Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Έχουν ξεφύγει τελείως...

Αυτοδικία και αντιδημοκρατική - αυταρχική, προκλητική ενέργεια από την "παραχωρησιούχο" εταιρία. Μήπως της παραχώρησαν και τις ατομικές μας ελευθερίες; Μπορεί πλέον απροκάλυπτα το μεγάλο κεφάλαιο να αυτοδικεί; Κάτω από το βλέμμα και της ΕΛΑΣ η βιαιοπραγία. Γιατί η ΕΛΑΣ εδώ δεν επενέβη; Μήπως δεν έχουν οι Έλληνες το δικαίωμα να εκφράζονται με πανό και έγγραφες ανακοινώσεις;
.
Η επιστροφή των πανό μετά από διαμαρτυρίες των κατοίκων


Το κιόσκι που υπήρχε στον πάρκινκ των διοδίων που περιείχε υλικό για την προβολή του αιτήματος για τη κατάργηση των διοδίων μετά την βίαιη καταστροφή του από την "παραχωρησιούχο". 

Η αντίδραση των κατοίκων - απελευθέρωση του δρόμου για 2 περίπου ώρες.









ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ
ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΑΙΓΙΝΙΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ – ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
Ο Έσχατος Αυταρχισμός: Γκρέμισαν την παράγκα του Δήμου στα Διόδια Αιγινίου

Ενώ οι κινητοποιήσεις και η καθημερινή παρουσία του κόσμου στα Διόδια συνεχίζονται η εταιρεία το πρωί σήμερα κατεδάφισε την παράγκα που είχε στήσει ο Δήμος για προστασία των πολιτών από βροχή και κρύο. Σ’ αυτήν την αυθαίρετη και προκλητική ενέργεια της «ΑΙΓΑΙΟΥ» παρενέβη αμέσως ο Δήμος και με επικεφαλής τον Δήμαρχο σταμάτησαν τις εργασίες αποξήλωσης, απαίτησαν άμεσα την αποκατάσταση της κατασκευής και με το συγκεντρωμένο πλήθος «άνοιξαν» τα Διόδια. Η Εταιρεία υποσχέθηκε ότι θα επανακατασκευάσει την πρόχειρη παράγκα, όμως ο Δήμος κινείται ήδη νομικά κατά παντός υπευθύνου για την ενέργεια αυτή, που εκτός των άλλων δείχνει αποικιοκρατική αντίληψη και έλλειψη σεβασμού προς τον Δήμο και τον λαό της Πιερίας.

Καλούμε τους πολίτες να συνεχίσουμε και να εντείνουμε τον αγώνα. Ούτε ο αυταρχισμός θα περάσει, ούτε τα Διόδια Αιγινίου θα συνεχίσουν να λειτουργούν.

Αιγίνιο 13 – 03 – 2013

Το Γραφείο Τύπου της Επιτροπής Αγώνα του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...