Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Καντάφι - Γιώργος

Οι φίλοι. Ένας ένας αραιώνουν.
Μήπως πήρε την γκαντεμιά του επίτιμου;

9 σχόλια:

Takis Malkotsis είπε...

Ερχεται η σειρά του γιώργου.

Λαϊκό Στρώμα είπε...

Περίμενε, προηγείται το Μαρόκο.

Ανώνυμος είπε...

Ένας, ένας, είπαμεεεεεεεεεεεεε !!!

Gekoudi είπε...

Μα ήταν καλά παιδιά.

TRASH είπε...

O Mouamar (άσχετα που κατέληξε αργότερα) ηγήθηκε κάποτε μιας εθνικοαπελευθερωτικής-αντιαποικιακής επανάστασης που μετέτρεψε τις διάφορες φυλές των ρακένδυτων βεδουίνων σε σύγχρονο έθνος-κράτος (και μάλιστα πρόνοιας).
Σαν πολύ δεν του πέφτει του ΓΑΠ η σύγκριση;

Gekoudi είπε...

@socrates Αυτές τις μέρες γράφουμε διαγωνίσματα. Παρ'όλα αυτά μπήκα στο blog και είδα το σχόλιό σου.
Προχτές κοίταζα τις αναρτήσεις σου. Νομίζω ότι άφησα και ένα σχόλιο. Σε λίγες μέρες θα έχω πιο πολύ χρόνο για τον υπολογιστή. Όσο για το Τζέφρυ, το γρηγορότερο είναι και το καλύτερο, αν και υπάρχει και το μετά.
Χαιρετισμούς πολλούς, Γιώργος.

Gekoudi είπε...

@laiko stroma Καλωσήρθατε στο blog μου. Γράφω και καλύτερες αναρτήσεις. Αλλά αυτές τις μέρες έχω εξετάσεις στο σχολείο. Ωστόσο, οι εξελίξεις είναι δραματικές και ραγδαίες και μου είναι δύσκολο να είμαι σιωπηλός. Έριξα μια ματιά στο blog σας και μου άρεσε. Σύντομα, θα το μελετήσω και θα το σχολιάσω. Χαιρετισμούς πολλούς από τον κρύο Κολινδρό.

Gekoudi είπε...

@faros Εμείς είμαστε πρόεδροι αυτωνών και μας ανήκει θεαματική αποχώρηση. Το κόπυραϊτ σας ανήκει.
Χαιρετίσματα στην εξουσία.

Gekoudi είπε...

@trash Ο Καντάφι ανέτρεψε ένα βασιλιά. Ηγήθηκε ενός "σοσιαλίζοντος" κινήματος, υπήρξε σοβιετόφιλος, για ένα διάστημα αντιιμπεριαλιστής, ωστόσο φαίνεται ότι λόγω της γενικότερης εξέλιξης εκφυλίστηκε και τελικά συνεργάζεται με τον ιμπεριαλισμό. Δεν είμαι φυσικά ο καταλληλότερος κριτής του και γνώστης αυτών των σύνθετων ζητημάτων, αλλά σίγουρα μπορώ να πω ότι αυτό που μας σερβίρεται σαν είδηση μπορεί να είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα. Είτε προς το χειρότερο, είτε προς το καλύτερο για το Λυβικό λαό. Σίγουρα έχετε κάποιο δίκιο σ'αυτό που γράφετε στο σχόλιό σας.

Θερμούς αγωνιστικούς χαιρετισμούς, Γιώργος.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...