Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Υποκλινόμαστε στη μνήμη εκείνων που δεν επέστρεψαν ποτέ από τα πεδία μαχών.

Κριμαία: ο εορτασμός της 70ης επετείου από την απελευθέρωση της Krasnoperecopsk
Σήμερα 11 Απρίλη 2014 στην πόλη Krasnoperecopsk γιορτάστηκε την 70η επέτειος από την απελευθέρωσή της από το ναζιστικό εισβολέα.
Οι κομμουνιστές της πόλης με εορταστική βετεράνους σειρά βάδισε προς το μνημείο στην Άγνωστου Στρατιώτη. Εκεί πραγματοποιήθηκε μια επίσημη εκδήλωση τιμής με κατάθεση στεφάνου.
Την ημέρα αυτή, το μνημείο αυτό ήρθε στην μνήμη όλων που βιώνουν βαθιά την ευγνωμοσύνη σε εκείνους που πολέμησαν στο μέτωπο και έδωσαν τη ζωή του για το λαμπρό μέλλον της πόλης μας και σε όλη τη χώρα μας.
Χάρη στο κατόρθωμά τους όλα αυτά τα χρόνια ζούμε κάτω από ένα ειρηνικό ουρανό. Εμείς υποκλινόμαστε στη μνήμη εκείνων που δεν επέστρεψαν ποτέ από τα πεδία μαχών.
Ο ηγέτης της πόλης Krasnoperekopsky της οργάνωσης του Κομμουνιστικού Κόμματος Paul Sinjakov συνεχάρη όλους και με την ευκαιρία και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τους βετεράνους για το το παράδειγμα του θάρρους, γενναιότητας, ηρωισμού, που εμπνέει σε μια αντάξια συνέχιση αυτής της ιερής παράδοσης - όχι μόνο την αγάπη, αλλά και να υπερασπιστούν την πατρίδα τους.
Και για να μην επαναλειφθούν οι φρικτές μέρες, πρέπει να θυμόμαστε πάντα το τίμημα της Μεγάλης Νίκης.
Στην μνήμη των ηρώων ενός λεπτού σιγή.

Γραφείο Τύπου του Κομμουνιστικού Κόμματος του Αστικού Krasnoperekopsky

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...