Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Κωλοτούμπα Νο1

Υποψήφιος πρόεδρος της «Αριστεράς». Αποκριάτικη κωλοτούμπα του Σύριζα Νο1. Ουάου! 
==
Η Πολιτική Απόφαση του Ιδρυτικού Συνεδρίου
α. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ
1. Το συνέδριο του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ) αποτελεί συνέχεια και τομή στην πορεία του, η οποία ξεκίνησε ήδη από το 2000, συνεχίστηκε με την ίδρυσή του το 2004 και σφραγίστηκε με την ανάληψη της ιστορικής ευθύνης για την απαλλαγή του ελληνικού λαού από τις καταστροφικές νεοφιλελεύθερες μνημονιακές πολιτικές, που έχουν μετατρέψει τη χώρα μας σε αποικία χρέους και οδηγήσει στην περιθωριοποίηση τις δημιουργικές, κοινωνικές και παραγωγικές της δυνάμεις.
2. Ο ΣΥΡΙΖΑ θεμελιώνεται ως ενιαίο, μαζικό, δημοκρατικό, πολυτασικό κόμμα της *σύγχρονης Αριστεράς για την ενίσχυση ενός ήδη *ισχυρού, λαϊκού ρεύματος ανατροπής με στόχο την κατάργηση των μνημονίων, τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους και την εφαρμογή ενός προγράμματος κοινωνικής και παραγωγικής ανασυγκρότησης. Το εναλλακτικό αυτό ριζοσπαστικό κοινωνικό και πολιτικό σχέδιο, που θα εκφράζει και θα *στηρίζεται στη συμμαχία της εργατικής τάξης και των λαϊκών τάξεων με τα μεσαία στρώματα της πόλης και της υπαίθρου, που θα διατυπώνεται σύμφωνα με τις ανάγκες και θα δίνει φωνή στα ευρύτατα στρώματα των κοινωνικά, οικονομικά, μορφωτικά αποκλεισμένων, θα οδηγήσει στην Κυβέρνηση της Αριστεράς και θα τη στηρίξει στην εξουσία. 
(*)Οι υπογραμμίσεις δικές μου 


4 σχόλια:

faros είπε...

Αυτή ακριβώς η "φάση" μου ήρθε στο νου, μόλις διάβασα για την πρόταση Τσίπρα !

Ίσως, αυτή η ... υποστήριξη του Προκόπη προς τη ... Δούρου και η ... αντίστασή του στον Κασιδιάρη, έδωσε το πράσινο φως !!!

Gekoudi είπε...

Στενοχωρήθηκα για τον σύντροφο του ΚΚΕ Κώστα Αβραμόπουλο που ήταν φαβορί...

TRASH είπε...

-Γιατί κωλοτούμπα ρε Γιώργο;
Το αριστερός είναι ένας προσδιορισμός σε σχέση πάντα με κάτι άλλο που είναι στην μέση ή δεξιά. Δεν υπάρχει σε χωροχρονικό κενό.

Οπότε, από την άποψη του Καμένου π.χ., "αριστερός" είναι ο Παυλόπουλος...

Gekoudi είπε...

Σίγουρα και ο ΨεΚαμένος είναι πιο αντιμνημονιακός από τον ΨεΤσίπρα.
Ο δε Αβραμόπουλος ήταν στον Ρήγα Φεραίο.
Τον σ. Πάκη θα ψηφίσουν εξάλλου και οι σύντροφοι της ΝΔ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...