Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Φασισμός χωρίς σχόλια από το ΣΥΡΙΖΑ;

Screenshot του blog φίλων(;) του Σύριζα
Άνναιργυ Δοιμωσειωγράφφη
"Θέλει η πουτάνα 
να κρυφτεί, μα
η χαρά δεν την αφήνει"
Λέει ο σοφός λαός μας. Συγνώμη για το "να κρυφτεί" η αγωγή μου δεν περιλαμβάνει υβριστικό λόγο, αλλά επιχειρήματα, μόνο που εδώ δεν έχω άλλη επιλογή μιας και έχω να αντιμετωπίσω "επαγγελματίες" και πρέπει να μιλήσουμε στον επαγγελματικό λόγο. 
Οι κουτσαβάκηδες του διαδικτύου πλανώνται πλάνην.
Θαυμάστε παρακάτω ήθος και αλαζονεία καθώς και άνεση. 
Δείτε πως βρίζουν την ΓΓ του ΚΚΕ και το κόμμα που για να αποσπάσουν ψήφους μέχρι προχτές έκαναν "επίθεση" "φιλίας" και εκλιπαρούσαν υποκριτικά για συνεργασία τη ΓΓ του ΚΚΕ εν ονόματι του συμφέροντος του ελληνικού λαού. Ο επικεφαλής των συνημίτονων την πρότεινε μάλιστα για να γίνει πρωθυπουργός! Εγώ λοιπόν ο "κόκκινος σπαζοκλαμπάνιας" (αυτό που με πείραξε και θα το πάρετε πίσω είναι το "κόκκινος" που εγώ το γράφω με κκ όπως και η πλειοψηφία του ελληνικού λαού) θα στείλω ένα email στον Σύριζα, μιας και ο Σύριζα πλέον παίζει στα μεγάλα σαλόνια και θα περιμένω μια επίσημη απάντηση έτσι ώστε να μη μου πει κανείς ότι δεν το ήξερε.
Ο λόγος για του επαγγελματίες εμπόρους της ανεργίας των "ανώνυμων" επωνύμων σε "σύντομο" χρόνο "ανέργους δημοσιογράφους". Θα ήθελα λοιπόν μια απάντηση από την "σκιώδη κυβέρνηση" αν το εν λόγω blog τυγχάνει της υποστήριξης της, αν όχι ας βγει να το καταγγείλει όπως και μιας σειράς προβοκατόρικων αντιΚΚΕ αντικομουνιστικών blogs παρόμοιας απόχρωσης:  Ανερδημοσιο. Όπως βλέπετε και από τα σχόλια παρακάτω, πρόκειται περί αγράμματων επιπέδου Χρυσής Αυγής, που έχουν έλλειψη επιχειρημάτων και σε κάθε σειρά κάνουν από 5 λάθη. Μόνο βρίζουν, δεν απαντούν και στο τέλος αφού δεν έχουν τίποτα να πουν, κόβουν το διάλογο, απαγορεύοντας τα σχόλια.



1 – 4 από 4
Blogger Ο/Η Κολινδρός είπε...
Αν είστε δημοσιογράφοι δεν πρέπει να βρίζετε. Δεν πρέπει να βρίζετε γενικώς. Τα επιχειρήματα σας είναι πειστικά: Αφού copypastάρατε από τον παραλληλογράφο την κιτς υβριστική αντικομουνιστική φωτοσοπική καρικατούρα, βάλατε και τον πιασάδικο τίτλο, κατακρεουργώντας την ανάρτησή μου, είχατε το επιθυμητό για σας αποτέλεσμα της τρικυμίας που έχετε μέσα στο κρανίο. Αν δεν είστε σε θέση να γράψτε μια αράδα κείμενο, τι σόι δημοσιογράφοι είστε; μήπως γιαυτό μείνατε άνεργοι; Είστε άνεργοι μεν ενεργοί δε αντικομουνιστές.
Όσο για την μαλάκυνση της ΚΝΕ σας πληροφορώ πως μόλις προχτές πήρα τους βαθμούς και το απολυτήριο του γυμνασίου 19 και 11/12. Έχω σηκώσει την σημαία του σχολειού μου και την σημαία των αγώνων. Γράφω αμισθί στο μπογκ μου από την πέμπτη δημοτικού και γράφω επώνυμα. Θα πρέπει να ντρέπεστε για την συμπεριφορά σας. Οι δημοσιογράφοι συνήθως υπογράφουν αυτό που γράφουν. Κύριοι το κοπυπαστάρισμα δεν είναι δημοσιογραφία.
...
Ἂν θέλεις νὰ χαρεῖς
τὴ λεφτεριά, νωρὶς
γίνε προδότης, γίνε!
Τιμή, ντροπὴ δὲν εἶναι.

Θά ῾ναι μαζί σου οἱ νόμοι
κι ἡ πλερωμένη γνώμη!
Πέτα τὴν ἀνθρωπιά σου
κι ἀπ᾿ τὸν ἀφέντη πιάσου!

Κι ἅμα σὲ φτύνει ἀφτός,
νὰ κάθεσαι σκυφτὸς
καὶ θά ῾χεις τὰ πρωτεῖα
στὴ σάπια πολιτεία.
Κ. Βάρναλης

Γιώργος Γκέκας
Ιούλιος 02, 2012
Blogger Ο/Η Άνεργοι Δημοσιογράφοι είπε...
ΕΥΓΕ αυριανέ Commandande Τσε Γκεβάρα, η συντρόφισσα Αλέκα θα πρέπει να είναι υπερήφανη για εσένα και τις μαθητικές και κομματικές επιδόσεις σου.

Πέρα απο την πλάκα , εκείνο που σε πείραξε ήταν οτι αναπαράγαμε την ανάρτηση σου;

Γιατί κι εσύ με τη σειρά σου την "έκοψες" και την "έραψες" απο κάπου αλλού, δεν είναι πρωτογενές κείμενο.

Εξάλλου βάλαμε και ενεργό link την ΠΗΓΗ απ όπου πήραμε το θέμα.

Οπότε πριν ασχοληθείς με τις καμπούρες των άλλων καλό είναι να κοιτάς πρώτα τη δική σου καμπούρα.

Ή μήπως σε πείραξε που την πέφτουμε στο ΚΚΕ;

Εμείς ουδέποτα κρύψαμε την σιχασιά μας για το κόμμα των αποβλακωμένων.

Σε κάθε ευκαιρία μάλιστα το δείχνουμε πόσο σιχαινόμαστε τους αριστερούς του κώλου που μαθαίνουν αυτολεξεί όσα τους διδάσκει ο ινστρούχτορας καθοδηγητής τους και με σαθρά επιχειρήματα προσπαθούν να πείσουν τους αφελείς οτι θα δώσουν παραδείγματος χάριν βασικό μισθό 1400 ευρω έτσι και γίνουν ποτέ κυβέρνηση!!!

(λέμε και καμιά μ@λ@κι@ να περνάει η ώρα) Ο Μανώλης με τα λόγια χτίζει ανώγια και κατώγια.

Τέλος επειδή πολύς λόγος γίνεται τελευταία , συνήθως απο πασιονάριες και γκρουπούσκουλα, για την ανωνυμία μας, THATS LIFE!!!

Κανένας δεν σε εξανάγκασε να διαβάζεις τις αναρτήσεις μας αφού δεν συμφωνείς με την ανωνυμία μας. Αν κρίνουμε όμως απο την αμεσότητα με την οποία άφησες το σχόλιο σου, λίγα λεπτά μετά την ανάρτηση του θέματος, μάλλον "παρακολουθείς" συστηματικά το ιστολόγιο μας. Είτε απο διαστροφή το κάνεις είτε για να συντάσσεις την αναφορά σου προς το κόμμα.

Ένα κόμμα που έγινε απόκομμα στις τελευταίες εκλογές και τώρα ψάχνει να βρει τι έφταιξε και αναζητεί τη λύση στο διαδίκτυο.

Θυμίζετε λίγο το ανέκδοτο με τον κυνηγό και την αρκούδα που παρότι γνώριζε τι τον περίμενε στο δασος συνέχιζε να πηγαίνει...!
Ιούλιος 02, 2012
Blogger Ο/Η gekoudi είπε...
Πιστεύω πως όλοι οι νέοι θα 'πρεπε να 'χουν ως πρότυπο τον Τσε Γκεβάρα. Φυσικά με πείραξε ότι αναπαράγατε την ανάρτησή μου, όχι μόνο επειδή με προσβάλλατε χωρίς να γράψετε κάτι ουσιαστικό αλλά γιατί δε ζητήσατε την άδειά μου. Δεν μπορείτε απλώς να λέτε την πηγή. Αν θέλατε να κάνετε κάποιο σχόλιο, σε αντίθεση με μερικά blog τα οποία απαγορεύουν τα σχόλια, μπορούσατε να κάνετε σχόλιο στην ανάρτηση στο blog μου. Ή αν θέλατε να κάνετε κάποια παρατήρηση στο δικό σας blog, έπρεπε να την κάνετε χωρίς αυτές τις προσβολές και να κάνατε τον κόπο να γράψετε δυο λόγια, όχι ξερά να βρίζετε και να κοπυπαστάρετε. Την ανάρτηση δεν την πήρα από πουθενά, δεν την έκοψα από πουθενά, κι αν έχεις αυτήν την εντύπωση πες μου από πού ακριβώς την πήρα. Όχι μόνο να λέμε δηλαδή. Καμιά καμπούρα λοιπόν. Εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια.
Εννοείται ότι με πειράζει ότι προσβάλλεις το ΚΚΕ και αν κάνεις τέτοιες προσβολές, πες μου και εσύ το κόμμα σου να σου πω ποιος είσαι. Δεν είχα κανέναν καθοδηγητή να μου πει τι θα γράψω, εσύ δεν ξέρω αν σε πληρώνουν για να είσαι άνεργος-ενεργός προβοκάτορας και να γράφεις αυτά που γράφεις. Όσο για την ανωνυμία, είσαι μακράν νυχτωμένος αν νομίζεις ότι είναι μαγκιά, ή ότι δεν μπορώ εγώ ή όποιος άλλος να βρει ποιος είσαι. Δεν έχω καμιά δουλειά με το blog σου, ψάχνοντας με αποσπάσματα της ανάρτησης μου στο google αναζήτησα αν τυχόν κάποιος copypastαρε την ανάρτηση.
Εγώ έχω επιλέξει να μην είμαι ανώνυμος και ελεύθερος σκοπευτής όπως είσαι εσύ. Κι αν θες, διάβασε και τους όρους του blogger να δεις τι λέει για την ανωνυμία. Όπως επίσης δε σου έχω δώσει κανένα δικαίωμα να με βρίζεις. Λοιπόν αν είσαι εθελοντής αντικομμουνιστής ή έμμισθος δεν έχει καμιά σχέση με τις προσβολές σου προς εμένα. Μάθε ότι στην ιστορία ο αντικομμουνισμός πάντα πήγαινε χέρι-χέρι με το φασισμό. Μάλλον θα έπρεπε να ψάξεις ποια κόμματα φταίνε για το ότι είσαι άνεργος (αν φυσικά είσαι γιατί και ο καθένας μπορεί να πει ότι είναι ο οποιοσδήποτε ή οτιδήποτε μ' αυτή τη λογική) και αυτά σε καμιά περίπτωση δε συμπεριλαμβάνουν το ΚΚΕ. Με μένα δε θα τη βγάλεις καθαρή, ας είμαι και μικρός. Συμπέρασμα: κατέβασε την ανάρτηση, αν μπορούμε να την πούμε ανάρτηση, κι αν δε σ' αρέσει το blog μου και το κόμμα μου στη ΓΑΔΑ που είναι ο φυσικός σου χώρος. Αλάργα.

ΥΓ: Διόρθωσε το λεκτικό σου "στους συτνάκτες των σχολίων", να γίνει "συντάκτες", εκτός και αν εκεί στη Χροισύ Αβγεί έχετε δικό σας συτνακτικό.
Ιούλιος 03, 2012
 Διαγραφή
Blogger Ο/Η Άνεργοι Δημοσιογράφοι είπε...
Κόκκινε σπασοκλαμπάνια, επειδή αρκετά ασχοληθήκαμε με την πάρτι σου και το απόκκομα σου κι επειδή όπως λένε και οι Active Member "σ'αυτά τα μέρη οι μαλάκες δεν παλεύονται", ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΉΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΊΑΣ!

Όσο για το κόμμα που στηρίζουμε είναι αυτό που πήρε σχεδόν 28% στις τελευταίες εκλογές παρά τη λυσσαλέα επίθεση της συντρόφισσας Αλέκας.

Δεν κατεβάζουμε καμία ανάρτηση και ξαναλέμε οτι αμα δε γουστάρεις πρόβλημα δικό σου και όλων των υπολοίπων σπασοκλαμπάνιδων του ΚΚΕ.

Η ΓΑΔΑ ρουφοιάνοι των ΚΝΑΤ είναι δικό σας μαγαζάκι με τους χαφιέδες που τους κάνατε και υποψήφιους βουλευτές σας !!!


Αααα και που σαι μην γραψεις άλλο σχόλιο γιατί δεν θα δημοσιευτέι , αρκετά ασχοληθήκαμε με τα μηδενικά του ΚΚΕ.
Ιούλιος 03, 2012

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κακώς ασχολείσαι μαζί τους.
Είναι άτομα/άτομο μειωμένης πνευματικής ικανότητας, απλοί και σαχλοί προβοκάτορες, εντεταλμένα τσιράκια παράκεντρων, η πολιτική σκέψη και η πολιτική αντιπαράθεση που κάνουν είναι εφάμμιλη των χρυσαυγιτών.
Βέβαια το ότι οι ίδιοι αυτοπροσδιορίζονται Συριζαίοι λέει πολλά,.
Το σύστημα σήμερα διά μέσω του Συριζα βρήκε τον καλύτερο σύμαχο για να πλαγιοκοπήσει το ΚΚΕ.
Είναι ιστορικά και διαχρονικά γνωστός ο αντικομμουνιστικός πόλος των οπορτουνιστών και των σοσιαλδημοκρατών.
Η ταξική πάλη είναι η καλύτερη απάντηση σ' όλα αυτά τα χαφιέδικα και γκεμπελίστικα blogs.
Εκεί είναι που δεν μπορούν να επιβιώσουν, εκεί τους χρειάζεται ο πόλεμος και ο ιδεολογικός θάνατος...

Gekoudi είπε...

@Ανώνυμος
Αυτοί ασχολήθηκαν με μένα. Είναι γνωστές ταυτότητες. Αυτοί προκάλεσαν. Εδώ και καιρό με τις εκλογές, ήθελα να ασχοληθώ πιο συστηματικά, αλλά είχα τις εξετάσεις του Ιούνη. Τώρα έχω πολύ χρόνο, θα τους εξηγήσω, γιατί πήραν τα όποια μυαλά τους αέρα και με μια φασιστική υπεροψία, μιλάνε απαξιωτικά για το ΚΚΕ. Έβγαλε η μύγα κώλο και έχεσε τον κόσμο όλο. Συμφωνώ για τους χαρακτηρισμούς σας και επαυξάνω.

Χαιρετισμούς, Γιώργος.

Ανώνυμος είπε...

Τα τσουτσέκια που μέχρι χθες χαριεντίζονταν στις "πλατείες" με τους γνωστούς "γνωστούς-αγνώστους" (αυτούς ντε που βγαίνουν από τις κλούβες των ΜΑΤ για να προβοκάρουν), τους γνωστούς τραμποκοχρυσαυγήτες, και ότι άλλο κακό συναπάντημα υπήρχε(εγκλωβίζοντας απλό κόσμο σε αυτές τις διαδικασίες), σήμερα το παίζουν αναβαθμισμένοι με του Κοτσακάδες, τους Ραυτοπουλαίους και το "μέγα" Λαλιώτη(και όλα τα "σκούπρα" του ΠΑΣΟΚ)!
Είναι αυτοί που κάνουν "υπεύθυνη αντιπολίτευση", είναι αυτοί που θέλουν να κυβερνήσουν στις 6 Μάη και όχι στις 17 Ιούνη (σε χρόνο dt απάντησαν ότι και να τους δινόταν εντολή διακυβέρνησης θα την αρνιόταν), είναι αυτοί που ενώ κορόιδεψαν το λαό με καταγγελίες, καταργήσεις, επαναδιαπραγματεύσεις μνημονίων σήμερα φτιάχνουν επιτροπάτα για να το ελέγχουν μπας και ξεφύγει κανένα μέτρο και δε παρθεί ενάντια στο λαό!!!
Ο κατάλογος είναι μεγάλος και χρειαζόμαστε χρόνια για να γράψουμε για τις βρωμιές τους!!!

ΥΓ Άκου ΣΥΡΙΖΑ! χα χα χα χα!!!!!!
ΥΓ2 Θέλουν και να κυβερνήσουν! χα χα χα χα !!!!!!!!!!!!!!!
ΥΓ3 Πως λένε αλλιώς την οσφυοκαμψία; Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που επαναδιαπραγμάτευεται το μνημόνιο!!!

Gekoudi είπε...

@Ανώνυμε σύντροφε, σωστά τα λες για τους αριστερούς της πατάτας, που θα ξεπεράσουν την καπιταλιστική κρίση διανέμοντας πατάτες, καρπούζια, αγγούρια, που μαζέψαν οικολόγους, εθελοντιστές, Κατσέλη, ΜΚΟ, ΟΚΜ, Τροτσκιστές, Μαοϊκούς, το Σάββα Μιχαήλ σιωνοτροτσκιστή, τον Αλέκο και άλλες χρωματιστές δυνάμεις, μέχρι και ο Πιτσιόρλας απηύδησε! Ας καμαρώσουν τον πρώην σύντροφό τους, τον κύριο ΡΙΜΑΔ-ΔΗΜΑΡ-Καρατζαφέρη-Νατοϊκό. Κι ας βγάλουμε συμπέρασμα για την κατρακύλα που έπεται, άντε απ' το Σεπτέμβριο να προλάβουμε να κάνουμε και κάνα μπάνιο του λαού.

ΥΓ: Βάλε και κάνα nickname για να σε προσφωνούμε.

dhmhtrhs είπε...

Είχα μέρες να περάσω απ' το blog σου και ειλικρινά συγκλονίστηκα μ' αυτό που είδα!
Απ' τη μια ένας συρφετός ανώνυμων gremlins της Ρόζας και της κάθε συνιστώσας το κάγκελο να ειρωνεύονται και να χυδαιολογούν έναντι ενός μαθητή γυμνασίου..
Κι απ' την άλλη ένα αητόπουλο με ζηλευτή πολιτική κρίση κι επιχειρήματα να στέκεται επώνυμα, ορθό απέναντί τους παλεύοντας για το δίκιο που το πνίγει!
Κι αντί ν' απαντήσουν οι κότες του μικρομεγαλισμού κλείνουν τα στορ στις αναρτήσεις!
-Οι υμνητές του διαλόγου που για ένα 'και' σε μια μπροσούρα φτιάχνουν και καινούρια συνιστώσα..
-Αυτοί που 'σιχαίνονται το ΚΚΕ' αλλά εκλιπαρούσαν υποκριτικά για συνεργασία μέχρι που πέτυχαν το σκοπό τους (μετά η συνεργασία τους τελείωσε..)
Νόμισαν πως θα ξεμπερδέψουν με το ΚΚΕ, πως θα πετύχουν το όνειρο της ζωής τους οι αφελείς κομπλεξικοί..
Η ειρωνεία τους φαντάζει με ειρωνεία σερνάμενου σκουληκιού απέναντι στον αητό!
Με τα ποσοστά τους νομίζουν ότι γίναν βόες κι ανακόντα, πού να καταλάβουν οι δύσμοιροι πως είναι απλά παραφουσκωμένα σκουλήκια!
Πιστεύω πως η κουβέντα που έγινε ανάμεσα στον Γιώργο και στους αναρχοθολουροτραμπούκους ‘δημοσιογράφους’ θα έπρεπε να αναρτηθεί σε κάθε αριστερό blog για να παίρνουν μερικοί μαθήματα δημοσιογραφίας..
(Νόμισαν τα ερπετά πως θα τα βγάλουν πέρα εύκολα μ έναν 15άρη Κομμουνιστή…)

Gekoudi είπε...

@dhmhtrhs Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Έτσι όπως τα λες είναι. Είναι υποκριτές και τυχοδιώκτες οπορτουνιστές. Αλλά έχουν καβαλήσει και το καλάμι του υπερεπεναστάτη αριστερού και του 27%. Το τιμόνι τους γέρνει συνεχώς δεξιά και τα μυαλά τους έχουν πάρει πολύ αέρα. Έχουμε πολλά ράμματα για τη γούνα τους, ενώ αυτοί περιορίζονται στις ύβρεις και στα ψέμματα, λόγω πλήρης έλλειψης επιχειρημάτων. Και όταν δεν έχουν πια φαντασία ή όρεξη για να μας φλομώσουν με περισσότερες ασυναρτησίες, απαγορεύουν τα σχόλια. Προσπαθούν τώρα να μαζέψουν το σκορποχώρι τους κάνοντας το κώμα τους "ενιαίο φορέα". Α, μην ξεχάσω και το αεράκι που πνέει στην Ευρώπη με την εκλογή Ολάντ και το φάντασμα της επαναδιαπραγμάτευσης. Με την ευγενική χορηγία της Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη...
Δε θα περάσουν έτσι. Ξεφτιλίζονται μόνοι τους.

Πολλούς χαιρετισμούς, Γιώργος.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...