Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Ερώτηση του ΚΚΕ για τις ζημιές στο κλειστό γυμναστήριο Αιγινίου


ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τους Υπουργούς Πολιτισμού και Τουρισμού,
Εσωτερικών και Οικονομικών


Θέμα: Να επισκευαστούν άμεσα οι ζημιές στο κλειστό γυμναστήριο Αιγινίου, Δήμου
Πύδνας Κολινδρού, Νομού Πιερίας



Οι πρόσφατες χιονοπτώσεις είχαν σαν αποτέλεσμα να καταρρεύσει η στέγη
του κλειστού γυμναστηρίου Αιγινίου, Δήμου Πύδνας Κολινδρού, Νομού Πιερίας,
δημιουργώντας ταυτόχρονα συνολικές ζημιές στο γυμναστήριο. Το γήπεδο
χρησιμοποιούνταν από τέσσερεις ομάδες και θεωρείται ως τύχη το γεγονός ότι εκείνη τη
μέρα δεν πραγματοποιούνταν προπονήσεις ή κάποιος αγώνας.
Η κατασκευή του γυμναστηρίου ξεκίνησε το 2001 με χρηματοδότηση της Γ.Γ.
Αθλητισμού, το έργο είχε αναλάβει κοινοπραξία δύο εργολάβων και παραδόθηκε το
2006.
Αυτά είναι τα αποτελέσματα της πολιτικής των Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού
Τομέα που πιστά ακολούθησαν οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και συνεχίζει η σημερινή
συγκυβέρνηση, με στόχο το κέρδος για τους εργολάβους.


ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ οι κ. Υπουργοί τι μέτρα θα λάβουν ώστε να αποκατασταθούν άμεσα στο
σύνολο τους όλες οι βλάβες στο κλειστό γυμναστήριο Αιγινίου και να αποδοθούν στους
υπεύθυνους τυχόν κατασκευαστικές ευθύνες.


Οι βουλευτές


Γιάννης Ζιώγας
Θεόδωρος Ιγνατιάδης
Σοφία Καλαντίδου

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Η Μαρία μας για τον ακατονόμαστο...


Κύριε πρέσβη, μας κακομαθαίνετε...
Υπάρχουν κάποιοι δοκιμαστικοί σωλήνες στα Εργαστήρια που κατασκευάζουν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων με αδιαφανή τοιχώματα, που είναι γεμάτοι με ύποπτης προέλευσης υγρά. Τόσο γεμάτοι που κάθε στιγμή τρέμεις ότι θα ξεχειλίσουν και θα γεμίσουν και βρωμίσουν τον κόσμο με το περιεχόμενό τους. Βέβαια, αυτούς τους σωλήνες όσοι τους συντηρούν φροντίζουν να είναι πάντα ξέχειλοι, αλλά και να μην πέσει έξω ούτε σταγόνα. Παρ' όλη την προστασία όμως, καμιά φορά και μια μικρή ανάσα μπορεί να γίνει η αιτία να αποβάλουν το περιεχόμενό τους γύρω μας και να μολύνουν τη γη, τους ανθρώπους, τα λουλούδια...
Κάποιοι ανεύθυνοι, λοιπόν, πριν λίγες μέρες έναν από αυτούς τους δοκιμαστικούς σωλήνες τον άφησαν να ξεχειλίσει. Τον διόρισαν Παγκόσμιο Πρέσβη επί τιμή, Πρέσβη καλής θέλησης του πιο υπάκουου οργάνου της ιμπεριαλιστικής τρομοκρατίας των Αμερικανών, των συμμάχων τους και των πολυεθνικών. Αντικείμενο της μέριμνάς του η προστασία των προσφύγων. Αυτό ήτανε. Βέβαια, ο σωλήνας ήταν σε αναβρασμό αρκετό καιρό πριν, όταν έβγαινε και κατηγορούσε τους πάντες και τα πάντα, πλασάροντας το δικό του περιεχόμενο σαν το άλας της γης και του πολιτισμού τη σημαία. Γιατί αυτός ο δοκιμαστικός σωλήνας είναι αοιδός, δημοφιλής, εμπορικός, πανέξυπνος. Ξέχασα να σας πω ότι αυτοί οι σωλήνες έχουνε πάντα το σχήμα και την εμφάνιση των ανθρώπων. Μίλησε, ξαναμίλησε για τα εγκλήματα που συμβαίνουν στον πολιτισμό μας και τους πουλημένους και αγορασμένους συναδέλφους του, όλους. Μίλησε και για τον Μίκη Θεοδωράκη, έγινε και τιμητής του μεγάλου δημιουργού κατηγορώντας τον, επειδή, όπως εμένετο, η κόρη του τον παρασύρει και χρησιμοποιεί ευτελείς και ανάξιους τραγουδιστές της επικαιρότητας, για να κάνουν γνωστό το έργο του. Αλήθεια, με τι μέτρο μετράει κανείς το μέγεθος του Μίκη Θεοδωράκη και του έργου του, του οικουμενικού και παγκόσμιου Μίκη;
Αυτές ήταν οι πρώτες μπουρμπουλήθρες στην επιφάνεια του σωλήνα. Υστερα τα έδωσε όλα. Φορώντας το στέμμα του πρεσβευτή του ΟΗΕ, του πειθήνιου οργάνου του ιμπεριαλισμού που λέγαμε. Ξεχύθηκαν όλα του τα λύματα στα μούτρα μας. Πρόσφυγες όλου του κόσμου μη φοβάστε πια, εσείς που τα αφεντικά του ΟΗΕ σας κατέστρεψαν τις πατρίδες τα σπίτια, εσείς που θάψατε τα παιδιά σας σε ομαδικούς τάφους, εσείς που δεν έχετε χέρια, πόδια, σπίτι, ουρανό, εσείς που καμένοι από τις φλόγες των έξυπνων όπλων γυρίζετε σε έναν κόσμο δίχως ήλιο...
Αλλά, για να μην αδικήσουμε τον πρέσβη μας και του φορτώσουμε όλου του κόσμου τα δεινά, ας πούμε για τους πρόσφυγες που ζουν στην πατρίδα μας, τους Αλβανούς, Πακιστανούς, Κούρδους, Παλαιστίνιους, Αφγανούς, Ινδούς, Ρώσους, Πολωνούς και Βούλγαρους, Πόντιους - Ρωσοπόντιους που τους λένε. Εσείς, λοιπόν, πρόσφυγες που ζείτε στην πατρίδα μας στα ειδικά κέντρα - στρατόπεδα ειδικής μεταχείρισης, στα τενεκεδένια τολ στη Β. Ελλάδα, στα κοντέινερ, δέκα άτομα σε κάθε δωμάτιο στα διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας και στις πιο υποβαθμισμένες περιοχές, εσείς που πηγαίνετε ακόμη ομαδικές εκδρομές στο εξωτερικό για ειδικές ανακρίσεις, αναθαρρήστε. Η ομπρέλα του ΟΗΕ απλώθηκε σαν σκέπη επάνω σας. Βλέπω να τελειώνουν τα βάσανά σας.
Ο εν λόγω πρέσβης, την εποχή που ο Μίκης Θεοδωράκης, η γυναίκα του και τα παιδιά του και η μικρή Αφροδίτη, η ψυχοκόρη, ήταν σε εξορία και αποκλεισμό, όταν μια παρέα από παιδιά της ηλικίας του ακόμη και μικρότερα, φοιτητές, καλλιτέχνες, αλλά και διανοούμενοι αγωνιστές μεγαλύτερων ηλικιών έκαναν μία κίνηση να μαζευτούν υπογραφές για να επιτραπούν τα τραγούδια του Μίκη από τη χούντα, αρνήθηκε να υπογράψει. Σχεδόν όλοι όσοι τραγουδούσαν υπέγραψαν από την Ιερά Οδό, την παραλία, την Εθνική οδό, άνθρωποι που ίσως δεν είχαν ιδέα από πολιτική, αλλά, βρε αδελφέ, είχαν ένα μεράκι να πούνε τον καημό τους «Βράχο βράχο», να τραγουδήσουν τη «Δραπετσώνα» και το «Σαββατόβραδο» έτσι για να ξεδώσουν.
Εκείνος πολύ ψυχρά είπε στους τρεις φίλους, που τον επισκέφθηκαν, δυο κορίτσια κι ένα αγόρι, και του ζήτησαν την υπογραφή του ότι έχει ένα στόχο μόνο, να κάνει καριέρα κι αυτό δεν το ρισκάρει για τίποτα στον κόσμο. Ενας από τους τρεις, το ένα κορίτσι, που ήταν πιο κοντά του, έβαλε τα κλάματα. Νόμιζε ότι γκρεμίστηκε ο κόσμος της τότε, γιατί ήτανε μόνο 18 ετών.
Αυτός ο Πρέσβης, επίσης ιδρυτικό μέλος επί τιμή του Πολιτιστικού Κέντρου Ζάτουνα «Μίκης Θεοδωράκης», φαντάζεστε το Σάββατο να έπαιζε συγκινημένος στην κιθάρα του τραγούδια του Μίκη...
Α, ρε γιαγιά, είχε πλάκα αυτό που έλεγες για κάποιους τύπους: «Και με τον αστυφύλακα και με το χωροφύλακα».
Ομως για τους Ελληνες πρόσφυγες στην πατρίδα τους, αυτούς που είναι κάτω από τα όρια της φτώχειας, τους απροστάτευτους, τους ανασφάλιστους, την άνεργη νεολαία μας, τους εξαθλιωμένους συνταξιούχους και αγρότες θα μιλήσουμε μόνο εμείς με τον αγώνα μας το συνεχή, την απειθαρχία και την ανυπακοή μας σ' αυτούς που σαν μαριονέτες κινούνται όταν τους τραβάνε τα σπαγκάκια η πλουτοκρατία, ο ιμπεριαλισμός και τα παράγωγά του, ΟΗΕ, UNESCO, «ανθρώπινα δικαιώματα», πολυεθνικές.
Γεια σας, για την ώρα.
ΥΓ: Ας μην αφήσουμε στιγμή τους αγώνες και την πάλη μας. Για να κατακτήσουμε τα δικαιώματά μας κι ό,τι μας ανήκει. Μόνο έτσι θα σταματήσουμε να είμαστε πρόσφυγες στην ίδια την πατρίδα μας και ο πολιτισμός μας ας γίνει παράγωγο ενός ελεύθερου και περήφανου λαού.

Μαρία ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ

Μπαρμπαρόσα

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

ΝΑΤΟ 60 χρόνια επεμβάσεις


60 Χρόνια απο την ένταξη της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ


Να διαλυθεί για να ανασάνουν οι λαοί.

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Κάθε 100 ευρώ που φεσωνόμαστε, η ελληνική κυβέρνηση μπορεί να δαπανήσει μόλις 19

Για κάθε 100 ευρώ που φεσωνόμαστε (ο λαός), η ελληνική κυβέρνηση μπορεί να δαπανήσει μόλις 19, ενώ τα υπόλοιπα 81 ευρώ πάνε στις τράπεζες!
Δηλαδή χρεωνόμαστε 100 και παίρνουμε 19!
Για τη διάσωση των τραπεζιτών και των ομολογιούχων από τις συνέπειες των δικών τους ατυχών επενδύσεων.  
Συγκεκριμένα, από κάθε 100 ευρώ του πακέτου διάσωσης της Ελλάδας, 40 ευρώ καταλήγουν στα ταμεία των ξένων χρηματοπιστωτικών ομίλων που δάνεισαν την Ελλάδα, ενώ 23 καταλήγουν δώρο στα ταμεία των ελληνικών τραπεζών, 18 ευρώ καταλήγουν στα ταμεία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ).
Αξίζει να αναφέρω ότι γι' άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση+τρόικα  εφαρμόζουν σοσιαλισμό για τους πλούσιους και σκληρό καπιταλισμό για τους φτωχούς. Οι φτωχοί καλούνται να σώσουν τους πλούσιους. 
Σοσιαλισμός για τους πλούσιους και καπιταλισμός για τους φτωχούς είναι ένα κλασικό πολιτικό-οικονομικό εγχείρημα. Στις προηγμένες καπιταλιστικές κοινωνίες στις κρατικές πολιτικές η ροή πόρων είναι όλο και περισσότερο προς τις πλούσιες από ό, τι στις φτωχές τσέπες. Ο όρος «εταιρική ευημερία» χρησιμοποιείται ευρέως για να περιγράψει την παραχώρηση της ευνοϊκής μεταχείρισης σε συγκεκριμένες εταιρείες (τράπεζες εφοπλιστές) από την κυβέρνηση. Όλο και πιο συχνά γίνεται φανερό, ότι η καπιταλιστική πολιτική οικονομία επιτρέπει τις μεγάλες εταιρίες, τους  να «ιδιωτικοποιούν τα κέρδη και κοινωνικοποιούν τις ζημίες». Το εγχείρημα έχει τεθεί και στην πράξη σε πολλές περιπτώσεις. Όπως και τώρα.
Ο λαός πρέπει να επιβάλει το αντίθετο.

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΛΑΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (video)

Μαθήματα απλής αριθμητικής:
Για να δούμε, πόσα είναι τούτα;
Σαν πόσους μας κάνουν στην αντικειμενική Καθημερινή;
.

Αύριο το πρωί ετοίμασα γράφημα για το δάνειο δείτε την ανάρτηση.

Καθημερινοί ψεύτες

Screenshot - στιγμιότυπο οθόνης από την Καθημερινή.

Η φωτογραφία από το "Ριζοσπάστη". Πως οι χιλιάδες γίνονται δεκάδες;
Ας τελειώσει αυτό το παραμύθι. 
Η Καθημερινή μας "ενημερώνει" ότι στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ 22/2 στην ομόνοια συμμετείχαν 250 άτομα! Η πηγή τους είναι η αστυνομία. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ! Είναι αυτό δημοσιογραφία; 
Δείτε την φωτογραφία του Ριζοσπάστη από την συγκέντρωση των 250 ατόμων!  Γιατί δεν μας λένε και την εκτίμηση της αστυνομίας για την μάζωξη της ΓΣΕΕ; 
Αντικειμενικότητα στο φουλ. 
Εδώ  δεν είναι περιττό να μιλήσω για την αντικειμενικότητα των blogs και των ηλεκτρονικών εκδόσεων των εφημερίδων και καναλιών. Που αναπαράγουν αυτή την "είδηση". Την αλήθεια θα την δει κανείς μόνο στο Ριζοσπάστη. Με 1,5 ευρώ χωρίς δώρα, το μόνο δώρο είναι η αλήθεια. 
Μια αλήθεια που επίσης πρέπει να δούμε είναι, ότι έπεσαν και οι κιλότες των "αντικειμενικών" ΜΜΕ πάσης φύσεως. Είναι γυμνά σε κοινή θέα. Το οτι αποκρύβεται σθεναρά και με συνενοχή τους, η είδηση που λέει ότι η ΓΣΕΕ δεν ακολουθείται πλέον από τους εργάτες και έχει τελείως απογυμνωθεί. Κάτι που το ξέρουν οι πάντες, ότι το ΠΑΜΕ είναι αυτό που έχει τον κόσμο. Το μόνο που δεν έχει είναι τα καραγκιοζιλίκια με τα ΜΑΤ και το γνωστό κουκλοθέατρο με τις ζημιές.
Αυτά γι αυτούς που νομίζουν ότι ενημερώνονται από τα πισί τους και ότι στο ίντερνετ βρίσκουν τα πάντα.
Κουίζ: Βάλτε το: Το ΠΑΜΕ πραγματοποίησε συγκέντρωση στις 17:00 στην Ομόνοια, ενώ ακολούθησε πορεία προς το Σύνταγμα και τους Στύλους του Ολυμπίου Διός. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας, στο συλλαλητήριο συμμετείχαν περί τα 250 άτομα. στο Google να δείτε ποιοι κοπυπαστάρουν τις "ειδήσεις" και μας ενημερώνουν αντικειμενικά. Αν δεν παίρνουν από το ίδιο κέντρο το υλικό και το αναπαράγουν.

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Ερώτηση του ΚΚΕ για τη θέρμανση στο Δήμο Πύδνας – Κολινδρού




ΕΡΩΤΗΣΗ:
Προς τους Υπουργούς Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων,
Εσωτερικών, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Οικονομικών

Θέμα: Να επιλυθεί το πρόβλημα της θέρμανσης στα σχολεία του Δήμου Πύδνας –
Κολινδρού και του περιφερειακού ιατρείου Κολινδρού Νομού Πιερίας.

Σοβαρό πρόβλημα, λόγω έλλειψης θέρμανσης, αντιμετωπίζουν τα σχολεία του
Δήμου Πύδνας – Κολινδρού Πιερίας. Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί είναι αναγκασμένοι
να κάνουν μαθήματα σε παγωμένες αίθουσες και μάλιστα σε μια περίοδο με ιδιαίτερα
χαμηλές θερμοκρασίες. Οι σχολικές επιτροπές του Δήμου δεν μπορούν πλέον
να καλύψουν τις δαπάνες για πετρέλαιο θέρμανσης, εξαιτίας της μη επαρκούς
χρηματοδότησης τους. Χρηματοδότηση η οποία φέτος μειώθηκε ακόμα περισσότερο
και οι γονείς αναγκάζονται σε πολλές περιπτώσεις να καλύπτουν οι ίδιοι τις λειτουργικές
ανάγκες των σχολείων.
Το ίδιο πρόβλημα εντοπίζεται και στο Περιφερειακό Ιατρείο Κολινδρού με αποτέλεσμα
να μην μπορούν να εξετασθούν οι ασθενείς.
Η κατάσταση αυτή είναι αποτέλεσμα της πολιτικής υποχρηματοδότησης της Παιδείας
και της Υγείας που ακολουθούσαν οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και συνεχίζει η
σημερινή συγκυβέρνηση.

ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ οι κ.κ. Υπουργοί, τι μέτρα θα λάβουν για:
1. Την άμεση επίλυση του προβλήματος της θέρμανσης στα σχολεία του Δήμου Πύδνας
– Κολινδρού και του Περιφερειακού Ιατρείου Κολινδρού.
2. Την επαρκή χρηματοδότηση των σχολικών επιτροπών ώστε να καλύπτονται όλες οι
ανάγκες των σχολικών μονάδων.

Οι βουλευτές:

Γιάννης Ζιώγας

Θεόδωρος Ιγνατιάδης

Σοφία Καλαντίδου

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Κατερίνη: Μεγάλη συγκέντρωση και πορεία.

Μεγαλειώδη συγκέντρωση και πορεία πραγματοποίησαν, κατά της νέας σύμβασης, οι Λαϊκές Επιτροπές της Κατερίνης. Στη συγκέντρωση, ξεχείλισε η αγανάκτηση και η οργή. Συμμετείχε πολύς κόσμος.
.
Την κεντρική ομιλία έκανε
ο δικηγόρος συγγραφέας
Νίκος Σαλπιστής




Καταχνιά


Παιδιά θύματα της πείνας που θέρισε την Ελλάδα στον 2ο παγκόσμιο.
Πείνα που την προκάλεσε η Γερμανική κατοχή και ο Εγγλέζικος αποκλεισμός.
Οι συνειρμοί είναι αναπόφευκτοι σήμερα.
Γενική απεργία. Σύνταγμα, διαδήλωση-μνημόσυνο για τα θύματα. Το πανό βαμμένο με αίμα θυμάτων.

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Αφίσες

Επίκαιρες αφίσες κυκλοφορούν.




























Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Κατάρρευση στέγης γυμναστηρίου

ΠΙΕΡΙΑ Κατάρρευση στέγης γυμναστηρίου Καθαρά από θέμα τύχης δεν υπήρξαν θύματα στο κλειστό γυμναστήριου του Αιγίνιου Πιερίας, όταν εξαιτίας του βάρους του χιονιού οι κολώνες του κλειστού γυμναστηρίου λύγισαν, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει η στέγη! Το κλειστό γυμναστήριο του Αιγινίου αποτελεί έδρα της πρωτοπόρου της Α2 βόλεϊ ανδρών, Νίκης Αιγινίου.
Ο χρόνος αποκατάστασης της ζημιάς δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός και μέχρι τότε οι ομάδες που φιλοξενούνταν στο κλειστό θα πρέπει να αναζητήσουν αλλού στέγη. Ωστόσο το περιστατικό δημιουργεί αρκετές απορίες αφού το εν λόγω γυμναστήριο εγκαινιάστηκε το 2006, ενώ και οι καιρικές συνθήκες (χιονόπτωση στην περιοχή) δεν θεωρούνται ακραίες ώστε να δικαιολογούν τη συγκεκριμένη καταστροφή. Μάλιστα ο γενικός γραμματέας του γυμναστηρίου, Γιώργος Καρανικόλας, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103, 3» ανέφερε για το θέμα: «Εχουμε 30-40 πόντους χιόνι. Δεν δικαιολογείται, το γυμναστήριο άνοιξε το 2006. Είμαστε συγκλονισμένοι, είναι δημοτικό γυμναστήριο Αιγινίου, ξεκίνησε το 2001, ολοκληρώθηκε το 2006, την κατασκευή του την είχε αναλάβει ο Δήμος».

Από τον "Ριζο"

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Ν. Καραθανασόπουλος 12-2.

Για το "μνημόνιο" του Μαύρου μετώπου.

Βενιζέλος, ο τρίτος από αριστερά!


Αφού επισκέφτηκε την πρωτεύουσα της ΕΕ τις Βρυξέλλες, ο Βενιζέλος αποφασίζει να πάει σε μια πρότυπη μονάδα βουβαλιών.
Μόλις μπαίνει στο κοπάδι των βουβαλιών, ακουμπά τον αγκώνα του στο πίσω μέρος των βοοειδών και βγαίνει μια αναμνηστική φωτογραφία.
Την επόμενη μέρα η φωτογραφία εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας De Morgen.
Και στη λεζάντα:


"Ο Βενιζέλος, τρίτος από αριστερά!"

Ο Βενιζέλος και ο Ιάπωνας


Βενιζέλος φιλοξενούσε μια ιαπωνική αντιπροσωπεία Επιχειρηματικής Ανάπτυξης στην Αθήνα.
Ο Ιάπωνας απεσταλμένος ήταν αρκετά εντυπωσιασμένος με την Αθήνα και ο ίδιος δήλωσε, "Η Αθήνα είναι μια εξαιρετική περίπτωση. Δώστε μας τρία χρόνια και θα τη μετατρέψουμε σε μια οικονομική υπερδύναμη όπως η Ιαπωνία."
Ο Βενιζέλος εξεπλάγη. "Θα είναι πολύ αναποτελεσματικοί, οι Ιάπωνες" δήλωσε. "Δώσε μου τρεις μέρες και θα μετατρέψω την Ιαπωνία την επόμενη σε Ελλάδα!"

Το παζλ του ΓΑΠ.


Μπαίνει ο Μπένυ στο γραφείο το ΓΑΠ. Μόλις είχε ολοκληρώσει ένα παζλ, ο ΓΑΠ δείχνει με υπερηφάνεια το τελειωμένο παζλ. "Μου πήρε μόνο 5 μήνες να το κάνω," καυχιέται.
"Πέντε μήνες; ΕΙΝΑΙ Πάρα πολύς καιρός." λέει ο Μπένυ
 Ο ΓΑΠ αναφωνεί: “Είσαι ανόητος; ΔΕΣ τι γράφει η συσκευασία!" για 4-7 χρόνια!"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...