Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Πρέσβης της Ουκρανίας στην Γερμανία: Τα ναζιστικά στρατεύματα με σβάστικες θα σώσουν την Ουκρανία από τη Ρωσία!

Πρέσβης της Ουκρανίας στην Γερμανία
19/2/2015 2:36
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης σε Γερμανούς δημοσιογράφους ο πρέσβης της Ουκρανίας στην Γερμανία Άντριου Μίλερ είπε ότι οι νεοναζί που είναι στη μάχη του Donbass είναι σχηματισμός του Κιέβου και συντονίζονται οι δράσεις τους από το Γενικό Επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

Οι Γερμανοί δημοσιογράφοι προσέλκυσαν την προσοχή του σε μια φωτογραφία που εμφανίζονται πολλά μέλη των μονάδων «Αζόφ», που εκτός από τη σημαία με την εικόνα των δικών τους συμβόλων και προτύπων του ΝΑΤΟ, έχουν και το ναζιστικό έμβλημα με μαύρη σβάστικα.

«Πείτε μας τι άνθρωποι είναι αυτοί που αγωνίζονται στο πλευρό σας;» - Ρωτήθηκε από το γερμανικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα. - «Υπάρχει σαφής συσχέτιση με τους δεξιούς ρούνους SS. Βλέπουμε τους «Αζόφ» που χρησιμοποιούν ακόμα και μια σβάστικα. Μπορείτε να μας κοινοποιήσετε ποιος πολεμάει στο πλευρό σας; Μπορείτε να τους ελέγξετε;»

Σε απάντηση, ο Μίλερ είπε ότι «μετά το αποτέλεσμα των πρόσφατων βουλευτικών εκλογών στο Ουκρανικό Κοινοβούλιο δεν εκλέχτηκε κόμμα της Δεξιάς,» και είναι, κατά τα λεγόμενά του, «ένα σημαντικό γεγονός.» «Όσο για τα εθελοντικά τάγματα, τα οποία μιλάτε, μπορώ μόνο να πω ένα πράγμα - το περασμένο έτος, όταν δέχθηκαν επίθεση από Ρώσους, ο στρατός μας ήταν σε άθλια κατάσταση. Και έτσι υπήρχε πολύς κόσμος, οι εθελοντές έτοιμοι να πολεμήσουν για την πατρίδα τους και να το κάνουμε» - είπε ο Μίλερ.

«Οι μονάδες αυτές αγωνίζονται με το στρατό μας, με την Εθνική Φρουρά και άλλα μέρη, οι ενέργειές τους παρακολουθούνται και συντονίζονται από το Κίεβο. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος ότι θα κάνουν κάτι που δεν είναι σε συμφωνία με την εντολή του στρατού,» - είπε ο πρέσβης.

«Δηλαδή, όλα αυτά είναι υπό τον έλεγχό σας; Μπορείτε να μας δώσετε τη διαβεβαίωση ότι ενεργούν σε όλα σωστά»; Ρώτησε ο δημοσιογράφος.

«Αυτή είναι μια φωτογραφία που την έχω δει. Αλλά δεν μπορώ να πω με σιγουριά, αν είναι αξιόπιστη. Αν υπήρχαν πραγματικά αυτές οι σημαίες ... Όπως είπα, θέλω να τονίσω ότι οι σχηματισμοί αυτοί είναι συντονισμένοι με το Γενικό Επιτελείο στο Κίεβο. Είναι - μέρος των αμυντικών μας δυνάμεων. Χωρίς αυτούς, ο ρωσικός στρατός προχωρούσε σε πολύ περισσότερο. Ως εκ τούτου, αποτελούν μέρος της εικόνας. Χωρίς αυτές τις ομάδες θα είναι πολύ πιο δύσκολο να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας», - δήλωσε ο Πρέσβης της Ουκρανίας.

Πρώην στρατιώτης «Αζόφ» υποστηρίζει ότι εκπαιδεύονται από ξένους. Θυμηθείτε το τελευταίο τάγμα, και σύνταγμα τώρα «Αζόφ» ως επί το πλείστον αποτελείται από ουκρανικούς νεο-ναζί και οι συνεργάτες τους είναι από τη Σουηδία, την Κροατία και άλλες χώρες. Επίσημα σύμβολα των «Αζόφ» είναι «ο γάντζος λύκος» - ένα μεσαιωνικό γερμανικό λόγκο, που απεικονίζεται και στα πανό των μάχιμων μονάδων της ναζιστικής Γερμανίας, συμπεριλαμβανομένου τμήματος SS «Das Reich», και στον αποκρυφισμό «Black Sun», ιδιαίτερα αγαπητό στα μέλη της γερμανικής εσωτερικής οργάνωσης «Ανενέρμπε» και τα μέλη της ανώτερης ιεραρχίας των SS.
Από ИА REGNUM


Σ όσους πολέμους να με πας θα σε νικήσω αφιερωμένο εξαιρετικά.
_
==


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...