Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Τα κροκοδείλια δάκρυα

Σε 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες προχωράει από τη σήμερα η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ), όπως αποφασίστηκε σήμερα σε ειδική συνεδρίαση. 
Σκύλιασαν με την απεργία των ναυτεργατών οι κάργες, δώστου πάρτου το Μέγα και το Σκάι και κλάαμα για τους αγρότες της Κρήτης, που τα ίδια, με την ίδια μανία είχαν στραφεί εναντίων τους, όταν οι Κρητικοί αγρότες είχαν έρθει για να διεκδικήσουν τα αιτήματα τους. Τότε οι κάργες των ΜΜΕ έλεγαν ότι θίγονται ο τουρισμός και ούτω κάθε εξής.
Η ΠΝΟ έχει ήδη αποστείλει εξώδικα στους αρμόδιους φορείς για την πραγματοποίηση απεργιακών κινητοποιήσεων και ζητά να παραμείνει αυτοτελής ο Οίκος Ναύτου, μετά την ένταξή του στον ΕΟΠΠΥ, να μην περικοπούν οι συντάξεις του ΝΑΤ, καθώς και να υπογραφεί η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας για το 2012.
56 φοροαπαλλαγές απόλαβαν οι Έλληνες εφοπλιστές σύμφωνα με σημερινή ομιλία της βουλευτίνας του ΚΚΕ Βέρας Νικολαΐδου. 
Η ΑΝΕΚ πέρυσι είχε τέτοια εποχή το εισιτήριο για αγκώνα 250 ευρώ και μετά την μείωση του φόρου για την ανάπτυξη του τουρισμού κατά 10% τώρα έχει 900 ευρώ αφού έγινε το συμπεθεριό ΑΝΕΚ - ΜΠΛΟΥΣΤΑΡ - ΣΟΥΠΕΡΦΑΣΤ.
Αυτοί οι κύριοι έχουν κάνει μονοπώλιο το δίαυλο με την Ιταλία αλλά δεν δίνουν ευρώ για τους εργαζομένους και κρύβονται πίσω από την κυρία Μπίλντεμπεργκ (3 βιβλία ακόμα δεν τα πήρα).
Η κυρία Μπακογιάννη που έβγαλε με τον άνδρα της το εκατομμύριο στην Αγγλία και όταν ήταν στο εξωτερικών έκανε μια βδομάδα να στείλει το κούριερ για την σύλληψη του Χριστοφοράκου, τώρα κόβεται για του αγρότες δήθεν. Μάλλον νοιάζεται για τα καράβια του συζύγου της και δικών της.
Η υποκρισία και διγλωσσία στο μεγαλείο τους. 






Κατά την κινητοποίηση των κρητικών αγροτών.

Βαρδινογιάννης και Βγενόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...