Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Οι λίστες με τους Ληστές. "Ντούκου τον παρά" ιντιώτες!


Η υπεύθυνη κυβέρνηση που θα λογοδοτήσει στο λαό,
για τις πράξεις και τις απραξίες της.
Η σύνθεση της Κυβέρνησης Πρωθυπουργός Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Αντιπρόεδρος και Υπουργός Οικονομικών Υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Yπουργείο Εσωτερικών Υπουργείο Οικονομικών Υπουργείο Εξωτερικών Υπουργείο Εθνικής Άμυνας Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού Η κυβέρνηση: Η κυβέρνηση είναι το εκτελεστικό όργανο της Εθνικής Αντιπροσωπείας και του κράτους. Ανώτατο διοικητικό επιτελείο της Ελληνικής Δημοκρατίας. Η κυβέρνηση είναι υπεύθυνη για καθήκοντα που της έχουν ανατεθεί από το κράτος στους τομείς της πολιτικής, της κοινωνικο-οικονομίας, της εθνικής άμυνας, της ασφάλειας και των εξωτερικών σχέσεων. Διατηρεί την αποτελεσματική λειτουργία του κρατικού μηχανισμού από το κέντρο προς τα επίπεδα της βάσης. Εξασφαλίζει το σεβασμό και την εφαρμογή του Συντάγματος και των νόμων, προάγει την αίσθηση κυριαρχίας του λαού, την εθνική άμυνα και την παραγωγή, διασφαλίζει τη σταθερότητα μέσα από τα έσοδα (φόρους) και βελτιώνει τον πλούτο του λαού, την πνευματική του ζωή, την υγεία, την εργασία και την ευημερία . Η κυβέρνηση είναι υπόλογη ενώπιον του Κοινοβουλίου, ενώπιον του λαού και του Προέδρου του κράτους. Τα στοιχεία της κυβέρνησης είναι τα εξής: 
Πρωθυπουργός, Υφυπουργοί της Κυβέρνησης και οι υπουργοί. Ο πρωθυπουργός εκλέγεται, ή απορρίπτεται από το Κοινοβούλιο μετά από εντολή του Προέδρου του κράτους. Οι αναπληρωτές πρωθυπουργοί (αντιπρόεδροι) που εγκρίθηκαν από το Κοινοβούλιο μετά από αίτημα του πρωθυπουργού, λειτουργούν σαν βοηθοί του Πρωθυπουργού και εγκρίθηκαν από τον Πρωθυπουργό. Οι υπουργοί και οι επικεφαλής των υπουργείων έχουν εγκριθεί από το Κοινοβούλιο με πρόταση του πρωθυπουργού. Είναι υπεύθυνοι για τη διαχείριση του κράτους και τους έχουν ανατεθεί οι υποθέσεις του. Γιατί ; όλοι αυτοί ενώ εισπράττουν από τους φτωχούς πολίτες τους φόρους άμεσους και έμμεσους δεν διασφαλίζουν την είσπραξη εσόδων του Κράτους όπως δείχνει η λίστα της ντροπής που η ίδια η κυβέρνηση έδωσε στη δημοσιότητα; 


Λίστα που είναι κουτσή μιας και έχει μόνο αυτούς ή αυτές τις εταιρίες που οφείλουν στο κράτος 150.000 ευρώ και άνω. 
Χρέη που προέκυψαν μετά από χαρισματικά προνόμια που διαθέτουν και ωστόσο δεν έχουν την ηθική να πληρώσουν αυτά που οφείλουν στο κράτος. 


Οδηγώντας σε ανεργία και απολύσεις υπαλλήλων καθώς και διάλυση των κοινωνικών δομών στην παιδεία υγεία και οικονομική ανάπτυξη. 


Ντούκου λοιπόν τον παρά ιδιώτες. Link: Οι λίστες με τους Ληστές

2 σχόλια:

Botsoglu kostas είπε...

Γιωργακι σε ευχαριστουμε για την συμπαρασταση στον δικαιο αγωνα μας.Να εισαι παντα γερος και καλη σχολικη χρονια και προοδο.

Gekoudi είπε...

Ευχαριστώ. Χαιρετισμούς στον Κ.Δ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...