Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Λιβύη. H Ρωσία είναι σαφώς ανίκανη και αξιολύπητη.


H Ρωσία είναι σαφώς ανίκανη και αξιολύπητη.
Ενώ η Γερμανία και η Ιαπωνία έχουν και το βάρος της ιστορικής ήττας του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, η Ρωσία έχει αντίθετα επιφορτιστεί, κερδίζοντας στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και διαθέτει πυρηνική ενέργεια και εξοπλισμό, το βάρος της προάσπισης της, αλλά και γιατί όχι και την υπεράσπιση λαών. Γιατί πολίτη όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα πρέπει να ξέρεις πως η φωτιά μπορεί να φτάσει και στο δικό σου σπίτι.
Είναι η Ρωσία χωρίς το ανάστημα ενός παγκόσμιου παίκτη.
Ακόμη και η Γαλλία, ένα έθνος που απέτυχε να υπερασπίσει την πατρίδα του στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο “Pourquoi?” και η κακή απόδοση του Ηνωμένου Βασιλείου φαίνονται πιο σημαντικοί ακόμα μία φορά, από την μεγάλη και δυνατή Ρωσία. 
Η  Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας; Δεν ξέρουμε.
Φαίνεται ότι πουλάνε το σχοινί που αργότερα θα τους κρεμάσουν. 

Αυτό είναι απαράδεκτο.



Η πατρίδα μας; 
Τι παραλογισμός είναι αυτός; 
Πως μέχρι χτες τον Ιούνιο είχαμε συμφωνίες με την Λιβύη και τώρα ξαφνικά της κηρύξαμε τον πόλεμο; 
Τη στιγμή που δεν έχουμε φάρμακα για τα νοσοκομεία, η ανεργία έχει ακουμπήσει το 20%, έχει στερέψει η χώρα μας από ρευστό, δαπανά υπέρογκα ποσά για ένα ακόμα πόλεμο, που σαν υπηρέτρια της επέβαλαν να συμμετέχει;


Τι είδους "άνθρωπος" είσαι;
Διαδηλωτής 
Ή τρελός;
Για πες μας.


Τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ έχουν αναδειχθεί σε ένα είδος φασιστικής αυτοκρατορίας.
Δεν έχει σημασία αν είναι λάθος ο Καντάφι. 
Η δράση του ΝΑΤΟ είναι φασιστική αντεπαναστατική και απαράδεκτη.

Ο στόχος τους είναι να μεταβάλλουν όλο τον αραβικό κόσμο σε μια περιοχή που κυριαρχείται από πολυεθνικές εταιρίες και κυβερνάται από τα αντι-δημοκρατικά πρότυπα του παγκόσμιου καπιταλισμού, ένα ακόμη ασχημότερο πρόσωπο μιας νεο-αποικιοκρατίας.

Το Κατάρ και το Al-Jazeera συνδέονται λειτουργικά με τις ΗΠΑ και το CNN. Εξαπατούν και τους δικούς τους ανθρώπους και χρησιμοποιούν τη δικαιολογημένη τους οργή εναντίον τους.

Ως άνθρωπος πρέπει να πω: η κυνική τρομοκρατία των ΗΠΑ και των οπαδών τους είναι απαράδεκτη! Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πρέπει να οργανωθούν και να ταχθούν κατά της επίθεσης, πριν να είναι αργά.

Όπως έχουμε διαπιστώσει, με βάση την ελπίδα για τη ρωσική ή την κινεζική ηγεσία σημαίνει την απώλεια κάθε ελπίδας.


Πήγε για μαλλί...

Και... βγήκε κουρεμένο.
Αυτό είναι ήδη ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος. Η καπιταλιστική ηγεσία εναντίον των Λαών του Κόσμου
Ποιος ελέγχει μέσα ενημέρωσης;
Ποιος ελέγχει το διαδίκτυο;
Ποιος ελέγχει τους δορυφόρους και το στρατό;
Ποιος ελέγχει τις τράπεζες και τον πλούτο;
Ποιος τους φυσικούς πόρους;
Γιατί δεν είναι δικτάτορας η Βασίλισσα της Βρετανίας ή η Βεατρίκη της Ολλανδίας; Και είναι ο ιδιόμορφος Καντάφι. Γιατί Ολλανδέ όταν πλημμυρίζει το σπίτι του γείτονα πρέπει περιμένεις και το δικό σου..

Η ανεξαρτησία και η ελευθερία είναι ζωτική καθ 'οιονδήποτε τρόπο για το ανθρώπινο είδος. Πρέπει να αναλάβουμε τον έλεγχο των συνοικιών και των εγκαταστάσεων για να κρατήσουμε τους μαύρους φρουρούς του ΟΗΕ-ΝΑΤΟισμού μακριά μας... οργανωθείτε! αντισταθείτε! αντιδράσετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...