Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Η Λευκορωσία δεν είναι Ουκρανία (φωτογραφίες - video)

Αυτές τις μέρες, ξεκινώντας από τις 25 Μαρτίου, έγινε μια προμελετημένη προσπάθεια χρωματιστής «επανάστασης» στη Λευκορωσία, κατά τα πρότυπα της Ουκρανίας. Η προσπάθεια αυτή, ενορχηστρωμένη και οργανωμένη από ουκρανικές και άλλες μυστικές υπηρεσίες, καταστάλθηκε αποτελεσματικά από την κυβέρνηση του Λουκασένκο.
 ~~Δύο δημοσιογράφοι, μια Γαλλίδα και ένας Βρετανός ενεπλάκησαν στα επεισόδια. Η Γαλλίδα χτυπήθηκε στο σαγόνι, και είπε «είμαι μια ειρηνική δημοσιογράφος», αλλά την έσωσε λέει το γαλλικό της διαβατήριο. Ο Βρετανός εξαφανίστηκε, δεν μπορούν να τον βρουν με κανένα τρόπο.~~
Σημαία του 1942 -1944 όταν υπήρχε κατοχή των ναζί.
Η πορτοκαλί «επανάσταση» των ΝΑΤΟ - ΕΕ - ΗΠΑ στην Ουκρανία, με τη δημιουργία της «τοξικής» εικόνας, διαφθοράς, ανελευθερίας από το Γιανουκόβιτς πρέπει να εξαχθεί σε κάθε χώρα που βρίσκεται απέναντι στις βλέψεις της ΕΕ, του ΝΑΤΟ. Τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν και σε αυτήν την απόπειρα είναι: 


  1. ξένοι πληρωμένοι «διαδηλωτές»
  2. μυστικές υπηρεσίες 
  3. και η ναζιστική σκοταδιστική απάνθρωπη ιδεολογία.

Σημαία της Λευκορωσίας 1943-1944
Οι διαδηλωτές συμμετείχαν σε εκδήλωση που η κυβέρνηση την είχε απαγορεύσει γιατί αφορούσε την «ημέρα της ελευθερίας» 25 Μάρτη που είναι η επέτειος της Ναζιστικής κατοχικής κυβέρνησης της Λευκορωσίας και κατέβηκαν με αυτές τις σημαίες (φώτο).
Στην προκειμένη περίπτωση όμως, φάνηκε πολύ πιο προετοιμασμένος ο κρατικός μηχανισμός της Λευκορωσίας ενάντια σε μια τέτοια απρόκλητη αντιδημοκρατική παρέμβαση στα εσωτερικά της.
~~Αν κρίνουμε από τα πρόσφατα γεγονότα, η ηγεσία του Κρεμλίνου έχει βάλει τις υπηρεσίες ασφαλείας της. Στόχος τους είναι να αποδείξουν σε όλους ότι η Ουκρανία είναι ένα αποτυχημένο κράτος, δεν μπορεί να διατηρήσει την τάξη στην οποία η βασιλεία της μισαλλοδοξίας, του εξτρεμισμού, της ανομίας και του χάους κυριαρχεί. Μόλις πρόσφατα, μπορούμε να σημειώσουμε τις ηλεκτρονικές επιχειρήσεις που δίνουν μεγάλες πληροφορίες, που δείχνουν την «τοξική» εικόνα στην Ουκρανία.~~ 
Στο Μινσκ κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επιχείρισης «zmagarov»,
συνελήφθη πρόσωπο που έχει στενό δεσμό
με το 72ο κέντρο πληροφοριών και ψυχολογικών επιχειρήσεων
του Υπουργείου Άμυνας της χούντας της Ουκρανίας.
Η κράτηση του Denis Ivashin υποδηλώνει την πιθανή συμμετοχή και των ειδικών δυνάμεων της Ουκρανίας για να οργανώσουν τη στημένη «διαδήλωση» στη Λευκορωσία. 
Το Σάββατο, 25 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια μιας προσπάθειας να διεξάγουν τη λεγόμενη «Ημέρα Ελευθερίας», συνελήφθη ο Ουκρανός «ακτιβιστής» Denis Ivashin. Αυτός ο άνθρωπος ήταν γνωστός στις ριζοσπαστικές δυνάμεις της αντιπολίτευσης στη Λευκορωσία για τη συμμετοχή του σε μαζικές ταραχές στο Κίεβο, στις αρχές του 2014. Στη συνέχεια ήρθε στην προσοχή των ουκρανικών ειδικών υπηρεσιών.

Οι περαιτέρω δραστηριότητες του Denis Ivashin είναι στενά συνδεδεμένες με τις υπηρεσίες πληροφοριών και των ψυχολογικών επιχειρήσεων που αποτελούν μέρος των MTR Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. Ο ίδιος είναι ο συντάκτης και κάνει προπαγάνδα στη Λευκορωσία με sites όπως το «InformNapalm», που έχουν άμεση σχέση με το 72ο κέντρο πληροφοριών και ψυχολογικών επιχειρήσεων του φασιστικού καθεστώτος της Ουκρανίας. Σχετικά με τη σύλληψη στο Μινσκ του Ivashin αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο https://www.facebook.com/burkonews, ο αρχισυντάκτης αυτού του site, ένας επαγγελματίας αξιωματικός της GTsIPsO http://www.belvpo.com/ru/75163.html, που κρύβεται κάτω από το ψευδώνυμο Ρωμάν Μπούρκο. Λίγο αργότερα, ένα μήνυμα γι 'αυτό εμφανίζεται στην ομάδα InformNapalm ΟΥΚΡΑΝΙΑ https://informnapalm.org/en/dzianis-ivashin-informnapalm-journalist-detained-in-minsk-on-freedom-day-his-whereabouts-unknown-video/ .

Το δίκτυο έχει βίντεο http://www.belvpo.com/ru/81176.html, στο οποίο μπορεί να δει κανείς τη στιγμή της κράτησης του Ivashin στο Μινσκ από τα ΜΑΤ (3.40"-3.55"). Είναι ενδιαφέρον ότι στις 25 Μαρτίου στο Grodno πήρε άδεια από τις αρχές αφιερωμένη στην «Ημέρα Ελευθερίας». Την ημερίδα παρακολούθησαν περίπου 150 άτομα. Ωστόσο στον Ivashin, προφανώς, είχε ανατεθεί το καθήκον να συμμετέχει στις εκδηλώσεις στο Μινσκ. Στη σελίδα του στο Facebook, λέει https://www.facebook.com/denys.ivashyn ότι στις 23 Μαρτίου είχε προσκληθεί στο αστυνομικό τμήμα για τη συμμετοχή του στην «Ημέρα Ελευθερίας» στην πόλη Grodno. Αλλά ο Ivashin αρνήθηκε να πάει εκεί χωρίς επίσημη ατζέντα. Επιπλέον, διανέμει ενεργά συμβουλές https://www.facebook.com/denys.ivashyn για την αποφυγή συλλήψεων και προστίμων κατά τη διάρκεια των ταραχών, και τον τρόπο αποφυγής του προγράμματος ελέγχου των μυστικών υπηρεσιών της Λευκορωσίας, χρησιμοποιώντας FireChat. Την παραμονή των δράσεων διαμαρτυρίας η KGB της Λευκορωσίας ανέφερε μαζικές συλλήψεις ακτιβιστών της «Λευκής Λεγεώνας» και του «Νέου Μετώπου». Κατά τη διάρκεια των συλλήψεων είχαν κατασχεθεί όπλα και πυρομαχικά, καθώς και το σύμβολο των δεξιών ομάδων της Ουκρανίας. Σύμφωνα με τις υποθέσεις των δυνάμεων ασφαλείας της Λευκορωσίας, αυτά τα όπλα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την οργάνωση των προκλήσεων κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων στις 25 Μαρτίου. Επιπλέον, σύμφωνα με την KGB(Λ), είχε λάβει γνώση της προγραμματισμένης άφιξης στη Λευκορωσία, μαχητών από το έδαφος της Ουκρανίας. Και όπως γνωρίζετε, ένας από τους στόχους της MTR που είναι μια ύποπτη ουκρανική οργάνωση, είναι η οργάνωση «κινημάτων αντίστασης» και σε άλλες χώρες. Πιθανώς, η Λευκορωσία είχε γίνει έδαφος κατάρτισης για τη δοκιμή των δυνατοτήτων των δυνάμεων των ειδικών επιχειρήσεων της APU. Στο πλαίσιο αυτό, η εμφάνιση του Ivashin στο Μινσκ δεν είναι τυχαία. Πιθανώς, η δουλειά του ήταν υπό το πρόσχημα του δημοσιογράφου να είναι στο «ψαχνό» των πραγμάτων και να διορθώνει το «έργο» των συναδέλφων του από την Ουκρανία. Ωστόσο, χάρη στις συντονισμένες ενέργειες των οργάνων επιβολής του νόμου της Λευκορωσίας τέτοιες προβοκάτσιες είχαν αποφευχθεί, και ο Ivashin είχε απομονωθεί. 
Κατασχέθηκαν τα φασιστικά διακριτικά από την Λευκορωσία.
Προηγουμένως, έκανε «Στρατιωτική - πολιτική κριτική» περισσότερο από μία φορές, είχε επιστήσει την προσοχή http://www.belvpo.com/ru/65899.html στους αναγνώστες του για την καταστροφική δράση των ουκρανικών ειδικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων αυτών που υπάγονται στο Υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας, στο έδαφος της Λευκορωσίας. Τοποθεσίες (sites) informnapalm.org, seabreeze.org.ua, podvodka.info, petrimazepa.com και άλλα παρόμοια που ανήκουν στο ipso MTR Ουκρανίας, δημιουργούν συνεχώς αρνητική κατάσταση και προπαγάνδα εναντίον της Λευκορωσίας. 
Υλικό προπαγάνδας.
Και σε αυτό έχει βοηθήσει ο  Denis Ivashin των οποίων οι ενέργειες εμπίπτουν http://www.belvpo.com/ru/76594.html σε μια σειρά από άρθρα του Ποινικού Κώδικα. Συγγραφέας: Gregory Yurchenko http://www.belvpo.com/ru/81176.html
Την παραμονή της «Ημέρας της Ελευθερίας» κατασχέθηκε προπαγανδιστικό υλικό και όπλα που προέρχονταν από το 72ο κέντρο πληροφοριών της Ουκρανίας.
Όπλα.

Για τους σκοπούς του κέντρου της 72ης ipso: 
1. «Informnapalma», το σάιτ που διαχειρίζονται εργαζόμενοι του κέντρου πληροφοριών
2. Πληροφορίες και ψυχολογικές επιχειρήσεις. Ανατρεπτικές δραστηριότητες κατά της Ρωσίας, της DNR και της LNR. 
3. Διαμόρφωση «αντικαθεστωτικής» συνείδησης στους κατοίκους ξένων χωρών. 

Όπλα.

Το έργο το έχουμε ξαναδεί: μετά τις συλλήψεις η ΕΕ διαμαρτύρεται για ανθρώπινα δικαιώματα. 
Ποιος διαμαρτύρεται; Η Γαλλία που έχει ενάμιση χρόνο κατάσταση έκτακτης ανάγκης δηλαδή συγκαλυμμένη δικτατορία; Η Αγγλία; Η Γερμανία; Μιλάν αυτοί για βία που επεμβαίνουν απροκάλυπτα όπου γης! 

Ο ΝΑΤΟική χούντα της Ουκρανίας στοχεύει:

1. Στον αποκλεισμό της ORDLO, που έχει ως στόχο να δείξει στους συμμάχους την ανικανότητα της Ουκρανικής κυβέρνησης και την ανεξέλεγκτη δράση των παρακρατικών. 
Όπλα.
2. Την απόκρυψη της βεβήλωσης των μνημείων του Β' Π.Π. που αποδεικνύουν στον κόσμο τον εξτρεμισμό και την ξενοφοβία των Ουκρανών δικτατόρων και την άμεση σχέση τους με την Πολωνία και το Ισραήλ. 
3. Στην Eurovision με «τις κυρώσεις» στην Τζούλια Σαμουήλοβα από την Ρωσία, με τις οποίες της απαγορεύουν την είσοδο στην Ουκρανία, επικαλούμενοι την ανάμιξή της στην πολιτική (επειδή τραγούδησε στην Κριμαία) τη στιγμή που η Τζαμάλα στον διαγωνισμό του 2016 βραβεύτηκε με το τραγούδι της «1944» που αναφέρεται στην απέλαση των Τατάρων της Κριμαίας (Συνεργατών των Ες - Ες). Η Ουκρανία και Ευρωπαίοι δείχνουν «έλλειψη σεβασμού» προς τα άτομα με αναπηρία, αναξιοπιστία και μεροληψία παροτρύνοντας τους χουντικούς Ουκρανούς να είναι σκανδαλωδώς εριστικοί. 
Απροκάλυπτη φασιστική προπαγάνδα
4. Να αποκρύψουν τις εκρήξεις στην Μπαλακλέια που δείχνουν αμέλεια και κακοδιαχείριση στην Ουκρανία, που δεν είναι σε θέση να παρέχει ασφάλεια και τάξη στο έδαφός της. Φυσικά, τα «όπλα τα δίνουν σε μια χώρα που δεν μπορεί να είναι δημοκρατική.» 
5. Να υποβαθμίσει την δολοφονία του Ρώσου βουλευτή Voronenkova από πρώην μαχητή της NSU (Εθνική Φρουρά της Ουκρανίας), γεγονός που δείχνει την Ουκρανία ως χώρα του εξτρεμισμού και της ανομίας, όπου η κυβέρνησή της δεν είναι σε θέση να διασφαλίσει την ασφάλεια των πολιτών, οι οποίοι πυροβολούνται στο δρόμο. 
.
Συλλήψεις
6. Η σύλληψη στη Λευκορωσία μαχητών από την Ουκρανία, η οποία έχει μετατραπεί σε μια περιοχή όπου οι τρομοκράτες και σαμποτέρ προετοιμάζουν,  σχεδιάζουν πραξικοπήματα και εμπλέκονται με την γείτονα χώρα Λευκορωσία. 
Αυτές οι δραστηριότητες των Ουκρανών απασχόλησαν τις ρωσικές υπηρεσίες ενημέρωσης και ασφαλείας στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτές οι επιθέσεις, οι προκλήσεις και οι παρεμβάσεις περιπλέκουν σημαντικά τις ενδοϊμπεριαλιστικές αντιθέσεις στην περιοχή, καθώς και την ενημέρωση, ενώ στο διπλωματικό μέτωπο της διεθνούς κοινότητας αναδύονται αμφιβολίες σχετικά με την περισσότερο ενεργή συμμετοχή του Κρεμλίνου.

Ακολουθεί video από drone που ανέβασε η αντίδραση, αλλά είναι ενδεικτικό πως η κυβέρνηση της Λευκορωσίας είναι υποψιασμένη και ο Παππούς (Λουκασένκο) δεν είναι Γιανουκόβιτς.
..
.......




Η Ναζιστική σημαία. 
















Τι κρίμα τσαλάκωσε και το σύμβολο!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...