Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Πέτρο Συμονένκο παρακολούθησε την κοινή ολομέλεια της Περιφερειακής Επιτροπής του Χάρκοβο του Κομμουνιστικού Κόμματος Ουκρανίας. 12/18/2015

18 Δεκεμβρίου, 2015 πραγματοποιήθηκε κοινή ολομέλεια της Περιφερειακής Επιτροπής του Χάρκοβο του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ουκρανίας και της Εξελεγκτικής Επιτροπής της περιφερειακής οργάνωσης κόμματος.



Κατόπιν αιτήματος της διευρυμένης συνεδρίασης του Προεδρείου της Κεντρικής Επιτροπής και της Κεντρικής Εξελεγκτικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ουκρανίας, με τη συμμετοχή των πρώτων γραμματέων των περιφερειακών, η ολομέλεια αξιολόγησε τις δηλώσεις του Α Αλεξάντροφ, Α και Ε Lebedev Korpan να αποχωρήσουν από την Κεντρική Επιτροπή του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ουκρανίας.

Οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες της Ολομέλειας επέκρινε την κατάσταση και δεν υποστήριξαν την αίτηση Α Αλέξανδρου Α Korpan, Ε Lebedev να αποχωρήσουν από την Κεντρική Επιτροπή. Με την απόφαση της Ολομέλειας είναι υποχρεωμένοι να συνεχίσουν να εργάζονται στην Κεντρική Επιτροπή του Κομμουνιστικού Κόμματος.

Στην Ολομέλεια παραβρέθηκε ο Πρώτος Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ουκρανίας Πέτρο Συμονένκο.

Στην ομιλία του, περιέγραψε την τρέχουσα κοινωνικο-οικονομική και πολιτική κατάσταση στη χώρα, καθώς και ενημέρωσε για τις περαιτέρω ενέργειες του ΚΚΟ σε σχέση με την απόφαση του Επαρχιακού Διοικητικού Δικαστηρίου του Κιέβου σχετικά με την καταγγελία του Κομμουνιστικού Κόμματος, τονίζοντας την ανάγκη να διαφυλαχθεί η ενότητα του Κόμματος στις τάξεις του.

Το Γραφείο Τύπου



==
Πέτρο Συμονένκο: Το κυβερνών καθεστώς της Ουκρανίας υποστηρίζει την τρομοκρατία και το Ναζισμό
==

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...