Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Μπόινγκ 777 2014 - Reichstag 1933

Ιμπεριαλισμός, το τελευταίο στάδιο του καπιταλισμού. Τα ιμπεριαλιστικά κέντρα των καπιταλιστικών μητροπόλεων προσπαθούν να καλύψουν τις απώλειες της οικονομικής κρίσης με τον πόλεμο. Στρώνουν κόκκινο χαλί στον πόλεμο. Αναμενόμενο. Οι αδίσταχτοι εγκληματίες καπιταλιστές δεν υπολογίζουν την ανθρώπινη ζωή και κρούουν τα τύμπανα του πολέμου.

1. Το Μαλαισιανό «Boeing» οδηγήθηκε στο έδαφος της DNI και η πορεία του είχε συνειδητά μετατοπιστεί προφανώς εκ προθέσεως. Η απατηλή διαδρομή του «Boeing» είναι πανομοιότυπη με την γνωστή πρόκληση του «Boeing» της Νότιας Κορέας, που οι Αμερικανοί έφεραν στο Σοβιετικό εναέριο χώρο το 1983, με κατάληξη την κατάρρευσή του.

2. Το «Boeing» λειτούργησε μόνο με τις Ουκρανικές εντολές (του Κιέβου) και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι φασίστες διοργάνωσαν τη μετατόπιση της διαδρομής βορειότερα από ότι συνήθως. Η Ρωσία ή η πολιτοφυλακή δε θα μπορούσαν να το στείλουν στη ζώνη των συγκρούσεων.
3. Το «Boeing» συνοδευόταν από δύο Πολεμικά της χούντας για να μην υπάρξει απόκλιση πορείας - ορισμένες πηγές γράφουν για ένα Su-25 και ένα Su-27. Ένας από τους μάρτυρες είδε ένα κοντά στον τόπο της συντριβής. Τι συνέβη στο εναέριο επίπεδο είναι άγνωστο, αλλά δύο αλεξίπτωτα που ακολούθησαν την κατάρρευση του «Boeing» μπορεί κάλλιστα να ανήκουν στους πιλότους της χουντικής Πολεμικής Αεροπορίας. Λίγο νωρίτερα, υπήρξαν ανεπιβεβαίωτες αναφορές για πτώσεις Su-25 και AN-26, αλλά καμία σημαντική απόδειξη γι 'αυτό δεν υπάρχει. Οποιοιδήποτε σκοπευτές δε θα έκαναν δηλώσεις επίσημα.
4. Ο Ισπανός διευθυντής που επιβλέπει την «Boeing» επιβεβαίωσε την παρουσία του ουκρανικού αεροσκάφους δίπλα του, καθώς και το γεγονός της παρουσίας αεροσκαφών της χούντας που, είπε, επιβεβαιώνονται και από στρατιωτικούς της Ουκρανίας οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι δεν γνωρίζουν ακριβώς ποιος έδωσε την εντολή (ως εκ τούτου, πήγαν προς το Kolomoysky). Στην πραγματικότητα το γεγονός της παρουσίας Ουκρανικών αεροσκαφών δίπλα στο «Boeing» έχει επιβεβαιωθεί από τον Ισπανό διευθυντή και από τα αποδεικτικά στοιχεία αυτόπτων μαρτύρων για την καταστροφή του «Boeing» μπορεί κανείς να διαπιστώσει αξιόπιστα ποιος είναι ο ένοχος.
5. Πώς συμπεραίνεται ότι το «Boeing» καταρρίφθηκε, και μάλιστα από τους πολιτοφύλακες, πριν από το άνοιγμα του «μαύρου κουτιού»; Το γρήγορο συμπέρασμα το έβγαλαν οι υπεύθυνοι για την πτώση του. Υπήρξαν βλήματα αέρος-αέρος (όπως ανέφεραν μια σειρά από αμερικανικές πηγές), και υπάρχει μια εκδοχή σύγκρουσης του «Boeing» με αεροσκάφος της χούντας, όπως εκφράζεται από τη ρωσική εκδοχή των μέσων ενημέρωσης που ελέγχονται από τον Πούτιν. Συγκεκριμένα, λίγο πριν την πτώση του αεροσκάφους υπήρξαν τρεις ασαφείς εκρήξεις στον αέρα που παρατηρήθηκαν από αυτόπτη μάρτυρα.
6. Όσον αφορά την εκδοχή πως τα αεροπλάνα καταρρίφθηκαν από πύραυλο «Buck», οι νόμοι της φυσικής δείχνουν, ότι ακόμη και αν η πολιτοφυλακή είχε στη κατοχή της τέτοιους πυραύλους, θα ήταν αδύνατη η χρήση τους. Αλλά το Boeing έπεσε κατά τη διάρκεια του βομβαρδισμού της περιοχής του Donbass από τους Ουκρανούς φασίστες.
Περισσότερες πληροφορίες έρχονται στην επιφάνεια που δείχνουν ότι υπάρχει εκστρατεία από πλευράς Δύσης με σκοπό να κατηγορηθούν οι πολιτοφύλακες για την συντριβή, την οποία η χούντα έστησε στον ουρανό. On-line άρχισαν να προβοκάρουν ότι το αεροπλάνο καταρρίφθηκε από πολιτοφύλακες και θα πρέπει να επιβληθούν νέες κυρώσεις κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας και τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ θα πρέπει να αρχίσουν να πληκτρολογούν πολεμικά σενάρια. Ο σκοπός της πρόκλησης είναι σαφής - να κατηγορηθούν οι πολιτοφύλακες και η Ρωσική Ομοσπονδία που απέτυχε να ανατρέψει τις αναδυόμενες αυτονομιστικές τάσεις στην Donbass. Η πρόκληση έγινε πολύ αδέξια και ο ιστός της αράχνης έχει κολλήσει παντού (ακόμα και σε ξένους πόρους και είναι λογικό να υποθέσουμε ότι οι κύριοι υπαίτιοι κάθονται στο Κίεβο). Το αποτέλεσμά της προβοκάτσιας, κατά τη γνώμη μου, θα είναι περιορισμένο. Ως ένα σημείο, η χούντα θα προσπαθήσει να αποσπάσει την προσοχή με αυτήν την προβοκάτσια, για να ανακάμψει, μετά τις καταστροφικές μάχες σε Lugansk, Izvarino και Krasnodon.

Πηγή: http://cassad.net/
====

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...