Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Ο ζωολογικός κήπος, ο πατριάρχης και ο... Στάλιν

Ο αμαρτωλός ιπποπόταμος
Ο Καθολικός - Πατριάρχης Όλης της Γεωργίας Ηλίας ο Β’ απέδωσε το περιστατικό της δραπέτευσης των ζώων από το ζωολογικό κήπο της Τιφλίδας, στους αμαρτωλούς κομμουνιστές, όπως αναφέρεται στο «Γεωργία on-line». 

«Όταν οι κομμουνιστές ήρθαν στη Γεωργία και άρχισαν τις διώξεις των Χριστιανών και του κλήρου, και κατέστρεψαν τις εκκλησίες και τα μοναστήρια γράφτηκε διάταγμα ότι με το λιώσιμο των καμπάνων από τα μοναστήρια και τους ναούς, θα δημιουργηθούν πόροι οι οποίοι θα διατεθούν για την κατασκευή του ζωολογικού κήπου. Έτσι, ο ζωολογικός κήπος χτίστηκε από τις καμπάνες των εκκλησιών και των μοναστηριών. Ο ζωολογικός κήπος πρέπει να κλείσει και να γίνει ζωολογικός κήπος σε άλλο τόπο, δεδομένου ότι χτίστηκε με αμαρτία», είπε ο Ηλίας ο Β' στο κήρυγμά του.

Ο Πατριάρχης είπε τα παραπάνω κάνοντας δημόσια προσευχή για τους νεκρούς με αναμμένα κεριά.
Λοιπόν, αν το 2015 τα ζώα στον γεωργιανό ζωολογικό κήπο πέθαναν, τότε φταίει ο αιματηρός τύραννος Στάλιν. 
Στον μεγάλο και αχανή κόσμο των ηλιθίων, ο Πατριάρχης αμέσως έκρινε απαραίτητο να καλέσει για την καταστροφή όλων των κτιρίων που χτίστηκαν από τους αμαρτωλούς κομμουνιστές, και ότι στην πραγματικότητα ζουν μέσα στην αμαρτία, και όλα θα πρέπει να αναπροσαρμοστούν. 

Η δημοκρατία και η διαφάνεια είναι έτοιμη να έρθει, μετά την καταστροφή των έργων επί σοσιαλισμού. 
Έτσι, θα μπορέσουν να ζήσουν με ασφάλεια. 
Παντού πέπλα από λουλούδια. 
Οι νεαροί άνδρες, τα μωρά, οι παππούδες, το σύνολο της χώρας, θα γνωρίζουν ότι για όλα αυτά που δεινοπαθούν ένοχος είναι ο Στάλιν!
Οι προδότες λένε ότι ο Στάλιν σκότωσε χιλιάδες, οι Rezun (αυτομολείσας, προδότης, γεννήθηκε μετά Στάλιν), Σολζενίτσιν (ο γνωστός, πάντως ψόφησε πλήρης ημερών 89 ετών) και Novodvorskaya (γνωστή σχιζοφρενής που στον Ψυχρό Πόλεμο χρησιμοποιήθηκε από τους ιμπεριαλιστές). Έπνιξε τη χώρα στο αίμα! Για αυτούς, είναι πάρα πολύ γνωστό ότι ο Στάλιν εισέβαλε με το στρατό του στη Μόσχα σχεδόν όπως ο Χίτλερ. Εκατομμύρια νεκροί μόνο στη Μόσχα! Αυτός είναι ο ακριβής αριθμός! Ο Στάλιν μαγείρευε και έτρωγε τα αθώα παιδιά… Συνολικά, δίνουν μια σαφή εικόνα του Στάλιν, ως κάθαρμα. Ό, τι πρόβλημα προκύπτει είναι από δικό του λάθος! Έγινε ληστεία χθες το βράδυ; Σου ‘κανε νερά η γυναίκα σου; Λυπάμαι, είναι σίγουρο ότι φταίει ο Στάλιν. Τι; Μειώθηκαν οι μισθοί; Απολύθηκες; Ακόμα ένα λάθος του καταραμένου Στάλιν. Ποιος έσπασε το παράθυρό μου; Ποιος είναι ευθύνεται για όλα; Ο Στάλιν είναι ο μόνος ένοχος!

Οι ρώσοι κομμουνιστές δεν αδιαφόρησαν για το κήρυγμα του Καθολικού - Πατριάρχη Πασών των Γεωργιανών Ηλία Β’ που αναφέρεται σε υποτιθέμενες διώξεις χριστιανών και κληρικών στη Γεωργία από τους κομμουνιστές και ότι η αιτία της μεγάλης τραγωδίας στην Τιφλίδα ήταν ότι ο ζωολογικός κήπος της πόλης χτίστηκε με τα χρήματα που έλαβε από την πώληση λιωμένων καμπάνων των μοναστηριών και ναών της πόλης. 
Ο αντιπρόεδρος της Κρατικής Δούμας της Ρωσίας, ο πρώτος γραμματέας της επιτροπής πόλης της Μόσχας του Κομμουνιστικού Κόμματος Valery Rashkin κατονόμασε τους παραπάνω ισχυρισμούς ανοησίες σημειώνοντας ότι «η ιδέα της κοινωνικής δικαιοσύνης, του κομμουνισμού, γεννήθηκε πριν από τις θρησκείες.» «Από την εποχή των σπηλαίων, μόλις ο άνθρωπος άρχισε να μιλά και να σκέφτεται, παλεύει για την κοινωνική δικαιοσύνη. Αυτή η ιδέα υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει», - είπε. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Καθολικός Πατριάρχης της Γεωργίας δεν θα πρέπει να προβαίνει σε εικασίες σχετικά με τις φυσικές καταστροφές. «Είναι εξωφρενικό! Τα φυσικά φαινόμενα είναι φυσικά φαινόμενα. Ίσως υπάρξουν καταιγίδες, βροντές, μπορεί να πέσει και χαλάζι ή χιόνι. Αυτά δεν είναι υποταγμένα στον άνθρωπο.», τόνισε. 

Ο Rashkin όντας υλιστής, επεσήμανε ότι η συγκεκριμένη πλημμύρα είναι φυσικό φαινόμενο. Σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία, τα θύματα των πλημμυρών έφτασαν σε εννέα άτομα. Σημαντική ζημία προκλήθηκε στο ζωολογικό κήπο της πόλης. Μερικά ζώα έχασαν τη ζωή τους στο ζωολογικό κήπο, άλλα βγήκαν στους δρόμους. Κάποια από αυτά έχασαν τη ζωή τους από τις ειδικές δυνάμεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...