Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

Κύριε Ανδρέα Ζαμπούκα, ξέρετε τι σημαίνει Κομουνιστικό Κόμμα Ελλάδας;

Είναι το μέτρο που λείπει, Ανδρέα Ζαμπούκα, όσο για την δημοκρατία άστην μην την βάζεις στο πληκτρολόγιό σου. Αυτό που μας λείπει κάθε πρωί εδώ και χρόνια είναι η ΚΝΕ στους δρόμους κάθε μέρα. Η ΚΝΕ και η Πανσπουδαστική πρώτη δύναμη. Οσονούπω

Πώς πέρασαν κιόλας δεκαεννιά μέρες από την ημέρα που καταλάβαμε ότι τρίζει το συρτάρι της εφορίας και κάτω από τα πόδια μας έρχεται η ανάπτυξη; Έγινε το θαύμα και όλα πήραν άλλη πορεία; 

Λείπει το μέτρο. Να δούμε μια καλοκαιρινή μπόρα χωρίς να πέσει το ταβάνι στο κεφάλι μας και ένα μπάνιο στην Χαλκιδική χωρίς το ομπρελόσημο. Να κλείσουμε τα μάτια και να απλώσουμε τα χέρια στο μέλλον. 

Βαρεθήκαμε να κλείνουμε τα μάτια και να βλέπουμε αριθμητικές πράξεις με αποτέλεσμα πάντα μείον στο ταμείον. ΦΠΑ φόρο καυσίμων, διόδια, φόρους από την μια και από την άλλη ανεργία, απλήρωτη δουλειά, μεροκάματα και μισθούς χαμηλότατα...

Δεν μπορούμε να χαρούμε τίποτα ούτε μια μπύρα να πιούμε τώρα το καλοκαίρι γιατί θα ρθει ένα παιδί να ζητιανέψει είτε ένας ενήλικας σαν το πατέρα μας, σαν εσένα, γιατί η ενοχή του γέλιου όταν γνωρίζεις ότι εκείνη την στιγμή κάποιος φίλος σου θα μεταναστεύσει ή παρακαλεί να μπει στο νοσοκομείο ως ανασφάλιστος, φεύγει το χαμόγελο πριν αρχίσει να σχηματίζεται στο πρόσωπό μας. 

Ο Γκουίντο βγήκε με ηλεκτρονικές εκλογές κε Ζαμπούκα και τον αναγνώρισε η ΝΔ, από κει θα αρχίσει την ανάπτυξη; 
Στο ΝΑΤΟ μπήκαμε ηλεκτρονικό τρόπο, με δημοψήφισμα κε Ζαμπούκα; 
Ή μήπως στην ΕΟΚ κε Ζαμπούκα.
Τώρα στα μνημόνια; Είναι κάπως περίπλοκο* 

Ο Κουτσούμπας με ρόλεξ, η Παπαρήγα με παιδιά στην Αμερική, ο Φλωράκης με κότερα… πόσα ακούσαμε χρόνια τώρα;

Τώρα εσείς θα κάνετε και μαθήματα δημοκρατίας πού; στο ΚΚΕ. Σα δε ντρέπεστε! 
Με την ΚΝΕ λίγα γέροντα Ζαμπούκα

Το εκκαθαριστικό της εφορίας όμως; Ηλεκτρονικά βέβαια. 
Η ΔΕΗ ηλεκτρονικά. 
Και ο ΕΝΦΙΑ; 

Μας έδειξαν τα κανάλια την κατάσταση στο πολυτεχνείο με τους τοίχους που είναι «βρώμικοι» από συνθήματα, για να δικαιολογήσουν την καταστολή των δημοκρατικών ελευθεριών, (κάτι τέτοιο έδειχνε και Μαστοράκης το '73) 
Τα έργα και τις ημέρες της ΔΑΠ που η ΝΔ κομπάζει χρόνια τώρα για την πρωτιά, αυτή που έχει ρυπάνει τα πανεπιστήμιά μας με ινλουστρασιόν αφίσες όσο καμιά άλλη παράταξη. Όμως κανένας λόγος, κανένας λόγος για τις αφίσες για τα πάρτι και τις εκδρομές στην Μύκονο. Απλήρωτα τα πάρτι! τα χρωστάει η ΝΔ! 

Αυτά δεν τα είδε κανείς σας όπως και κανείς δεν καταλόγισε στη ΔΑΠ ότι κατεβαίνει στις εκλογές μόνο και μόνο για να γίνει σκαμνάκι να ανέβει η ΝΔ επικοινωνιακά! 
Ποιο έργο έχει να παρουσιάσει για τα φοιτητικά προβλήματα αυτή η παράταξη; κανένα. 
Κονσομασιόν στους πρωτοετείς και όλα τα σχετικά γνωστά σε όλους. Οι φοιτητές χωρίς εστίες, βιβλία μετά από μήνες από τον Εύδοξο εργαστήρια χωρίς καθηγητές και αναλώσιμα αίθουσες ασυντήρητες και… τρία δις στο ΝΑΤΟ. 

Απεργία οι ναυτεργάτες χωρίς ηλεκτρονική ψηφοφορία! αλλά στην θέρμανση, πληρώνουν το ντίζελ, ένα ευρώ το λίτρο ενώ από την άλλη μεριά οι εργοδότες τους, οι εφοπλιστές το πληρώνουν 0,25 ευρώ και παίρνουν και 17 ευρώ ανά επιβάτη επίναυλο καυσίμων. Να τα βγάλουν πέρα οι κακόμοιροι. 

Στους δρόμους οι αγρότες αλλά δεν παίρνουν ηλεκτρονικά απόφαση για την διαμαρτυρία αλλά και αυτοί το ντίζελ το πληρώνουν ένα ευρώ το λίτρο 

Η ΝΔ πήρε 40% με αποχή 40% δλδ 24% και όχι ηλεκτρονικά πήρε όμως 55% σε έδρες στην βουλή. 
Δημοκρατικό ε; 
Θέλει το +50 ε; 
Τα καλά και συμφέροντα κε Ζαμπούκα. 
Ενώ είσαι λαλίστατος εδώ μάλλον είσαι με την ενισχυόμενη αναλογική ή καλύτερα με το σύστημα που βγαίνουν με ντόπινγκ δημοκρατία. 

Όταν οι δημοκρατικές παρατάξεις είχαν πλειοψηφία και ήταν πρώτη η ΠΣΚ δεν υπήρχε ούτε σκέψη για ναρκωτικά μέσα στα ΑΕΙ - ΤΕΙ. 

Φλυαρείτε κε Ζαμπούκα. Η ιστορία δεν ξεκινά την ώρα που γεννιόμαστε εμείς. Πάει πολύ πιο πίσω, κι αν δεν γυρίσεις πίσω τότε το μπροστά είναι χαμένη υπόθεση. 

Κάποιοι την ιστορία έζησαν την ζωή τους και την έδωσαν απλόχερα στον λαό, απλοϊκά σαν παραμύθι. Ήταν κομμουνιστές που λίγοι τους φτάνουν στο μπόι, οι περισσότεροι όμοιοί σου απλά γέλασαν και μετρημένοι στα δάχτυλα, τους ένιωσαν πραγματικά. Απ την άλλη κάποιοι πήγαν με τους κατακτητές με τους εισβολείς τους έστειλαν στα ξερονήσια τους βασάνισαν μεσαιωνικά τους τάισαν σκουλικιασμένα φασόλια στην Γυάρο... ήταν οι δημοκράτες της δεξιάς. 

Να ξέρεις γέρο πως κάποιοι δεν υπόγραψαν τις δηλώσεις σας και επέζησαν και άφησαν καθαρό σπόρο

Δεν θα γεράσουμε όλοι με παρωπίδες. Δεν θα κλάψουμε ποτέ πια από τα γέλια ή από την εποποιία της ανάπτυξης της εξωστρέφειας της καινοτομίας και των επενδύσεων. Θα βγούμε στους δρόμους

Σκότωσες το μέτρο, γέρο, και όχι το σοσιαλισμό μας. Ούτε φυσικά την οργάνωσή μου την Κομουνιστική Νεολαία

-------------------
*«Πρέπει να γίνει αποδεκτό το σχέδιο συμφωνίας, το οποίο κατέθεσαν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο Eurogroup της 25.06.2015 και αποτελείται από δύο μέρη, τα οποία συγκροτούν την ενιαία πρότασή τους; Το πρώτο έγγραφο τιτλοφορείται «Reforms for the completion of the Current Program and Beyond» («Μεταρρυθμίσεις για την ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος και πέραν αυτού») και το δεύτερο «Preliminary Debt sustainability analysis» 
(«Προκαταρκτική ανάλυση βιωσιμότητας χρέους»). 


  • Όσοι από τους πολίτες της χώρας απορρίπτουν την πρόταση των τριών θεσμών ψηφίζουν: ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ/ΟΧΙ(61,31%). 
  • Όσοι από τους πολίτες της χώρας συμφωνούν με την πρόταση των τριών θεσμών ψηφίζουν: ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ/ΝΑΙ(38,69%).»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...