Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2008

Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών αμάχων στη Γάζα


Δύο αδελφούλες, ηλικίας τεσσάρων και 11 ετών, σκοτώθηκαν στην Μπέιτ Λαχίγια, στα βόρεια της Πόλης της Γάζας όταν ισραηλινός πύραυλος έπληξε το κάρο που τις μετέφερε, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Πρώτων Βοηθειών Μοάουια Αμπου Χασανέιν.

Αλλοι επτά παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σήμερα όταν ισραηλινό μαχητικό F16 βομβάρδισε το σπίτι ενός διοικητή της Χαμάς στην ίδια πόλη.

Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν στο τελευταίο κύμα των ισραηλινών βομβαρδισμών, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των νεκρών παλαιστινίων από την έναρξη της επιχείρησης "Συμπαγές Μολύβι" στους 360 και εκείνον των τραυματιών στους 1.700.

Μεταξύ των νεκρών είναι και ένας φύλακας σε σχολείο διοικούμενο από τα Ηνωμένα Εθνη, στη νότια Λωρίδα της Γάζας και συγκεκριμένα στην πόλη Χαν Γιούνις, ο οποίος σκοτώθηκε από βλήμα που είχε στόχο το διπλανό αστυνομικό τμήμα.

«Σταματήστε τον πόλεμο στη Γάζα!»

«Σταματήστε τον πόλεμο στη Γάζα!», «Βόμβες αντί πολιτικής λύσης», «Άσκοπες και απορριπτέες οι βόμβες» με αυτούς τους τίτλους σχολιάζει ο ευρωπαϊκός τύπος την ισραηλινή επίθεση στη Λωρίδα της Γάζας.

Εδώ θα το δείτε σε fullscreen


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...