Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Στρατoκρατούμενη αριστερά, οπορτουναρχία

Μια Ελληνοφρένεια ακούμε και βλέπουμε εμείς οι αμετανόητοι ξύλινοι αριστεροί και θα την κόψουν λόγω σεξισμού. 

Καμιά 25αριά βουλευτάδες και βουλεύτριες συνεπείς στην ψήφιση των μνημονίων, στην πληρωμή των δόσεων των δανειστών και των 29 δις στο ΝΑΤΟ, δε θα χαλάσουν τη μόστρα τους με τον τσολιά να τραγουδά τη διεθνή στην Κουμουνδούρου. 

Ο λόγος; 


Η πρώτη φορά αριστερή εξουσία στριμώχνεται μαστορικά από την Ελληνοφρένεια και κατά τη δική τους «πλουραλιστική» θεώρηση των πραγμάτων, της δημοκρατικής ΕΡΤ των εργαζομένων, με το μαύρο, με τα νταούλια έξω απ’ το ραδιομέγαρο και την ΕΡΤ3 που πήγα κι εγώ για συμπαράσταση, πρέπει να λογοκρίνει ό, τι δεν τους λιβανίζει. 

Κι επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, αλλά ταξικό, οι λογοκριτές της Ελληνοφρένειας, οι υποκριτές, οι αντιεξουσιαστές στην εξουσία, κόπτονται δήθεν για την ποιότητα του προβαλλόμενου προγράμματος στα ΜΜΕ, για τη διαπλοκή, οι ίδιοι που κάναν αλλαξοκωλιές με τον Καλογρίτσα, τον Ιβάν και το Μαρινάκη για να πάρουν τα κανάλια. Κανάλια τα οποία προβάλλουν μόνο ποιοτικό πρόγραμμα, τύπου σαβουράιβορ, για το οποίο το ΕΣΡ δε χρειάζεται να κάνει ένσταση κι ούτε οι φανατικοί θαυμαστές του, βουλευτές και βουλεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ. Το τελευταίο είναι πολιτικοποιημένη τέχνη δηλαδή, κάτι το πρωτοποριακό και ουδόλως περιέχει υποκουλτούρα, αλλά περνάει μηνύματα κοινωνικοπολιτικού περιεχομένου. 

Κόψτε την Ελληνοφρένεια - είναι σεξιστές. 

Στόχος τους προφανώς είναι να καθηλώσουν το λαό στον καναπέ του, να το στρέψουν μακριά από το μαζικό λαϊκό κίνημα, συκοφαντώντας το. Θέλουν ένα κίνημα υποταγμένο, άμαζο και το θέλουν τέτοιο, γιατί είναι το πολιτικό προσωπικό της τάξης που είναι στην εξουσία. Ένα κίνημα με υπαρξιακό σκοπό την «ενίσχυση της διαπραγματευτικής θέσης» της κυβέρνησης, στα παζάρια με τους δανειστές για το σφαγιασμό του λαού. Οι δήθεν κουλτουριάρηδες, ελευθεριακοί, αριστεριστές, οικολόγοι με τις ευαισθησίες τους για την άγρια φύση, με τα σκυλάκια τους, θέλουν να αποπροσανατολίσουν το κίνημα, να το βάλουν να ασχολείται με τις σεξουαλικές ή διατροφικές του προτιμήσεις. Θέλουν το κίνημα να πέσει στο ψευτοδίλημμα των ποδοσφαιρικών φυλών και να σφαγιάζεται για αυτές, θέλουν το λαό ποδηγετημένο σε συζητήσεις ανούσιες για το ποια ράτσα σκύλου είναι πιο έξυπνη, πιο όμορφη και για το αν τελικά τα ανθρώπινα φύλα είναι 3 ή 5. 

Οι ίδιοι, στη συνέχεια θα παρατήσουν το σκύλο τους νηστικό στο δάσος. Οι ίδιοι έχουν σπρώξει στην ηττοπάθεια τις λαϊκές μάζες και προσπαθούν να μας πείσουν για την ευαισθησία τους με δεντροφυτεύσεις - αυτοί που μολύνουν τη θάλασσα με τα τάνκερ και τα απόβλητα των εργοστασίων, τα αλλοιωμένα τρόφιμα των βιομηχανιών τους. Αυτοί που έκαναν τους Ολυμπιακούς για να πουλήσουν χάλυβα οι Αγγελοπουλαίοι, το C4I, τη Siemens, η Νάικ τα παπούτσια της, η κόκα κόλα τα ζαχαρόνερα και τα μεγάλα δίκτυα τις διαφημίσεις τους και οι φαρμακευτικές εταιρείες τις ντόπες. Αποτέλεσμα; Το χρέος. Τα στομάχια όμως δε γεμίζουν με εθνική υπερηφάνεια. 

Οι προοδευτικοί, αυτοί που θα διαχώριζαν την εκκλησία από το κράτος για να γίνουμε κι εμείς Ευρωπαίοι, για να μην είμαστε φονταμενταλιστές, αυτοί φιλούν τους σταυρούς και πετάν τα περιστέρια στη γιορτή των Φώτων, κάνοντας προεκλογικό αγώνα από μοναστήρι σε μοναστήρι. 

Οι ίδιοι αυτοχαρακτηρίζονται αριστεροί έντεχνοι και προβάλλουν τις παρελάσεις των υπερήφανων φτερωτών στην ΕΡΤ - ΥΕΝΕΔ, αλλά για το παλλαϊκό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ που με καύσωνα 41 βαθμών πλημμύρισε τους δρόμους της Θεσσαλονίκης δεν περισσεύει τηλεοπτικός χρόνος. Είναι ντεμοντέ να αγωνίζεσαι για την ειρήνη, δεν είναι προοδευτικό. 


Άρθρο 15, Σύνταγμα της Ελλάδας

(...)Ο άμεσος έλεγχος του Κράτους, που λαμβάνει και τη μορφή του καθεστώτος της προηγούμενης άδειας, έχει ως σκοπό την αντικειμενική και με ίσους όρους μετάδοση πληροφοριών και ειδήσεων, καθώς και προϊόντων του λόγου και της τέχνης, την εξασφάλιση της ποιοτικής στάθμης των προγραμμάτων που επιβάλλει η κοινωνική αποστολή της ραδιοφωνίας και της τηλεόρασης και η πολιτιστική ανάπτυξη της Χώρας, καθώς και το σεβασμό της αξίας του ανθρώπου και την προστασία της παιδικής ηλικίας και της νεότητας.(...)
Οι ΣΥΡΙΖΑίοι λοιπόν υπερασπίζονται το σύνταγμα και την ελευθερία του λόγου και την ποιοτική στάθμη των προγραμμάτων.
Από αυτούς μάθαμε ότι αριστερό είναι να υπερασπίζεσαι το αστικό σύνταγμα, ότι η φυλάκιση ναζιστών ηθικών αυτουργών δολοφονιών είναι αντιδημοκρατική πράξη και δεν αρμόζει στα κοινοβουλευτικά ήθη. Οι ίδιοι αποφυλάκισαν το μαχαιροβγάλτη δολοφόνο Ρουπακιά. Οι υπερασπιστές του παστίτσιου έγιναν οι υπερασπιστές του παστίτσιου των μεσημεριανών εκπομπών μαγειρικής, την ώρα που λόγω της πολιτικής τους ο κόσμος μόνο να το λιγουρεύεται μπορεί. Μια πολιτική συνταγή γραμμένη από τη μαγειρική της άρχουσας τάξης, των εφοπλιστών, βιομηχάνων, τραπεζιτών. 

Οι αριστεριστές, συριζαίοι, επαναστάτες της πορδής είναι τακτικοί θαμώνες του Πανούση - καθόλου σεξιστή - για να νιώσουν ότι είναι θαυμαστές της ύψιστης ποιότητας και αντισυστημικοί. Αναρχικοί με τζιπ και burbon και βίλα στα Βόρεια Προάστια. Σκύλο ράτσας στην αυλή τους και στην καφετέρια βρίζουν τον τεμπέλη αλλοδαπό που τους κουρεύει το χορτάρι. Μετά 40 χρόνια παρουσίας στην τέχνη στην Ελλάδα και αφού τελικά οι συριζέοι - αριστεριστές πήραν την εξουσία (έγιναν πολιτικό προσωπικό της αστικής τάξης), οι θεατράνθρωποι μουσικάνθρωποι που εκπροσωπούσαν την πολιτική δια της νότας, της ποίησης πρέπει να υπερασπιστούν τη σοσιαλιστική Κούβα απ’ τη μια και το στρατιωτικό σιωνιστικό καθεστώς του Ισραήλ απ’ την άλλη. Μια αριστερή εξουσία που ξεσκεπάστηκε στα σβέλτα σε φιλελέ εξουσία μιας Παναμέζικης παρωδίας. 

Είναι μια αριστερά με τον Καμμένο και τον Πάκη. 
Έτσι οι θεατρίνοι απέκτησαν και δημόσια πολιτικοκοινωνική θέση. Θεατράνθρωπους θα βρεις σε όλα τα κόμματα και βρωμάει από μακρυά η παρουσία τους τα τελευταία χρόνια παρά τα γαλλικά αρώματα και το κουλτουρέ καμουφλάζ. Μπαμ κάνουν σε συνάξεις κομμάτων και κομματάκηδων στο ΣΕΒ, στο ΝΑΤΟ, και όπου άλλου έχει καλό μπουφέ - και στο χαμόγελο του παιδιού. Αλλά και στην αρκούδα του Μπουτάρη που μάζεψε απ’ τους Ρομά τις αρκούδες που τις βγάζαν στα πανηγύρια για ένα μεροκάματο, βάζοντας το άμοιρο ζώο να μιμείται τον τρόπο με τον οποίο η Βουγιουκλάκη έβαφε τα χείλια της. Κι ας μην παρεξηγηθούν οι οικολόγοι, γιατί γέμισαν την Εγνατία οδό με προειδοποιητικές φωτεινές πινακίδες για τις ακριβά επιδοτούμενες από τη ΜΚΟ Αρκτούρος, αρκούδες. Δε θα με πείραζε, αν δεν είχε ισάριθμα με τις πινακίδες διόδια. 

Επί της στρατοκρατούμενης αριστεράς που στέλνει αγωνιζόμενους μαθητές να μαζεύουν σκουπίδια επειδή διεκδικούν τα δικαιώματά τους, πουλάνε τον πολιτισμό τους με κελεύσματα της φιλοφασιστικής ΕΕ. Μας πασάρουν την documenta 14, με τον απροκάλυπτο αντικομουνισμό στα όρια του φασισμού και γιατί όχι και ανοιχτού φασισμού για να ανέβει το prestige του κομματικού αρχηγού. 
Βέβαια τα κόμματα πλέον έχουν στόχο Ευρωπαϊκό, ιδεολογικό και ταξικό. Υπηρετούν άπαντες τον ευρωπαϊκό πολιτισμό, την όπερα και όχι το κλαρίνο, θέλουν να εντάξουν το έθνος μας στο πάνθεον της ΕΕ των βασιλιάδων.

Όπερα όπερα, πέρα για πέρα όπερα.

3 σχόλια:

aimsare είπε...

Μας κόβουν τη σύνταξη, μας κόβουν το εφάπαξ, μας κόβουν και την ελληνοφρένεια; Που βαδίζουμε... Ωραίο άρθρο αδερφέ!

Gekoudi είπε...

Σιγά, κόβεται η Ελληνοφρένεια; https://youtu.be/Jh-rJbtI4jA?t=15

Χαιρετισμούς πολλούς.

Gekoudi είπε...

@aimsare Εδώ δες στο:

λινκ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...