Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Η πράσινη σακούλα η ΑΠΕΡΓΙΑ στο ΜΕΤΡΟ και οι αρκούδες...




Σχέδιο "πράσινη κιλότα" από την οργάνωση "αντάρτες πόλεων". Ιστορίες με αρκούδες.
Κατ αρχήν τα τάπερ δεν χωράνε στην πράσινη σακούλα. Η πράσινη σακούλα είναι σαν αυτές που βάζουν κιλότες δεν είναι σακούλα για μηχανισμούς και τέτοια. Μετά, τα καλώδια δεν είναι πολλά; Μετά το παγούρι με την πανάκριβη βενζίνη είναι σχεδόν άδειο. Μάλλον λόγω της ακριβής τιμής της. Μήπως γίνεται διαφήμιση της Sony; Έκτακτα δελτία κάμερες ασφαλείας ειδικοί επιστήμονες ειδικές απ ευθείας συνδέσεις ανταποκρίσεις μηχανισμοί έρευνες αποκαλύψεις... ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ! Ανταρτικό πόλεων. 
Πρώτη είδηση στα δελτία! Δημοσιογραφία παρακμής - χρεωκοπίας.
Κι όλα αυτά για την πράσινη σακούλα;
Στίβεν Χόκινγκ
πιθανός ύποπτος 
της επίθεσης.
Όπως προκύπτει
από το τάπερ
που βρέθηκε.
Μήπως για να μην πουν την αλήθεια για την απεργία;
Πάλι καλά που έδωσε η ΕΛΑΣ τις φωτογραφίες.
Καλά που είχαν μέσα τον εμπρηστικό μηχανισμό.
Μπας και είχε  κιλότες η πράσινη σακούλα;
Δεν ντρέπονται λέω εγώ.
Δεν ντρέπονται που μας σερβίρουν λεόντειες μπαρούφες;
Δεν ντρέπονται και αυτοί που τα αναπαράγουν;
Γέμισε το διαδίκτυο με πράσινες χαρτοσακούλες.
Ούτε για κουκούλα δεν κάνει η σακούλα.
"Μια από τις κάμερες που υπάρχουν, πάντως, στο σταθμό του μετρό στο Αιγάλεω δεν μπορεί να καταγράψει την κίνηση στον τελευταίο συρμό του μετρό γεγονός που ενισχύσει το σενάριο σύμφωνα με το οποίο οι τρομοκράτες είχαν πραγματοποιήσει το ίδιο δρομολόγιο πολλές φορές και γνώριζαν αυτή την λεπτομέρεια." 
Πανούργοι τρομοκράτες πανέξυπνοι όλα τα είχαν υπολογίσει! Δείτε τον "μηχανισμό" και θα καταλάβετε τι παίζει!
Αρκούδες δεν υπήρχαν ούτε απεργία στο Μετρό μόνο μια ύποπτη πράσινη σακούλα...
Κάποιες πηγές λένε ότι το τάπερ είναι του Στίβεν Χόκινγκ που από τη βιασύνη του το άφησε και ότι η σύνθεση του υγρού είναι παρά πολύ επικίνδυνη.
******************
To 58 η ΕΔΑ αναδείχθηκε αξιωματική αντιπολίτευση με ποσοστό 24,4%. Ανησύχησε η κυβέρνηση της ΕΡΕ! Αντέδρασε άμεσα συγκροτώντας μυστική επιτροπή στα πλαίσια του σχεδίου "Περικλής" που συμμετείχαν οι Γ. Παπαδόπουλος, Γ. Γεωργαλάς και Λ. Σταυρίδης. Σκοπός του "Περικλή" ήταν ο περιορισμός της επιρροής της ΕΔΑ. Επιπλέον η ΕΡΕ χρηματοδότησε διάφορους αντικομμουνιστικούς, συντηρητικούς και εθνικιστικούς κύκλους, κυρίως δημοσιογραφικούς, σπαταλώντας μάλιστα μεγάλο μέγεθος οικονομικών πόρων. Τελικά το σχέδιο βρήκε ανοιχτή εφαρμογή στις εκλογές του 1961, που ονομάστηκαν εκλογές βίας και νοθείας. Το σχέδιο καταγγέλθηκε τότε από την ΕΔΑ και την Ένωση Κέντρου. Η ΕΡΕ ωστόσο διατήρησε επαφές με διάφορους ακροδεξιούς κύκλους, κυρίως με παρακρατικές οργανώσεις (π.χ. Οργάνωση Καρφίτσα). Ωστόσο, η κατάσταση θα ξεφύγει από τον έλεγχο της ΕΡΕ το 1963 όταν θα δολοφονηθεί από την Καρφίτσα ο Γρηγόρης Λαμπράκης, βουλευτής της ΕΔΑ και θα τραυματιστεί ο Γιώργος Τσαρουχάς. Τότε, ο Καραμανλής θα αναφωνήσει "Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο;" για να στιγματίσει την Φρειδερίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...