Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΨΗΦΙΣΜΑ της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ των ΜΠΛΟΚΩΝ στη ΝΙΚΑΙΑ της ΛΑΡΙΣΑΣ


      Η πανελλαδική σύσκεψη των μπλόκων που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Γενάρη στη Νίκαια της Λάρισας, με τη συμμετοχή αντιπροσώπων από 37 μπλόκα από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη,  χαιρετίζει τον πανελλαδικό αγωνιστικό ξεσηκωμό των μικρομεσαίων αγροτών. Όλους τους εργαζόμενους που αντιδρούν στην καταιγίδα του ασφαλιστικού, του φορολογικού, κ.ά. Τους δεκάδες χιλιάδες αγρότες και κτηνοτρόφους που με τρακτέρ  κι άλλα αγροτικά μηχανήματα  έχουν στήσει  μπλόκα σ’ όλη τη χώρα.  Καλούμε όσους συναδέλφους δεν έχουν βγει ακόμα στον αγώνα να συστρατευτούν μαζί μας για να κάνουμε ακόμα πιο ισχυρά τα μπλόκα.
      Βγήκαμε στους δρόμους ν’ αγωνιστούμε για την επιβίωσή μας. Να αντιπαλέψουμε την  πολιτική που θέλει να μας ξεπαστρέψει, να μας πετάξει στον Καιάδα του ξεκληρίσματος, της φτώχειας και της εξαθλίωσης, ώστε να συγκεντρωθεί η γη και η παραγωγή στα χέρια μεγαλοαγροτών και επιχειρηματικών ομίλων υλοποιώντας τις κατευθύνσεις της ΚΑΠ, της Ε.Ε. Για να μην περάσουν τα εξοντωτικά για τους μικρομεσαίους αγρότες μέτρα του τρίτου μνημονίου που συμφώνησε η κυβέρνηση με τους συνεταίρους της στην Ε.Ε. και το ΔΝΤ και ψήφισε μαζί με άλλα κόμματα. Αυτά τα μέτρα που πλήττουν τους εργαζόμενους και όλο το λαό.
   

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ. Θα τους μαλώσει η τρόικα! Η λιτότητα χέρι - χέρι με τον αυταρχισμό. Παλιά αμαρτία, καινούργια ντροπή. (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ. Καταγγέλλουν ότι τους χτύπησαν τα ΜΑΤ που θα καταργούσε ο ΣΥΡΙΖΑ.(ΚΚΕεσ. ΑνταρΣΙΑ, Β. Πανελλαδική...)
Παρά το ξύλο απο τους αριστερούς του ΣΥΡΙΖΑ το ΠΑΜΕ πέρασε για του Μαξίμου. Θα το πληρώσουν αυτή τη φορά.
Με την ΑΔΕΔΥ απούσα. Αριστερές κλούβες στην Ηρώδου Αττικού! Στον πόλεμο της κυβέρνησης απαντάμε με ανυποχώρητο αγώνα! #ΠΑΜΕ #asfalistiko

Στου Μαξίμου.
Δακρυγόνα στα πρόσωπα διαδηλωτών κρότου λάμψης αλλά η πορεία προχωράει...

****

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...