Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Πανωλεθρία του Πούτιν - Μεγάλη άνοδος και νίκη του ΚΚΡΟ

"Έτσι γεννιέται η ελευθερία"
Καλά μηνύματα για νίκη του ΚΚ στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές έρχονται απ' τη Ρωσία. Στο μπλογκ μου έχω γράψει πριν περίπου 1 μήνα για αυτό.
Αφίσα του ΚΚΡΟ για τις εκλογές!
Το μαύρο μέτωπο του Πούτιν (Ενωμένη Ρωσία) που αποτελείται από ομάδα κομμάτων παρά τις μεθοδεύσεις και την εμφανή υποστήριξη των μέσων ενημέρωσης και τη δυτικού τύπου προπαγάνδα που έχει εξαπολύσει οδηγήθηκε σε βαριά ήττα. Στις εκλογές της Δούμας που έγιναν σήμερα στη Ρωσία ο λαός έριξε μαύρο στον Πούτιν και στην ένωση κομμάτων του, την Ενωμένη Ρωσία. Πρώτο ενιαίο κόμμα το Κομμουνιστικό Κόμμα Ρωσικής Ομοσπονδίας. Στο παραπάνω βίντεο βλέπουμε ανθρώπους της ΟΜΟΝ (κάτι σαν ΕΚΑΜ ή SWAT της Αμερικής), δηλαδή λακέδες του Πούτιν με τρίχρωμες σημαίες του τσάρου στα περιβραχιόνια, που επιτέθηκαν στη συγκέντρωση του Κομμουνιστικού Κόμματος και οι σύντροφοι τους απομονώσαν. Βλέπουμε βετεράνους να τους λοιδορούν.
10.000 διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους της Μόσχας διαμαρτυρόμενοι για νοθευμένο εκλογικό αποτέλεσμα.
Σύμφωνα με το site του ΚΚΡΟ "Αυτό είναι χαρακτηριστικό μικρο-εγκληματιών, ασυνείδητων υπαλλήλων, αστυνομικών του Πούτιν, του κοινού ποινικού δικαίου. Στη θέση της Σοβιετικής Πολιτοφυλακής και των δυνάμεων του Υπουργείου Εσωτερικών, έχουν μπει ρουφιάνοι με τρίχρωμα περιβραχιόνια μαλλιάδες αστυνομικοί. Οι συγκεντρωμένοι προσπάθησαν να τους εξηγήσουν ότι πρέπει να αλλάξουν τακτική.


Το κοινοβουλευτικό αποτελέσματα έχει δημιουργήσει στους πολίτες μια οργισμένη διάθεση. 
Η Μόσχα βλέπει πλήθη μέχρι 20.000 να κατεβαίνουν στους δρόμους. Πάνω από 300 έχουν συλληφθεί, σε εκθέσεις του RIA (ειδησεογραφικό πρακτορείο Novosti).
Η αστυνομία έχει μετρά τους διαδηλωτές 2.000, αλλά εκτιμήσεις λένε για 10.000 ή και 20.000 άτομα.
Οι συμμετέχοντες φυσώντας σφυρίχτρες και φωνάζοντας (REUTERS / Anton Golubev).
" Ντροπή!" φώναζε το πλήθος.
Οι διαδηλωτές υποστήριξαν, ότι το κόμμα Ενωμένη Ρωσία, είχε στημένα τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας. Εν τω μεταξύ, καθώς η Κεντρική Εκλογική Επιτροπή έχει κάνει σχεδόν καταμέτρηση του, η Ενωμένη Ρωσία έρχεται με σχεδόν 49,9 τοις εκατό.
Η αστυνομία είχε ήδη αποκλεισμένη την περιοχή από μακριά για την συγκέντρωση, στην οποία μόνο 700 άνθρωποι είχαν το δικαίωμα να συγκεντρωθούν. Καθώς η ροή των ανθρώπων αυξήθηκε, η οριοθετημένη περιοχή ξεχείλισε και τα πλήθη ξεχυνόταν στις γειτονικές περιοχές. Όταν άρχισαν να πληθαίνουν, η αστυνομία άρχισε να συλλαμβάνει τους διαδηλωτές:


Εκτενές ρεπορτάζ αύριο. Έχω σχολείο δυστυχώς το πρωί. Το απογεματάκι τα χαμπέρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...