Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Αθήνα: 39ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή στο πάρκο Τρίτση (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Περισσότερη συμμετοχή από κάθε άλλη φορά και σχεδόν διπλάσια από πέρσι, κατά τις εκτιμήσεις του blog, είχε το 39ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή στην Αθήνα, που τα τελευταία χρόνια γίνεται στο Πάρκο Τρίτση, στο Ίλιον.  Με τη συμβολή χιλιάδων μελών της ΚΝΕ ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και φέτος οι πολύμορφες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ. Η συγκέντρωση του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη που με δυσκολία πραγματοποιούνταν η μετακίνηση στους χώρους του Φεστιβάλ. Δεκάδες ήταν οι καλλιτέχνες οι οποίοι γέμισαν το πρόγραμμα του άρτια οργανωμένου Φεστιβάλ, του μεγαλύτερου πολιτικού-πολιτιστικού γεγονότος της Αθήνας.
Την τελευταία μέρα του Φεστιβάλ, πραγματοποιήθηκε ομιλία από το Γενικό Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, σ. Δημήτρη Κουτσούμπα στην κεντρική σκηνή. Ακολούθησε αφιέρωμα στον Άλκη Αλκαίο, από το Θάνο Μικρούτσικο, τη Ρίτα Αντωνοπούλου και το Μανώλη Μητσιά. Στη συνέχεια στην κεντρική σκηνή τραγούδησε η Ελένη Βιτάλη.

Δεκάδες ήταν και οι αντιπροσωπείες από κομμουνιστικά και εργατικά κόμματα του εξωτερικού, που τίμησαν με την παρουσία τους το Φεστιβάλ.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...