Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΝΑΤΟ: «Πετυχαίνουμε τους στόχους μας στη Λιβύη»


Αυτός ο πίθηκος με φόντο τη σημαία της ΕΕ,
 θα δικαστεί για εγκλήματα πολέμου;
Αυτά είναι προστασία των αμάχων του ΝΑΤΟ - ΟΗΕ;

Και βέβαια τους πετυχαίνετε. Τουλάχιστον επτά άμαχοι στη Λιβύη δολοφονήθηκαν ενώ άλλοι δέκα οκτώ τραυματίσθηκαν σοβαρά από μια αεροπορική επιδρομή του ΝΑΤΟ που έπληξε κατοικημένη περιοχή τη νύχτα. 



Νωρίτερα, η Συμμαχία επιβεβαίωσε ότι είχε επιτεθεί κατά λάθος στις «επαναστατικές δυνάμεις», αλλά ο αριθμός των θυμάτων που σκοτώθηκαν σε αυτά τα φιλικά πυρά δεν είναι γνωστός.


Φωτογραφία από την προστασία των αμάχων του ΝΑΤΟ
με τη βούλα του ΟΗΕ.
Πόσα πληρώνει ο ελληνικός λαός
για τον "ανθρωπισμό" αυτό;
Τι εθνικότητας ήταν τα "παλικάρια" που σκότωσαν παιδιά;

Ρωτήθηκε ο ελληνικός λαός γι αυτή τη συμμετοχή;
Ή εξαγγέλλουμε δημοψηφίσματα
άνευ σημασίας για να λέμε οτι είμαστε δημοκράτες.
Στη μέση της νύχτας, μια περιοχή της συνοικίας Σουκ αλ-Τζούμα της Τρίπολης ξύπνησε από ένα ωστικό κύμα, όταν μια βόμβα, ή αρκετές βόμβες, προσγειώθηκαν σε αυτή την κατοικημένη περιοχή.
Πολλά τριώροφα κτίρια καταστράφηκαν σαν αποτέλεσμα αυτής της επίθεσης. Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εκθέσεις, τέσσερις οικογένειες - 12 έως 14 άτομα - κατοικούσαν εκεί και έχουν χάσει τη ζωή τους τουλάχιστον επτά κάτοικοι, ενώ κάποιοι εξακολουθούν να αγνοούνται.
Η επιχείρηση διάσωσης ξεκίνησε αμέσως, στη μέση της νύχτας, υπάρχει μικρή ελπίδα κάποιος να είναι ζωντανός ακόμα κάτω από τα ερείπια.
Υπάρχουν κτίρια στην απέναντι πλευρά του δρόμου που επίσης εν μέρει έχουν καταστραφεί, ενώ κανείς εκεί δεν έχει πληγωθεί .
Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Λιβύης, Μούσα Ιμπραήμ, έφτασε στη σκηνή λίγο μετά το περιστατικό. Είπε ότι η περιοχή επλήγη από το ΝΑΤΟ.
«Ήταν επίθεση με ρουκέτες από τον ουρανό. Οι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και παιδιά». "Mε τα μάτια μου είδα και με τα χέρια μου βοήθησα να πάρουν τα μικρά κορίτσια που έχασαν τη ζωή τους και τα μικρά αγόρια, το πατέρα και τη μητέρα. Δύο ολόκληρες οικογένειες έχασαν τη ζωή τους κάτω από αυτήν την επίθεση."
"Δεν μπορείς να δικαιολογήσεις αυτή την επίθεση με τίποτα. Αυτή δεν είναι η προστασία των αμάχων,"  πρόσθεσε ο Ιμπραήμ Μούσα .
Το τελευταίο περιστατικό έρχεται εν μέσω έντονου βομβαρδισμού της Λιβύης από τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ.


Δείτε ακόμα: 1. Ετοιμάστε τρία κονδύλια!
                            2.Ύπνος
                            3. ΠΑΣΟΚ: Ζείτε στον κόσμο σας ή δημοκρατία;
                            4. Σοσιαλισμός για τους πλούσιους και καπιταλισμός για τους φτωχούς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...