Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση και ομιλία του Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ σ. Δημήτρη Κουτσούμπα στην Πλατεία Αριστοτέλους (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Σήμερα το βράδυ στην Πλατεία Αριστοτέλους μίλησε ο Γενικός 
Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας σ. Δημήτρης Κουτσούμπας. Στην ομιλία, ο Γραμματέας ξεδίπλωσε την πολιτική της αλήθειας, του αγώνα, ξεσκέπασε τα τερτίπια του μεγάλου κεφαλαίου. Ανέφερε ενδελεχώς τους κινδύνους στους οποίους ο ελληνικός λαός εκτίθεται από την πολιτική των κεφαλαιοκρατών, της φιλοναζιστικής ΕΕ και στηλίτευσε την τυχοδιωκτική τακτική των οπορτουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ και ιδίως του Τσίπρα, μια πολιτική με «αριστερό» περιτύλιγμα, αλλά στην ουσία μια από τα ίδια. 

Με θέρμη, ο κομμουνιστής ηγέτης έδειξε το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν η εργατική τάξη και οι σύμμαχοί της για να οδηγηθούν στην απελευθέρωση τους από τα δεσμά της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης. Η ομιλία διήρκεσε μιάμιση ώρα. Οι συγκεντρωμένοι, κρατώντας κόκκινες σημαίες με σφυροδρέπανα χειροκροτούσαν με ενθουσιασμό το σ. Δημήτρη Κουτσούμπα. Στο τέλος της ομιλίας του απηύθυνε κάλεσμα στην εργατική τάξη και το λαό να ψηφίσει στις Ευρωεκλογές το Κομμουνιστικό Κόμμα. 

Στη συγκέντρωση μίλησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας Γιώργος Μαργαρίτης, πανεπιστημιακός, γνωστός διακεκριμένος ιστορικός. 

Ο ομιλητής τεκμηρίωσε με στοιχεία τη φύση και το χαρακτήρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που είναι Ευρωπαϊκή Ένωση των πλουτοκρατών και όνειρο των ναζιστών που έγινε πραγματικότητα.



=====
=
=




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...