Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

1.000.000 άνεργοι ρεέ!


Η Υγεία και οι κοινωνικές Ανθρώπινες Υπηρεσίες που κατείχε ο λαός μια - μια καταργούνται με μέρος του νέου νόμου της υγειονομικής περίθαλψης, (ΕΟΠΥ κλπ) και σειρά άλλων νόμων, φέρνοντας το σύνολο της κοινωνίας απέναντι στην τρόικα (πασοκ-νδ-λαος) που χωρίς ντροπή δεν χορηγούν 1500 φάρμακα, το ΤΕΒΕ δεν λειτουργεί μιας και δεν έχει πλέον γιατρούς. Τα νοσοκομεία δεν έχουν πόρους να λειτουργήσουν. Στα σχολεία δεν έχουμε βιβλία, η ανεργία έχει πιάσει το 1.000.000 και μόνη φροντίδα της τρόικας είναι η εξασφάλιση των συμφερόντων των τραπεζών! Η οικονομία καταρρέει. Λοβέρδος, Κουτρουμάνης, Βενιζέλος, τραγικές φιγούρες εισπράττουν την οργή του συνόλου των Ελλήνων. 
Η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου από τις πολλά υποσχόμενες καλές δημοσκοπήσεις έχει πλέον την αντιπάθεια της συντριπτικής πλειοψηφίας του κόσμου. Τα κόμματα του μεγάλου κεφαλαίου και οι ΕΕλάτρες έχουν αποσυντεθεί.

Από τον Οκτώβριο του 2009, δεν σταμάτησε η διαδικασία αφαίμαξης μέσω μιας νέας παρτίδας που παίζεται χωρίς ντροπή χωρίς παραιτήσεις στο τέλος κάθε μήνα. Ο Νεοφιλελευθερισμός (η πιο ακραία και απάνθρωπη έκφραση του καπιταλισμού) χρεοκόπησε και δεν μπορεί να δώσει λύσεις στην σύγχρονη κοινωνία.

Τα ΜΜΕ παίζουν ακόμα το ρόλο του Πινόκιο παρουσιάζοντας το άσπρο μαύρο.

2 σχόλια:

Elva είπε...

Γεια σου gekoudi

Kρατατε γερα, γιατι οπως ειναι τωρα τα πραγματα στην Ελλαδα, μυριζει.. Αργεντινη και πως θα ξεφυγει ο λαος που ειναι δεσμιος των μαυρων μετωπων και των τραπεζων που τους επεβαλλαν!
Ειδικα εσεις στα σχολεια πρεπει να καταγγελετε το γεγονος οτι σας εχουν αφησει χωρις βιβλια για προφανεις λογους, αλλα για να μη λεει ο κοσμος οτι δεν ειναι..φιλευσπλαχνοι δινουν και...συσιτια της ντροπης!

Πως θα φανουν καλοι, εξ αλλου, για τα ματια και τα.. ΜΜΕ! :(

Gekoudi είπε...

@Elva Καλωσήρθατε στο blog μου. Στα σχολεία φτιάχνουν καινούριο νόμο. Τα μαθήματα που δίνουμε εξέταση στην Γ' Λυκείου από 16 τα κάνουν 5. Θέλουν τη νεολαία με σκυμμένο το κεφάλι. Περνάν νόμο-έκτρωμα για ελεύθερα ναρκωτικά. Τα χειρότερα έρχονται. Τώρα για το ποιον θα είναι, εξαρτάται από μας.

Χαιρετισμούς πολλούς, Γιώργος.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...