Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Τους χάλασαν τη φιέστα και χρησιμοποίησαν βια κατά πολιτών

Συγχαρητήρια!
Συγχαρητήρια!
Από Υπουργείο προστασίας του Πολίτη σε Υπουργείο προστασίας του τηλεσκηνοθέτη.
Θα τους χάλαγαν τα πλάνα φαίνεται τους "πράσινους δημοκράτες" γι αυτό και αποφάσισαν να τους προστατεύσουν με απαγορευμένα χημικά και ρόπαλα λες και είμαστε στην εποχή των σπηλαίων.
.
Μήπως τους είπε κάποιος υποκριτές;
Μήπως τους είπε κάποιος υποκριτές;
Τι θα πετύχετε; Το αεροπλάνο περιμένει.

Πράσινη ανάπτυξη λοιπόν και περιοδεία του Γιώργου και χειραψίες σε τρία καφενεία με στημένα πλάνα για τα κανάλια της ντροπής. Προφανώς εμπνεύσεως Πεταλωτή Ντόλιου και σια.

"Το ΚΚΕ καταγγέλλει στον ελληνικό λαό την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ και τη χρήση χημικών σε βάρος διαδηλωτών του ΠΑΜΕ, αγροτών, φοιτητών και γυναικών που διαδήλωναν με την ευκαιρία της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στην Κομοτηνή. Η κυβέρνηση βρίσκεται σε αυταρχικό κατήφορο.
Προκειμένου να προστατεύσει την προπαγανδιστική εικόνα που καλλιεργεί ότι έχει τη λαϊκή συναίνεση, καταφεύγει στην καταστολή του ταξικού εργατικού κινήματος. Γελιέται αν νομίζει ότι με τη βία και τον αυταρχισμό θα αντιμετωπίσει την πάλη των εργαζομένων και του λαού κατά της βάρβαρης πολιτικής της."

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προσπάθησαν να "νικήσουν τον εχρθό λαό" !

Με ρόπαλα και χημικά !

Νομίζουν ...

Gekoudi είπε...

Καλησπέρα φάρε. Δεν θα τους περάσει. Προσπαθούν με βίαια μέσα σε κάθε τους αντιλαϊκή μεταρρύθμιση να επιβάλουν την "κοινωνική συνοχή", αλλά ο λαός αντιδρά μαζικά και έρχεται στις γραμμές της οργανωμένης πάλης, του ΚΚΕ, όσο κι αν αυτοί το προβοκάρουν και το συκοφαντούν. Χτυπούν το λαό με χημικά που έχουν απαγορευτεί στις μισές πολιτείες των ΗΠΑ και σε όλες τις χώρες της ΕΕ. Στρέφονται ενάντια στον εχθρό λαό.

Χαιρετισμούς πολλούς, Γιώργος.

Σκεπτόμενος πολίτης είπε...

Για την παρέλαση του ΠΑΜΕ στην απεργία 23/2/2011,τι λέμε;

Gekoudi είπε...

Επειδή με κόβει λίγο, το έπιασα το υπονοούμενο.
Κατ αρχήν λέμε ΝΑΙ στην "παρέλαση" του ΠΑΜΕ. Μετά, στην κακία σου λέμε ΟΧΙ. Αν εννοείς την πρόταση του Αλαβάνου για καθιστική διαμαρτυρία όπερ έδει δείξε. Γιατί δεν την έκανες εσύ, εσείς. Εσύ δεν τολμάς να γράψεις το όνομά σου στο μπλογκ και προτείνεις "ανεβασμένες" ενέργειες; Γιατί δεν τις έκαναν αυτοί που τις εμπνεύστηκαν.
Δες το αποτέλεσμα του εγχειρήματος κάθε φορά. Σε τι βοηθά;
Το έχουμε δει το έργο. Όταν ανώνυμε το ΠΑΜΕ θα αποφασίσει καθιστική διαμαρτυρία θα την κάνει.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...