Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Όλη η αλήθεια για τη Χούλα

Τα δυτικά μέσα προσπαθούν να παραπλανήσουν με φωτογραφίες, χρησιμοποιώντας μια υποτιθέμενη σφαγή ώστε να χειραγωγηθεί η κοινή γνώμη, δείχνοντας σώματα παιδιών που υποτίθεται ότι σκοτώθηκαν από τις ένοπλες δυνάμεις του Προέδρου Άσαντ. Ενδιαφέρον, επειδή στην εικόνα φαίνονται πάνω από 100 πτώματα παιδιών, όταν σύμφωνα με την ίδια δυτική πηγή, ο αριθμός που σκοτώθηκαν ήταν 32. Το ψέμα αποκαλύπτεται παρακάτω.

Οι αριθμοί δε βγαίνουν. Ας δούμε και το χρονικό των δυτικών ψεμάτων. Θυμάστε το ουράνιο που αγόραζε ο Σαντάμ Χουσεΐν από τη "Νιγηρία" για την κατασκευή πυρηνικών βομβών;  Αποδείχτηκε ότι δεν αγόραζε. Ούτως ή άλλως είναι Νίγηρας, δεν είναι Νιγηρία. Θυμάστε τις αδιάσειστες αποδείξεις ότι είχε όπλα μαζικής καταστροφής - τα στοιχεία που ήταν κόπυ-παστ από το internet και αναμειγμένα με άλλα από τη Ντάουνινγκ Στριτ;  Ουδέποτε είχε όπλα μαζικής καταστροφής.


Θυμάστε το πουλί που ήταν λουσμένο στο πετρέλαιο, μια εικόνα πλαστή για να δείξει τις δήθεν φρικιαστικές εικόνες των ζώων που επλήγησαν από την πετρελαιοκηλίδα του Κουβέιτ στον Κόλπο; Η εικόνα αυτή λήφθηκε στην Αλάσκα και ήταν το πουλί ήταν θύμα της καταστροφής του Exxon Valdez. Θυμάστε τις «αποδείξεις» ότι οι ένοπλες δυνάμεις του συνταγματάρχη Καντάφι σφυροκοπούσαν και βομβάρδιζαν αμάχους; Δεν το ‘κανε.


Υπήρξαν πολλές προσπάθειες για να δημιουργήσουν προβοκάτσιες και στη Συρία, συμπεριλαμβανομένων των χημικών όπλων που στάλθηκαν στα τουρκικά σύνορα για να χρησιμοποιηθούν εναντίον αμάχων και να κατηγορηθεί η κυβέρνηση.  Και τώρα έχουμε τη "σφαγή της Χούλα", ένα χωριό κοντά στην πόλη Χομς.


Σύμφωνα με ποιον; Για αρχή οι συριακές αρχές αρνούνται οποιαδήποτε συμμετοχή σε μια τέτοια σφαγή και έστειλαν μια ομάδα να ερευνήσει, αφού αποδέχτηκαν ότι υπήρχε τρομοκρατική δραστηριότητα στην περιοχή. Βλέποντας τρομοκρατική δραστηριότητα να σας έρχεται στο νου η νέα φίλη της Δύσης, η Αλ Κάιντα. Και μετά από αυτό που οι τρομοκράτες του Άξονα FUKUS (Γαλλία-Αγγλία-ΗΠΑ) έκαναν στη Λιβύη - κόβοντας τα στήθη των γυναικών στους δρόμους, κόβοντας χείλη από αφρικανούς κρατούμενους, βασανίζοντας ανθρώπους μέχρι θανάτου, βιάζοντας, καίγοντας ανθρώπους και περιουσίες, αλλά και μετά την ανακάλυψη ότι ένας σημαντικός αριθμός “Συρίων" τρομοκρατών είναι στην πραγματικότητα οι τρομοκράτες της Λιβύης, φαίνεται ότι οι ίδιοι άνθρωποι θα αναλάβουν να πραγματοποιήσουν νέες θηριωδείες στο Συριακό έδαφος. Τρομοκράτες, κυρίως προερχόμενοι από την Αλ Κάιντα. Πραγματικά, πότε τελειώνει η Δυτική συνενοχή στη βαρβαρότητα και πόσο βαθιά είναι μπλεγμένοι οι Νατοϊκοί σε αυτό το περιστατικό, θέλοντας φυσικά να πραγματοποιήσουν άλλη μια προβοκάτσια, δημιουργώντας έτσι άλλον έναν πόλεμο συμφερόντων;


Τώρα έχουμε ισχυρισμούς εναντίον του BBC (αυτό πάλι;). Θυμάστε τις φωτογραφίες των «εκατοντάδων χιλιάδων» Ρώσων να βγαίνουν στους δρόμους εναντίον του Πούτιν πρόσφατα; Στην πραγματικότητα δεν υπήρχαν τόσοι πολλοί διαδηλωτές, οι πραγματικοί αριθμοί ήταν μερικές χιλιάδες, πολλοί από αυτούς ήταν πληρωμένοι. Και οι εν λόγω φωτογραφίες ήταν από το 1991 κατά τις διαδηλώσεις την περίοδο της διάλυσης της ΕΣΣΔ. Θυμάστε τις φωτογραφίες κρουσμάτων βίας στη Μόσχα; Κανένα περιστατικό δεν ήταν αληθινό, οι εικόνες ήταν από γεγονότα που συνέβησαν στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα, μάλιστα με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας στο παρασκήνιο, με ελληνικά γράμματα. Αυτές όλες ήταν ειδήσεις από Αμερικάνικα μέσα ενημέρωσης.


Αυτή τη φορά φέρεται να υπάρχει μια φωτογραφία που δείχνει παιδιά “από τη Συρία” δεμένα. Ωστόσο, ο Ιταλός φωτογράφος Marco di Lauro υποστηρίζει ότι τράβηξε αυτή τη φωτογραφία -- στο Ιράκ, πριν από εννέα χρόνια!


Τι πραγματικά συνέβη στη Χούλα;
Για αρχή, γιατί οι κυβερνήσεις δεν προσπαθούν να βρουν τι πραγματικά συνέβη πριν επιτρέψουν σε σπασμωδικές αντιδράσεις να τις φέρνουν στο χείλος των βιαστικών και επικίνδυνων αποφάσεων; Το ίδιο ισχύει και για εφημερίδες και μέσα μαζικής ενημέρωσης που διαδίδουν ανοησίες και σκουπίδια ως "ειδήσεις".
Έχουμε ήδη αποκαλύψει τουλάχιστον μια παιδαριώδη προσπάθεια κατάχρησης φωτογραφικών αποδείξεων από ένα μέσο. Καθώς επίσης από μια επίθεση βαρέος πυροβολικού δεν έχεις μαχαιρωμένα θύματα.


Στο παρακάτω βίντεο, βλέπουμε ένα Σύριο τρομοκράτη με ένα RPG να ρίχνει στα κτίρια στη Χούλα.
http://www.youtube.com/watch?v=3ijsGZiIqS4
Το μόνο ερώτημα που απομένει είναι αν η σφαγή διαπράχθηκε από το λεγόμενο FSA (Ελεύθερο Συριακό Στρατό) ή από τις βρετανικές και αμερικανικές ειδικές δυνάμεις που φέρεται να έχουν ήδη επέμβει στο εσωτερικό της χώρας. Μετά και από αυτά που ο FUKUS Άξονας έκανε στη Λιβύη...


Από τη Pravda

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...