έδαφός τους. Χωρίς σύνορα, σαν Hacker International, η κίνηση αυτή έρχεται να αναλάβει επαναστατική δράση.

Red Star Linux
Αν ο Ερνέστο Γκεβάρα ήταν ακόμα ζωντανός, μαζί μας, νομίζω ότι θα εμφανιζόταν ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του, καθώς θα έβλεπε κάποιες από τις υποθέσεις του "ανταρτοπόλεμου" να πάνε από τη γη και τον αέρα, στον κυβερνοχώρο. Είναι γεγονός ότι υπάρχουν πολλές ομοιότητες. Η παράλληλη δύναμη ανταρτών, γλιστρά, παράγει μια εστία αντίστασης, παράγει επιθέσεις και υπερασπίζεται ελευθερίες, επεκτείνεται στο έδαφός τους. Χωρίς σύνορα, σαν Hacker International, η κίνηση αυτή έρχεται να αναλάβει επαναστατική δράση.

Είναι ώρα να περάσουν οι Hackers σε μια οργανωμένη επαναστατική δράση. Ο Hackτιβισμός ήρθε για να μείνει, και ο Cyber-πόλεμος είναι πια ένα γεγονός.


2 σχόλια:

Απλυτος Εθνοπροδοτης είπε...

Στο μονο που διαφωνω ειναι στο
communist+ελευθερια μαζι... απλα δεν γινεται.
Κατα τ αλλα επικαιρο

Gekoudi είπε...

@ Φίλε Ernesto καλώς ήρθες στα λημέρια μου.
Να υποθέσω ότι το Ερνέστο το δανείστηκες από τον μεγάλο επαναστάτη Τσε, που ναι, αυτός αγωνίστηκε και δολοφονήθηκε για "communist+ελευθερία"
Αν ασχολείσαι με το Linux, θα κατάλαβες οτι μιλάω για το OS Red Star της Βόρειας Κορέας. Μια χώρα που στερείται την ελευθερία της από τους Αμερικανούς ιμπεριαλιστές.
Μια χώρα που συκοφαντείται απειλείται και βρίσκεται στο άξονα του "κακού".
Αυτή η χώρα ανέπτυξε και εφαρμόζει ένα communis+ελεύθερο λειτουργικό σύστημα, linux είναι, που κάνει πάταγο και είναι από τα πιο δημοφιλή και ασφαλή από εξωτερικές επιθέσεις.

ΥΓ Ωραία η μουσική στο blog σου.
ΥΓ Πάρτο λίγο αριστερότερα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...