Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Ο σ. Μαυρίκος τους πέταξε το Μνημόνιο στα μούτρα

Τους επιστρέφουμε το μνημόνιο τους - Βουλή
Τους το πέταξε κατάμουτρα. Αυτό που θα κάνει ο ελληνικός λαός έκανε ο βουλευτής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας Γιώργος Μαυρίκος. Ο τόμος εκσφενδονίστηκε με δύναμη προς το μέρος του Ε. Βενιζέλου.
Δείτε την εκτόξευση του Μνημόνιου2. Στο βάθος έκπληκτος ο κατά τα άλλα σπουδαίος ομιλητής Καραθανασόπουλος!
Πάνω αριστερά το Μνημόνιο που ταξιδεύει προς την κεφάλα του Αντιπρόεδρου.



Από τον διεθνή τύπο.

Από την Ελβετική  Schweizer Fernehen
Και οι Reuters


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ ΚΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


          Το ΚΚΕ καταγγέλλει το κρατικό σχέδιο καταστολής και τρομοκράτησης του λαού που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Την ώρα που τα κόμματα της πλουτοκρατίας και της ευρωλυκοσυμμαχίας εκβιάζουν και απειλούν το λαό και ετοιμάζονται να ψηφίσουν το μνημόνιο της λαϊκής χρεοκοπίας, διάφοροι μηχανισμοί πυρπολούν κτήρια για να διαμορφωθεί το σκηνικό της καταστροφής που φέρνουν στο λαό. Λίγο πριν τα ΜΑΤ και κουκουλοφόροι έδρασαν συντονισμένα ενάντια στις μεγαλειώδεις λαϊκές διαδηλώσεις για να τις διαλύσουν.
          Χρησιμοποιούν το ψέμα, τον εκβιασμό, την καταστολή και την προβοκάτσια, με στόχο να υποτάξουν το λαό. Αυτά είναι τα όπλα τους. Είναι όμως ανήμποροι, αν μπροστά τους βρουν ένα λαό αποφασισμένο και οργανωμένο να τους αντιμετωπίσει, να παλέψει για το δίκιο του και να το κατακτήσει.
          Το ΚΚΕ καλεί την εργατική τάξη, το λαό, τη νεολαία σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα για να εμποδίσει οποιαδήποτε απόπειρα λήψης αυταρχικών μέτρων.


ΑΘΗΝΑ 12/2/2012                            ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αντι να το πεταξει θα επρεπε να του το εβαζε εκει που επρεπε του γουρουνιου της πλουτοκρατιας

faros είπε...

Το άσχημο είναι ότι δεν τον πέτυχε τον χοντρό στο δόξα πατρί, να τελειώνουμε και με δαύτον ...

Ν΄ ... αγιάσει το χεράκι του του Μαυρίκου !

Gekoudi είπε...

@Ανώνυμος 1:56 Ο Βενιζέλος είναι υποχείριο της ελληνικής πλουτοκρατίας. Κατήργησε εργασιακά δικαιώματα που κατακτήθηκαν με αγώνες αιώνες τώρα.

Gekoudi είπε...

@faros Είναι και βαρύ το κατ' επείγον μνημόνιο. Έσκασε ο Βενιζέλος που του το πέταξε. Ίσως είναι γι' αυτόν κάτι το ιερό. Αναρωτιέμαι πόσοι διάβασαν αυτό το δεύτερο μνημόνιο, που είναι και κατ' επείγον. Το άλλο κανά δύο που δεν το διάβασαν (και το δήλωσαν) και το κάναμε θέμα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...