Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

«ΕΚΛΟΓΕΣ» στην «ΟΥΚΡΑΝΙΑ»: το πορτοκαλί έγινε σοκολατί

27/10/2014
Η Verkhovna Rada από «πορτοκαλί» έγινε «σοκολατί». Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ουκρανίας δεν αναγνωρίζει τις βουλευτικές εκλογές στην Ουκρανία.

"Το Κομμουνιστικό Κόμμα δεν μπορεί να αποδεχθεί τα αποτελέσματα των εκλογών για την Verkhovna Rada», - δήλωσε στο «Interfax» - την Κυριακή, ο πρώτος αναπληρωτής πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος, ο πρώτος αντιπρόεδρος - ομιλητής της Κρατικής Δούμας I. I. Melnikov, σχολιάζοντας τα προκαταρκτικά αποτελέσματα των εκλογών. Ο κύριος λόγος για τη μη αναγνώριση των αποτελεσμάτων των εκλογών στην Ουκρανία είναι ότι η «προεκλογική εκστρατεία» πραγματοποιήθηκε «σε συνθήκες απόλυτης πίεσης - βίας για τους πολιτικούς και τους ψηφοφόρους.»

Ο φόβος για τη ζωή, δεν δημιουργεί συνθήκες για ελεύθερη εκλογή. Το ιδεολογικό ποσοστό της αντιπολίτευσης του Κιέβου, έχει στην πρώτη θέση το ΚΚΟυ (CPU), στην πραγματικότητα όμως αυτό κινείται υπόγεια, καθότι είναι δύσκολο να οργανώσει ελεύθερα την δράση του στους πολίτες», - δήλωσε ο I.I.Melnikov. Χαρακτήρισε αβυσσαλέα το αποτελέσματα των εκλογών στην Ουκρανία.

Πρώτον, διότι, «ο ναζισμός και η Ρωσοφοβία των πραξικοπηματιών που σε αρκετές στήλες με διαφορετικά ονόματα και σκόραραν η κάθε μία από αυτές ποσοστά που είναι ασήμαντα, σημαντικά όμως στο άθροισμα τους στο Κοινοβούλιο. Κοινοβούλιο που θα εξελίσεται σε ένα εξαιρετικά επιθετικό μονοπώλιο, Αντικαθιστάται η πορτοκαλί εκδοχή με την σοκολατί.»
Δεύτερον, «η πολύ χαμηλή προσέλευση» κατά τον I.I.Melnikov σημείωσε ότι «εγείρει περισσότερα ερωτήματα και δε συμφωνεί με την ευφορία των «νικητών»».

«Το τρέχον συναίσθημα στην Ουκρανία, αργά ή γρήγορα θα βγάλει στην επιφάνεια τις αντιφάσεις που θα βρουν απήχηση», - δήλωσε ο πρώτος αναπληρωτής πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...