Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Λεφτά υπάρχουν !

Το ψέμα και η εξαπάτηση του λαού από τον ΓΑΠ.
Ο Παπαπινόκιο.


.
Για φουλ screen εδώ.
 Δ.Ν.Τ.
Λεφτά υπάρχουν... Τα είχαμε δανείσει στο Δ.Ν.Τ. και τώρα μας τα επιστρέφει...

2 σχόλια:

Takis Malkotsis είπε...

Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ακόμα ένας ακόμα ψεύτης πολιτικός. Όμως δεν φταίει προσωπικά αυτός για την σημερινή κατάσταση. Η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε είναι αποτέλεσμα πολλών κακών χειρισμών από προηγούμενες κυβερνήσεις(βλ. παράνομοι διορισμοί, δάνεια που δήθεν βοηθουσαν την ανάπτυξη) αλλά και της νοοτροπίας που είχε καλλιεργηθεί στο υποσυνείδητο των Έλληνων ότι επειδή είμαστε ευρωπαίοι δεν θα χρεοκωπήσουμε, ότι είχαμε λεφτά χρησιμοποιώντας το χρήμα και δεν καναμε τίποτα όταν ο γιατρός έκοβε 3 επισκέψεις αντί για 1.
Η (πραγματική) χρεοκωπία ήταν για μένα φυσιολογική εξέλιξη. Παρασυρθήκαμε από τους λαοπλάνους και δεν σκεφτηκε κανείς πώς γίνεται μια τόσο φτωχή χώρα να έχει τόσο ανεβασμένο βιοτικό επίπεδο.
Η παρουσίαση πολύ καλή!

Gekoudi είπε...

@socrates Φίλε Σωκράτη, δεν είναι τόσο η διαφθορά που μας οδήγησε εδώ. Όχι πως οι γιατροί δεν φταίνε καθόλου, αλλά το καπιταλιστικό σύστημα από μόνο του γεννά τέτοιες κρίσεις. Είναι ο αστικός μύθος της Ενωμένης Ευρώπης που τώρα αποκαλύπτεται και δείχνει το πραγματικό του αντιλαϊκό πρόσωπο. Το σύστημα αυτό αποσυντίθεται και μαζί του θέλει να πάρει και τους λαούς της Ευρώπης. Οι κυβερνήσεις κοιτάνε μόνο τα συμφέροντα των διεθνών τραπεζών και όχι του λαού. Έτσι βάζει εμάς να πληρώσουμε την κρίση τους και να τους βγάλουμε από τη δύσκολη θέση. Δεν υπάρχει "μαζί τα φάγαμε".

Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε η παρουσίασή μου.

Χαιρετισμούς πολλούς, Γιώργος.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...