Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Τι ψηφίζουμε στο δημοψήφισμα


Το ΚΚΕ θεωρεί ότι στο δημοψήφισμα η απάντηση του ελληνικού λαού πρέπει να είναι μία: 

«ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΣΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ»(λινκ)

Η θέση που διατύπωσε το ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ είναι η μόνη σωστή για τους εργαζόμενους και το λαό. Είναι η διέξοδος στο αδιέξοδο και την βάρβαρη κατάσταση που έχει οδηγήσει τον λαό μας η πολιτική του νεοφιλελευθερισμού - ιμπεριαλισμού που ακολουθεί ο καπιταλισμός. 
Η λύση για τον λαό μας είναι να βγει στους δρόμους, στους δρόμους του αγώνα. Οι τυχοδιώκτες του ΣΥΡΙΖΑ σαν άλλο ΠΑΣΟΚ ψάχνουν αφορμές και στήνουν παγίδες τύπου «αμαρτωλό 89» για να σαλιαρίζουν. Οι σωτήρες μας τελείωσαν μαζί με το σάπιο καπιταλισμό που σπρώχνει την κοινωνία στην δυστυχία και τον πόλεμο. Ο λαός λοιπόν στο προσκήνιο συντεταγμένος στα ταξικά συνδικάτα με μπροστάρη και φάρο το ΚΚΕ για τον σοσιαλισμό - κομουνισμό. 
Ανοιχτά τα αυτιά και τα μάτια γιατί οι καιροί είναι πονηροί. Οι «πλατείες», οι ντεμέκ επαναστάτες τύπου ΑΝΤΑΡΣΙΑ που πήγαν στην συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνουν πως οι αστοί παίζουν καλά το παιχνίδι της επικοινωνίας και παραπλάνησης. Οι μάσκες πέφτουν. Ο σωστός δρόμος είναι όσο εύκολος τόσο και δύσκολος. Χρειάζεται συμμετοχή και αποφασιστικότητα.
Όσο για το ίδιο το δημοψήφισμα θα πρέπει να δούμε να ακούσουμε και να διαβάσουμε τις θέσεις που πολύ σωστά διατύπωσαν τα στελέχη του ΚΚΕ με καθαρότητα και σαφήνεια.

Για να μην μασούμε τα λόγια μας τι ρίχνουμε στο κουτί; 
Υπομονή τα συλλογικά όργανα του  ΚΚΕ θα αποφασίσουν και μέσω της Κεντρικής Επιτροπής θα ανακοινωθεί στον Ριζοσπάστη. Κάθε άλλη πηγή δεν ισχύει. Οι παπαγάλοι των αστικών ΜΜΕ καιροφυλακτούν και εξυφαίνουν προβοκάτσιες.

Διαβάστε σήμερα τον Κυριακάτικο Ριζοσπάστη.

Ο «Ρ» λόγω της κατάστασης θα κυκλοφορήσει και αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...