Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Κινητοποίηση διόδια Λεπτοκαρυάς φωτο & video

Νέα μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στη λειτουργία των διοδίων στο Αιγίνιο και τη Λεπτοκαρυά πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι ο αγωνιζόμενος λαός της Πιερίας. Στο μεγάλο παμπιερικό συλλαλητήριο που έγινε στα διόδια του Αιγινίου συμμετείχαν μαζικοί φορείς και συνδικάτα, το ΠΑΜΕ για να διατρανώσουν αγωνιστικά την απόφαση συνέχισης και κλιμάκωσης του αγώνα για την κατάργηση των διοδίων που λειτουργούν σε Λεπτοκαρυά και Αιγίνιο, παρά τις διώξεις και την επιχείρηση καταστολής που έχει στήσει η κυβέρνηση, προκειμένου να διασφαλίσει τα κέρδη της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίο».

Στη διάρκεια της κινητοποίησης άνοιξαν τις μπάρες και επέβαλαν την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων για περίπου 2 ώρες. Φορείς και κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν ότι δεν κάνουν βήμα πίσω από το αίτημα για κατάργηση των διοδίων και δεν έχουν καμία διάθεση να διαπραγματευθούν τίποτε άλλο.

Σήμερα, οι κάτοικοι του Δήμου Πύδνας Κολινδρού συνεχίζουν τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για 15η μέρα στο χώρο των διοδίων  σε 24ωρη βάση με συναυλίες, μουσικές βραδιές, προβολές και καθημερινό άνοιγμα των διοδίων για 1 ώρα, ενώ αναμένεται κλιμάκωση τις επόμενες μέρες με προκήρυξη παμπιερικής απεργίας. Την Τετάρτη όλοι οι φορείς του νομού θα συμμετέχουν σε μεγάλη εκδήλωση στα διόδια Αιγινίου.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...