Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ JOUGLA.GR KAI H MΟΝΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΛΕΚΑΣ

Η «αποκλειστικότητα» των κρετίνων: Η σ. Αλέκα 1/5/2013 ώρα 7 και 40 περιμένει στη στάση. 
=====================
Οι ψεύτες λένε 10.35


7 σχόλια:

macgiorgosgr είπε...

Το αρχείο συμφωνεί, με ώρα δημιουργίας 10.46, ενώ έχουν αφαιρεθεί τα EXIF metadata για την ώρα (δεδομένου ότι υπήρχαν εξ' αρχής).

Η 19.40 είναι η ώρα δημιουργίας του αρχείου στον υπολογιστή σου.

Gekoudi είπε...

7.40 λέει. Όχι 19.40 δες το καλύτερα.

Gekoudi είπε...

@mac Μήπως φωτοσώπασαν;

Ανώνυμος είπε...

εγω κατεβαινα με την μηχανη μου απο τη βασιλισσης σοφιας , και εξω απο το ξενοδοχειο μεγαλη βρετανια ανεβηκα στο πεζοδρομιο , και συναντησα να κατεβαινει η αλεκα μαζι με αλλους δυο προς το χωρο της συγκεντρωσης με τα ποδια .. !!την ιδια στιγμη ανεβαινε το κυριως μπλοκ του παμε απο την σταδιου .. !!!!οποιος γνωριζει απο τις τακτικες του ΠΑΜΕ ξερει οτι ολα τα μελη του και ολα τα σωματεια συγκεντρωνονται σε προσυγκεντρωσεις και με πορειες , μαζευονται στον κεντρικο χωρο της εκδηλωσης ...απλα η αλεκα δεν μπηκε με το κυριως μπλοκ της πορειας , και κατεβηκε απο το συνταγμα ... !οπως εκανα εγω ..τωρα ολα τα αλλα μαλλον ειναι δημοσιογραφικα χαζα , μιας και καποιος δημο9σογραφος τραβηξε μερικες φωτο , και με καποιο τροπο επρεπε να τις χρησιμοποιησει ...για να δημιουργησει και πολιτικο θεμα .. ! ΕΛΕΟΣ .. !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι σκιές "λένε" μάλλον 10,35'.

Gekoudi είπε...

@Ανωνυμε: Πες του ότι αν έχει κότσια ας βάλει την ορίτζιναλ φω/α.

macgiorgosgr είπε...

Όντως, οι σκιές δείχνουν ξεκάθαρα Ήλιο ψηλά. Την 1η Μαΐου και ώρα 10.35 ο Ήλιος βρισκόταν περίπου στις 47 μοίρες (Θεσσαλονίκη, οι διαφορές με την Αθήνα είναι μικρές), άρα τα αντικείμενα θα είχαν σκιά σχεδόν ίση με το ύψος τους. Στις 7.40 μμ (19.40 δηλαδή, οπότε σου επιστρέφω το "δες το καλύτερα") και με τον Ήλιο σχεδόν στον ορίζοντα, οι σκιές θα ήταν ή ανύπαρκτες ή πολύ μεγάλες.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...