Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Dnipropetrovsk: Συλλαλητήριο εναντίον του ναζισμού και της βίας πραγματοποιήθηκε στο Κριβόι Ρογκ

Dnipropetrovsk: Συλλαλητήριο εναντίον του ριζοσπαστισμού και της βίας πραγματοποιήθηκε στο Κριβόι Ρογκ

28.02.2014
Στις 27 Φεβρουαρίου Στην πόλη Κριβόι Ρογκ πραγματοποιήθηκε συλλαλητήριο κατά του ριζοσπαστισμού και της βίας. Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν πάνω από δέκα χιλιάδες άνθρωποι. Πολλοί από αυτούς ήρθαν με τις κόκκινες σημαίες του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ουκρανίας.
Παρουσιάσεις έγιναν από βουλευτές και εκλεγμένους των τοπικών συμβουλίων, από εκπροσώπους των δημόσιων οργανισμών και βετεράνων.
Όλοι οι ομιλητές τόνισαν τη σημασία της διατήρησης της ειρήνης και της αρμονίας και καλούν να σταματήσουν η βία και οι βανδαλισμοί.
Στο τέλος της συνάντησης, οι συμμετέχοντες υποστήριξαν ομόφωνα το ψήφισμα:
«Η ανομία πρέπει να σταματήσει. Οι ένοχοι θα πρέπει να τιμωρηθούν σύμφωνα με το νόμο. Αυτοί που ήρθαν στην πόλη μας για να αποσταθεροποιήσουν τη ζωή μας και να σπείρουν την καταστροφή, τον πανικό και το χάος μεταξύ των κατοίκων πρέπει να εγκαταλείψουν αμέσως το Κριβόι Ρογκ. Πρέπει να αποκατασταθεί η κοινωνική ηρεμία και διακοπεί οποιαδήποτε πίεση σε όλες τις τοπικές κυβερνήσεις του Κριβόι Ρογκ. Η βάση των πολιτικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων θα πρέπει να είναι το Σύνταγμα και οι νόμοι της Ουκρανίας. Οποιαδήποτε απόκλιση από αυτή τη βάση θα πρέπει να θεωρηθεί ως προσπάθεια για παράνομες αντι-ουκρανικές δράσεις. Σήμερα στο συλλαλητήριο συγκεντρώθηκαν εργατικοί άνθρωποι στους ώμους των οποίων πέφτει η ευθύνη για το μέλλον της πόλης και ολόκληρης της χώρας. Θα προστατεύσουμε τη Kryvbas! Η γη μας, η Krivorozhskaya είναι ειρηνική!» 
- Είπε σε μια ανάλυση.
Γραφείο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...