Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Πυρκαγιά

Φωτ/α αρχείου
Πυρκαγιά προκάλεσε διακοπή της κυκλοφορίας από και προς την Αθήνα στον αυτοκινητόδρομο στην περιοχή των διοδίων του Αιγινίου στις 5.00μμ περίπου σήμερα λίγο πριν τις 6,00μμ η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε. Η πυρκαγιά προκλήθηκε από όχημα του πήρε φωτιά στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Η κίνηση των οχημάτων διακόπηκε με αποτέλεσμα να προκληθεί μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας. 
Πυρκαγιά προκάλεσε διακοπή της κυκλοφορίας από και προς την Αθήνα στον αυτοκινητόδρομο στην περιοχή των διοδίων του Αιγινίου στις 5.00μμ περίπου σήμερα λίγο πριν τις 6,00μμ η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε. Η πυρκαγιά προκλήθηκε από όχημα του πήρε φωτιά στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Η κίνηση των οχημάτων διακόπηκε με αποτέλεσμα να προκληθεί μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας. 
Εδώ γεννιούνται ερωτήματα για την ασφάλεια του δρόμου και για τις υπηρεσίες πυρασφάλειας της εταιρίας μιας και έχει κλείσει τα μισά βοηθητικά πάρκινγκ και τον κόμβο του Αιγινίου, δεν έχει κατασκευάσει βοηθητικό παράδρομο, καθώς και για την ίδια την ύπαρξη των διοδίων. Εμφανείς είναι και οι γυμνοί κίτρινοι πάσσαλοι που έπρεπε να έχουν τα τηλέφωνα βοήθειας. Η εταιρία δίνει περισσή φροντίδα για την είσπραξη των 2,20 ευρώ ενώ τα μισά άρθρα της 180σέλιδης περίπου σύμβασης αναφέρονται στον σεβασμό στο περιβάλλον και την ασφάλεια.
Νεότερα σύντομα. Φωτογραφίες και περισσότερα στο blog της κατάργησης των διοδίων Αιγινίου που πάντα είναι επίκαιρο.
Το γραφείο τύπου της Επιτροπής
Από το blog diodiastopaiginio.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...