Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΣΕΒΕ: ΚΑΛΕΣΜΑ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 9/2 ΚΑΙ ΩΡΑ 11:30 ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΛΙΝΤΟ

ΠΑΣΕΒΕ: Πραγματοποιεί την 2η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη την Κυριακή 23 Φλεβάρη. «Δίνουμε ώθηση στους αγώνες που έρχονται»

Τη διεξαγωγή της 2ης Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης, την Κυριακή 23 Φλεβάρη 2014, αποφάσισε σε συνεδρίασή της η Πανελλαδική Γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ.
   Στόχος της συνδιάσκεψης είναι η εκτίμηση της δράσης της ΠΑΣΕΒΕ, τέσσερα χρόνια μετά την ιδρυτική 1η Συνδιάσκεψη το Μάρτη του 2010.
Φιλοδοξία μας είναι, αξιοποιώντας την τετράχρονη θετική πορεία της ΠΑΣΕΒΕ, να σχεδιάσουμε τα παραπέρα βήματά μας, να βελτιώσουμε την παρέμβασή μας στους αυτοαπασχολούμενους και να ενισχύσουμε ακόμα παραπέρα την αγωνιστική και αντιμονοπωλιακή γραμμή πάλης του συνδικαλιστικού κινήματος.
   Η πλούσια δράση των αντιμονοπωλιακών δυνάμεων, όλο αυτό το διάστημα, μας δίνει τη δυνατότητα στην 2η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη να αποκρυσταλλωθούν σημαντικά συμπεράσματα και να αναπτυχθούν τα αιτήματα και οι στόχοι πάλης της ΠΑΣΕΒΕ.
   Επιδιώκουμε, πηγαίνοντας προς τη συνδιάσκεψη, να συναντηθούμε και να συζητήσουμε με νέους συνάδελφους-αγωνιστές, που βρεθήκαμε μαζί στις κινητοποιήσεις το προηγούμενο διάστημα.
   Η συνδιάσκεψη και οι προτάσεις μας επιδιώκουμε να γίνουν αντικείμενο συζήτησης σε κάθε επιτροπή αγώνα, σε κάθε σύλλογο, σε κάθε ένωση, σε κάθε ομοσπονδία, ιδίως σε μια περίοδο με εκατοντάδες αρχαιρεσίες στο χώρο των ΕΒΕ.
   Για αυτό το λόγο καλούμε του ελευθέρους επαγγελματίες να παραβρεθούν στη σύσκεψη που διοργανώνει η γραμματεία Πιερίας της ΠΑΣΕΒΕ για να συζητήσουμε την δράση της γραμματείας της ΠΑΣΕΒΕ να σχεδιάσουμε και να πάρουμε αποφάσεις για τους αγώνες που έρχονται.

ΚΥΡΙΑΚΗ 9/2 ΚΑΙ ΩΡΑ 11:30 ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΛΙΝΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...