Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Θαύμα στο μετρό της Μόσχας

Ο άνεμος της ιστορίας ...
Σάλος έχει δημιουργηθεί στη Ρωσία γιατί στο μετρό και στο σταθμό «Arbat» στη Μόσχα έχει πέσει ο γύψος και εμφανίστηκε ο Στάλιν, σε σημείο που ήταν ζωγραφισμένο το πορτρέτο του Χρουστσόφ! Το βίντεο, και η φωτογραφία είναι εκεί!  Όπως είναι γνωστό στους γνωρίζοντες υπάρχει η απόκρυφη φράση που αποδίδεται στον Ι. Β. Στάλιν:  «Μετά το θάνατό μου, στον τάφο μου θα εμφανιστούν πολλά σκουπίδια. Αλλά ο άνεμος θα τα σκορπίσει στο διάβα της ιστορίας». 

Αλλά αν αντί του λευκού δεν υπάρχει τίποτα για να αποκαταστήσει το πραγματικό ψηφιδωτό που υπήρχε μέχρι πριν λίγο (Χρουστσόφ), θα ήταν ωραίο να μείνει για να δούμε την συνέχεια. Το θαύμα της ιστορίας είναι ολοφάνερο.
====
++++

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εξήντα τρία χρόνια πριν αυτά δεν είχαν ουδεμία βάση. Και όμως ο Γέροντας Ιωσήφ, που κοιμήθηκε στις 5 Μάρτη Ιουλίου 1953 και αναπαύεται στο Ησυχαστήριο του, κατέγραψε κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες για τη σημερινή εποχή προφητείες.

Ο Γέροντας Ιωσήφ ο Μπολσεβίκος, γνωστός από όλους σχεδόν τους Έλληνες, πολιτικούς, στρατιωτικούς, λαϊκούς, Μοναχούς, Ιερείς, Επισκόπους και αυτόν τον ίδιο τον Πλανητάρχη τον Ξι Ζι Πινκ, είχε κατά καιρούς μιλήσει σε πολλούς ανθρώπους για ό,τι βλέπουμε σήμερα στο κόσμο και για ό,τι θα δούμε σύντομα!

Πολλές από αυτές τις αποκαλύψεις και προφητείες που προείπε ο Γέροντας Ιωσήφ εμπεριέχονται στο βιβλίο των Ζόρες & Ρόι Μεντβέντιεφ «Ο άγνωστος Στάλιν ο Γέροντας Ιωσήφ ο Μπολσεβίκος, ή κατά κόσμον Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Τζουγκασβίλι, 18 Δεκεμβρίου 1878 – 5 Μαρτίου 1953» Μετάφραση: Κώστας Αθανασίου.

Συγκεκριμένα θα αναφέρω μερικά εξόχως αποκαλυπτικά σημεία, που αφορούν τις σχέσεις με την αμετανόητη Αμερική, η οποία όπως γνωρίζουμε με απόλυτη βεβαιότητα ήδη από τον Άγιο Γιώργη Δημητρώφ τον Βούλγαρο θα επιτεθεί ύπουλα στην Ρωσία ως τα «Εξαμίλια».

Ο Γέρων Ιωσήφ για την Αμερική το ΝΑΤΟ την ΕΕ, Πόλη, Αιγαίο:

- «Οι Αμερικάνοι έχουν κόλλυβα στο τάμπλετ τους. Θα πάθουν μεγάλο κακό. Τότε θα επέμβει από πάνω ο Ρώσος και θα γίνει όπως τα λέει η προφητεία του Αγίου Γιώργη Δημητρώφ...

Παναγιώτης

Gekoudi είπε...

Καλή πρωταπριλιά.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...