Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Το εγκατεστημένο από τις ΗΠΑ, κουκλοθέατρο στο Κίεβο κατηγορεί τη Ρωσία για τα εγκλήματα του καθεστώτος του

Που σημαδεύεις κακομμυριούχε;
Ευρέως διασύρθηκε, ο παράνομος δισεκατομμυριούχος - μαριονέτα Πέτρο Ποροσένκο επικεφαλής των πραξικοπηματιών στο καθεστώς της Ουκρανίας - που διεξάγει με υπόδειξη των ΗΠΑ, γυμνή επιθετικότητα εναντίον των δικών του πολιτών στο Ντονμπάς, κινητοποιώντας τις παραστρατιωτικές δυνάμεις για την κλιμάκωση των συγκρούσεων.

Το θέατρο «Ουκρανία» και το ΝΑΤΟ, συμπληρωματικά, σύμμαχοι εναντίον της Ρωσίας, δήλωσε, επανερμήνευσε την ιστορία, κατηγορώντας τη Ρωσία για τα φρικτά εγκλήματα που αυτοί διέπραξαν.
Καυχήθηκε για νέες δυνάμεις, που είναι οπλισμένες και εκπαιδευμένες από την ηγεσία των ΗΠΑ, συμμάχους του ΝΑΤΟ, που συμμετέχουν μαζί του σε κοινές ασκήσεις εκπαίδευσης - σε μια προετοιμασία για μεγαλύτερο πόλεμο, υποστηρίζοντας ότι είναι για την «συλλογική ασφάλεια»!
Δεν υπάρχει ρωσική επιθετικότητα ούτε τώρα ούτε πριν. Το μεγαλύτερο ψέμα ήταν η «επανάσταση της πλατείας ανεξαρτησίας», που έγινε με την εισήγηση, υποκίνηση και υποστήριξη της Ουάσιγκτον, δημιουργώντας την ουκρανική διένεξη.


Τα τάγματα εφόδου, οι γόνοι των SS αλλά και οι χαϊδεμένοι της ΕΕ
Ο Ποροσένκο γύρισε την πλάτη του στην αλήθεια και δήλωσε το αντίθετο, λέγοντας ότι «στο πλευρό του ΝΑΤΟ ανατολικά του εδάφους του στην χώρα του, υπάρχει μια επιθετικότητα όχι μόνο εναντίον της Ουκρανίας, αλλά και κατά του δυτικού κόσμου.» Λες και δεν είναι ακόμα και σήμερα η Ουκρανία μέλος της ΚΑΚ. Λες και έκανε ελεύθερες εκλογές και εκλέχτηκε απ' το λαό. Λες και δεν γνωρίζουμε ότι βομβάρδισε και δολοφόνησε τον λαό της ανατολικής Ουκρανίας το φασιστικό παρακράτος και η χούντα που έβγαλε όλα τα κόμματα παράνομα.


Οι ουκρανικές παραστρατιωτικές δυνάμεις κινητοποιήθηκαν κοντά στα σύνορα με το Ντομπάς, στοχεύοντας στο έδαφός του, καθημερινά, σε περιοχές αμάχων, σε μια προετοιμασία για σύγκρουση. Ο Ποροσένκο ψευδώς ισχυρίζεται πως φταίει η Μόσχα και έχει επιδοθεί σε πόλεμο φθοράς.


Γεγονός είναι ότι η Ρωσία συνεχίζει την αυταπάτη της πολιτικής - του όλοι έξω - για την ειρηνική επίλυση των συγκρούσεων. Η Ουάσιγκτον, το Κίεβο και οι απατεώνες σύμμαχοί τους θα ανατρέψουν αυτή την λογική - θέλοντας έναν ατελείωτο πόλεμο, όχι την ειρήνη, διεξάγοντας ήδη έναν Ψυχρό Πόλεμο στη Ρωσία που κλιμακώνεται προς το να γίνει ζεστός.


Η ναζιστικά μολυσμένη Ουκρανία είναι ένας καρκίνος σε μετάσταση στην καρδιά της Ευρώπης

Είναι ο δούρειος ίππος που δημιούργησαν οι δυτικοί ιμπεριαλιστές κατά της Ρωσίας.
Οι ΗΠΑ που κυριαρχούν στο ΝΑΤΟ βλέπουν την Ουκρανία, σαν τον αποφασιστικά ακρογωνιαίο λίθο στα σχέδιά τους για τη δημιουργία ενός στρατιωτικού κλοιού που θα αποκόψει τη Ρωσία από την Ευρώπη.
Οι ΗΠΑ τη χρησιμοποιούν σαν στιλέτο με στόχο την καρδιά της Ρωσίας, απειλώντας Ανατολή και Δύση, διακινδυνεύοντας έναν αδιανόητο πυρηνικό πόλεμο.
Οι ναζί μολύνουν το καθεστώς μαριονέτα του Κιέβου - Ουάσιγκτον, ο Ποροσένκο κατ’ όνομα επικεφαλής αυτής της χώρας δεν λησμονεί ποιος είναι το αφεντικό. Ενώ διεξάγει πόλεμο κατά του ίδιου του λαού του, ο ίδιος ισχυρίζεται ότι η στενότερη συνεργασία με το ΝΑΤΟ είναι απαραίτητη για την περιφερειακή σταθερότητα και την άμυνα ενάντια σε ανύπαρκτες απειλές.


«Εμείς δεν θα συμβιβαστούμε με τίποτα λιγότερο από την ειρήνη», δήλωσε κομπάζοντας κυνικά. Πώς, όταν σκοτώνεις τον ίδιο τον λαό σου, κατηγορείς άλλους για τα εγκλήματά σου;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://www.theguardian.com/environment/earth-insight/2014/jun/12/pentagon-mass-civil-breakdown?CMP=share_btn_fb

Gekoudi είπε...

@Ανώνυμος
Το είδα! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...