Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Αστυνομοκρατία στις Βρυξέλλες! Κυνήγι των μαγισσών του Σάλεμ upd και η selfie της Αγγέλας


H δίκη των μαγισσών του Σάλεμ είναι ένα περιβόητο περιστατικό της αποικιακής ιστορίας των Ηνωμένων Πολιτειών, το οποίο οδήγησε στην καταδίκη και εκτέλεση κατοίκων του χωριού Σάλεμ στη Μασαχουσέτη το 1692 με την κατηγορία της μαγείας.
Αποτελώντας μια νοητή «συνέχεια» των κυνηγιών μαγισσών της μεσαιωνικής Ευρώπης, οι δίκες μαγισσών ανήκουν στην προτεσταντική διωκτική παράδοση και το περιστατικό αυτό έχει χρησιμοποιηθεί έκτοτε ως γλαφυρό παράδειγμα, σε τομείς όπως η πολιτική αλλά και η λογοτεχνία, για τους κινδύνους που κρύβει ο θρησκευτικός φανατισμός, οι ψευδείς κατηγορίες και η κυβερνητική παρείσφρηση στις προσωπικές ελευθερίες του ατόμου.
Αν και το γεγονός έχει μείνει στην ιστορία μνημονεύοντας τις μάγισσες του Σάλεμ, οι ακροαματικές διαδικασίες έλαβαν χώρα σε διαδοχικές πόλεις της επαρχίας της Μασαχουσέτης:
Σάλεμ Βίλατζ,
Σάλεμ Τάουν,
Ίπσουιτς,
Άντοβερ,
Βοστώνη
και Τσαρλς Τάουν.
  • Οι επίσημες εκθέσεις κυβερνητικών στελεχών της ΕΕ - ΝΑΤΟ και τα αχρεία μέσα μαζικής ενημέρωσης, που στερούνται αξιοπιστίας, στοχεύουν αποκλειστικά να εξαπατήσουν, να παραπληροφορήσουν, υποδαυλίζοντας το φόβο σε μια προμελετημένη ατζέντα.
  • Οι εκρήξεις των Βρυξελλών, και το μακελειό που ακολούθησε σαφώς δίνουν άλλοθι στην κρατική τρομοκρατία. Με ψεύτικη σημαία τη τρομοκρατία, ένα δικό τους δημιούργημα όπως και σε άλλες πρόσφατες περιπτώσεις στην Ευρώπη, στρουθοκαμηλίζουν για τις φρικαλεότητες του ΝΑΤΟ στην Λιβύη, στο Μαλί από την Γαλλία. Το πιο σίγουρο είναι το τι θα ακολουθήσει, ένα μεγάλο πογκρόμ σαν αυτό που ακολούθησε την καταστροφή στις 11/9, και ενδεχομένως το σενάριο θα έχει απειλές για χρήση ραδιολογικών, βιολογικών ή και χημικών όπλων στο Δυτικοευρωπαϊκό έδαφος.
  • Αναμείνατε τα χειρότερα. 
  • Έρχονται. 
  • Σε ποια μορφή, το πότε και το πού μένει να φανεί. 
  • Είναι ένα σύστημα πολύ εξωφρενικό, για τρελούς, που εξελίσσεται στις δυτικές χώρες, ειδικά στις Αμερική - ΕΕ που σχεδιάζουν τη μια παρανοϊκή εγκληματικότητα μετά την άλλη.
  • Σήμερα είναι η πιο επικίνδυνη στιγμή στην παγκόσμια ειρήνη.
  • Τα γεωπολιτικά γεγονότα πρέπει να μας προβληματίσουν όλους.
  • Δεν υπάρχουν ασφαλή καταφύγια.
  • Οι Βρυξέλλες είναι σήμερα στο μάτι του κυκλώνα, έξω από τα θέατρα του πολέμου.
  • Οι συλλήψεις, το κυνήγι μαγισσών δηλαδή, βρίσκεται σε εξέλιξη και ένα σύστημα διασποράς φόβου προσπαθεί να πείσει τους κατοίκους της πόλης και τους κατοίκους των άλλων πόλεων σε όλη την Ευρώπη με αστυνομοκρατία, με τακτικές που τις «καταστούν» «ασφαλέστερες», χωρίς να εγκαταλείπουν την ηθική αυτουργία και την αυτουργία των πολέμων που οι ΗΠΑ - ΕΕ - ΝΑΤΟ προκαλούν.
  • Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι εύκολο να ξεγελαστούν. Δεν έχει σημασία πόσο συχνά εξαπατώνται, είναι εύκολο να τους κοροϊδέψουν και πάλι. Οι Βρυξέλλες είναι σε εικονικό αλλά και πραγματικό τείχος, από το αστυνομικό κράτος, που αντικαθιστά την συνταγματική τάξη.
  • Το συντονιστικό όργανο του Βελγίου για την ανάλυση της τρομοκρατικής απειλής κήρυξε «υψηλό» επίπεδο ασφαλείας 3, μια προειδοποίηση για την περιφέρεια των Βρυξελλών. Σε ισχύ από τις 25 Μαρτίου έως 5 Απριλίου, ίσως να παραταθεί επ 'αόριστον.
  • Οι Βρυξέλλες είναι η έδρα της ΕΕ και του ΝΑΤΟ. Από τις 20 Μαρτίου έως τις 3  Απριλίου, το Βέλγιο φιλοξενεί διάφορες ευρωπαϊκές συνόδους κορυφής και τις επίσημες επισκέψεις. Δεκάδες αντιπροσωπείες αναμένονται. Χιλιάδες στρατιώτες και περιπολικά της αστυνομίας στους δρόμους των Βρυξελλών... καθορίστηκαν ζώνες αποκλεισμού...
  • Έγιναν τουλάχιστον καμιά τριανταριά συλλήψεις, πιθανόν να ακολουθήσουν και άλλες. Οι αρχές φάσκουν και αντιφάσκουν. Δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνδέουν τα στοχευμένα θύματα που προκάλεσαν οι τυφλές εκρήξεις της Τρίτης ή άλλα εγκλήματα.
  • Στο Παρίσι, οι επιδρομές στο προάστιο του Αρζεντέιγ συνεχίζονται. Μία ή περισσότερες συλλήψεις έγιναν μετά από αστυνομική επίθεση, υποστηρίζοντας μια προηγμένη δράση σε μια περιοχή που ήταν στο πρόγραμμα αλλά ματαιώθηκε - δεν ματαιώθηκε όμως η διασπορά φόβου για να πείσουν το κοινό για μια πιθανή ανύπαρκτη απειλή, ενώ μόνο ένα πράγμα είναι σίγουρο: η κρατική τρομοκρατία!
  • Οι στοχευμένες κοινότητες και στις δύο χώρες είναι «σφραγισμένες». Επίσημες εκθέσεις και εκθέσεις μέσων ενημέρωσης έχουν σαν στόχο να εκφοβίσουν τους Βρυξελλιώτες και τους παριζιάνους κατοίκους για να αποδεχθούν το απαράδεκτο - το αστυνομικό κράτος. Μια τακτική που τσαλαπατάει την όποια κατακτημένη συνταγματική τάξη. Στο Παρίσι ειδικά που αυτή την εποχή σηκώνεται ένα μαζικό λαϊκό κίνημα.
  • Δεν επαληθεύεται από ανεξάρτητες πηγές που να δείχνουν επικίνδυνους τζιχαντιστές τρομοκράτες να απειλούν τη δημόσια ασφάλεια οπουδήποτε στην Ευρώπη ή και την Αμερική. Θεόρατα ψέματα για απειλή 3000 - 5000 ορκισμένων τρομοκρατών ακούγονται από «σοβαρά ΜΜΕ» και επίσημα κυβερνητικά χείλη.
  • Το CCTV βίντεο που ισχυρίζονται ότι δείχνει τις εκρήξεις της Τρίτης στις Βρυξέλλες ήταν ψεύτικο, χρησιμοποιήθηκε το βίντεο του Απριλίου του 2011 στην τρομοκρατική επίθεση στο Μινσκ.
====
Οι φωτογραφίες από τους υποτιθέμενους υπόπτους του ISIS στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών στις 22 Μαρτίου δεν έχουν επαληθευτεί. Οι ανακοινώσεις άγονται και φέρονται. Θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε, οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή, άσχετα με τις τρομοκρατικές επιθέσεις. Η προπαγάνδα αγγίζει τα όρια του γελοίου και η ανευθυνότητα είναι αυτή που πρέπει να μας τρομάξει. Λένε πως μια ομάδα νεαρών τζιχαντιστών είχαν σχέδια να χτυπήσουν το πυρηνικό εργοστάσιο στο Βέλγιο. Μόνο για τις αρκούδες δεν είπαν ότι θα ‘ρθουν από το Βόρειο Πόλο.
Η προπαγάνδα στηρίζεται στην παραπληροφόρηση και την εξαπάτηση. Γιατί κάποιος να εμπιστευθεί τις επίσημες εκθέσεις, που επαναλαμβάνονται αναμφισβήτητα από τα αχρεία μέσα μαζικής ενημέρωσης, όταν αργότερα αξιόπιστες πληροφορίες, σχεδόν πάντα αποδεικνύονται ψευδείς;
Τα στοιχεία δείχνουν ότι οι υποτιθέμενοι βομβιστές των Βρυξελλών δεν είχαν να κάνουν με ό, τι συνέβη. Στοχευμένα θύματα συνελήφθησαν σε επιδρομές της αστυνομίας των Βρυξελλών και του Παρισιού. Είναι πιθανό να πρόκειται για αθώα αποδιοπομπαία τραγιά.
UPD:Τα σκουπίδια και τα απόβλητα.
Νέα από το «χαλιφάτο είναι πιο κοντά απ 'όσο νομίζετε.»
Έχει αναφερθεί ότι η Γερμανίδα Καγκελάριος Μέρκελ φέρεται, πριν από έξι μήνες, να φωτογραφήθηκε με έναν από τους βομβιστές αυτοκτονίας που εμπλέκονται στην πρόσφατη επίθεση κατά των Βρυξελλών.
 Τα μέλη των κοινωνικών δικτύων έχουν παρατηρήσει σχεδόν πλήρη ομοιότητα μεταξύ ενός από τους πρόσφυγες, που έκανε selfie, η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, τον Σεπτέμβριο 2015, τον Nadzhimom Lashraui, που ανατινάχθηκε στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών!
Η φωτογραφία του Nadzhima Lashraui δημοσιεύθηκε 25 Μάρτη από την βελγική αστυνομία. Οι εισαγγελείς του Βασιλείου είπαν ότι την ίδια ημέρα ο ίδιος έβαλε μια βόμβα στο αεροδρόμιο.
Αρχικά, η έρευνα δείχνει ότι ο Lashraui συμμετείχε σε συντονισμένες επιθέσεις στις Βρυξέλλες, αλλά αυτός προσωπικά δεν συμμετείχε σε αυτές. Μετά τις εκρήξεις στο αεροδρόμιο και μετρό της βελγικής πρωτεύουσας αναφέρεται από τη βελγική αστυνομία ότι είχε συλλάβει τον Lashraui γύρω από τις Βρυξέλλες την 23η Μαρτίου, αλλά αργότερα διαπιστώθηκε ότι οι δυνάμεις ασφαλείας έσπευσαν να πουν, για την αυτοκτονία ενός άλλου προσώπου.
Η Μέρκελ επισκέφθηκε ένα στρατόπεδο προσφύγων στο Βερολίνο στις 10 Σεπτεμβρίου, 2015. Ανάμεσα σε αυτούς με τους οποίους έκανε μια selfie ήταν ένας νεαρός άνδρας, σαν τον Lashraui, που τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ως πρόσφυγα από τη Συρία. Στις 22 Μάρτη γίνονται οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο αεροδρόμιο Zaventem στις Βρυξέλλες, και το σταθμό του μετρό «Maalbek». Τα θύματα των εκρήξεων, σύμφωνα με επικαιροποιημένα στοιχεία, είναι 31 άνθρωποι, και πάνω από 300 τραυματίστηκαν.
Ο πρώτος βομβιστής αυτοκτονίας που διέπραξε την επίθεση στο αεροδρόμιο, στην έρευνα βρέθηκε σχεδόν αμέσως: ήταν ο μεγαλύτερος των αδελφών Bakraui, Ιμπραήμ. Ο αδελφός του Khalid ανατινάχθηκε τουλάχιστον μία ώρα αργότερα στο μετρό των Βρυξελλών. Τώρα η αστυνομία ψάχνει για έναν συνεργό των τρομοκρατών οι οποίοι φαίνονται στις κάμερες παρακολούθησης του αεροδρομίου με τον μεγαλύτερο Bakraui και τον Lashraui, λίγα λεπτά πριν την έκρηξη.
Η φωτογραφία είναι σαν πραγματική. Εάν επιβεβαιωθεί, δεν ξέρω τι κάνουν οι μυστικές υπηρεσίες στην Ευρώπη. Αλλά είναι πιθανό ότι η selfie είναι μια πολύ παρόμοια με τον άνθρωπο της φωτογραφίας αυτοκτονίας που χρησιμοποιούν αντίπαλοι της Μέρκελ στη Γερμανία. Οι αμφιβολίες είναι δικαιολογημένες - ο χαρακτήρας στη φωτογραφία κατέληξε να είναι ένα διαφορετικό πρόσωπο, ο Σύριος στη φωτογραφία με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ δεν είναι ένας από τους τρομοκράτες πίσω από τις τελευταίες εκρήξεις στην πρωτεύουσα του Βελγίου, σύμφωνα με τα γερμανικά MMΕ.
Νωρίτερα τα μέσα ενημέρωσης είχαν διαδώσει το μήνυμα ότι, ενώ φωτογραφιζόταν με τους πρόσφυγες που έφθασαν στην Ευρώπη, η Άνγκελα Μέρκελ έκανε μια selfie με έναν από τους τρομοκράτες στις Βρυξέλλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...