Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Ο ελληνικός λαός θα πληρώσει τον αβάστακτο λογαριασμό

Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ: Ο ελληνικός λαός θα πληρώσει τον αβάστακτο λογαριασμό είτε με συμφωνία - 3ο μνημόνιο είτε με grexit.
Τα παραπάνω τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Κώστας Παπαδάκης, παίρνοντας το λόγο σήμερα, στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, στη συζήτηση για τις τρέχουσες εξελίξεις σχετικά με την Ελλάδα και τις διαπραγματεύσεις της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την τρόϊκα, σημειώνοντας τα εξής:    
"Τόσο η ΕΕ κι όλα τα όργανά της όσο κι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ με προκλητικούς εκβιασμούς επιδιώκετε να αποδεχτεί ο ελληνικός λαός που έχει ήδη πτωχεύσει, τα νέα πολύ σκληρά μέτρα που απεργάζονται σε βάρος του. ΄Ομως, είτε με συμφωνία - 3ο μνημόνιο είτε με grexit και πάλι ο ελληνικός λαός θα κληθεί να πληρώσει αβάστακτο  λογαριασμό.
Η συμφωνία όλων των κομμάτων που υπηρετούν το κεφάλαιο στην Ελλάδα στοχεύει να κρατήσει το λαό φυλακισμένο στην εξαθλίωση των μνημονίων διαρκείας. Καμιά τέτοια εξουσιοδότηση όμως δεν έδωσε ο λαός.
Το ΚΚΕ καταδικάζει τη νέα αντιλαϊκή επίθεση και την αντιπαλεύει.
Στην πράξη αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει φιλολαϊκή διαπραγμάτευση ούτε λύση μέσα στην Ε.Ε  και στον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης, γιατί κριτήριό τους είναι η κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων.
Ο  μόνος δρόμος διέξοδος για τον λαό είναι αυτός της οργάνωσης της πάλης για τη ρήξη με την ΕΕ, το κεφάλαιο, με το λαό πραγματικά στην εξουσία, ιδιοκτήτη του πλούτου που παράγει".

08-07-2015                                                     Η ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...