Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Το ΠΑΜΕ υποστηρίζει ότι βρήκε αστυνομικούς στους κουκουλοφόρους!


Σύμφωνα με πληροφορίες  κατά τη διάρκεια των συμπλοκών, διαδηλωτές του ΠΑΜΕ απομόνωσαν μερικά άτομα από το μπλοκ των “κουκουλοφόρων” και έλεγξαν τις ταυτότητές τους. Μεταξύ αυτών βρέθηκαν και δύο άτομα που κατείχαν υπηρεσιακές ταυτότητες της Ελληνικής Αστυνομίας.
Το γεγονός αυτό διέψευσε κατηγορηματικά η ΕΛ.ΑΣ. δια του εκπροσώπου της Αθανάσιου Κοκκαλάκη, ο οποίος τόνισε ότι δεν υπάρχει “κανένα απολύτως στοιχείο που να επιβεβαιώνει ότι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. συμμετείχαν σε προβοκατόρικες ενέργειες, οποιουδήποτε είδους”.
Από το Antinews

Δείτε και αυτό http://goo.gl/Ma5fO
Και αυτό http://goo.gl/D8TTu

update 21/Oκτ.



4 σχόλια:

faros είπε...

... και δεν είναι η πρώτη φορά ...

Κυρίως, επί ΠΑ"ΣΟ"Κ ...

aimsare είπε...

Κάπου είδα και ότι τα ΜΑΤ χτυπούσαν τους διαδηλωτές με σφυριά...Όταν βρω χρόνο θα ψάξω να βρω τη φωτογραφία και θα στη στείλω. Έχει ξεφύγει η κατάσταση...

Gekoudi είπε...

@faros Έχετε δίκιο. Οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ ενίοτε βάζαν δικούς τους ανθρώπους, ασφαλίτες, χαφιέδες στις πορείες του ΚΚΕ. Τώρα φάνηκε πόσο το αστικό σύστημα μας φοβάται.

Χαιρετισμούς, Γιώργος.

Gekoudi είπε...

@aimsare Αυτοί είναι που υποτίθεται προστατεύουν το λαό. Σ' ευχαριστώ για την πληροφορία. Πλέον αντιπαλεύουν το μαζικό ταξικό κίνημα με κάθε μέσο. Θα τα πούμε ε;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...