Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Αυτή είναι η ναζιστική προδοτική Χρυσή Αυγή!


Σερφάροντας χτες στο internet, έπεσε στην αντίληψή μου ένα το site του "Μετώπου Γυναικών" όπως το ονομάζουν της Χρυσής Αυγής. Βλέποντας όλη τη σελίδα ανακάλυψα μερικές φωτογραφίες "ηρωίδων" γυναικών που προβάλλει η ΧΑ στη σελίδα αυτή. 
Μία από αυτές είναι η Σίτσα Καραϊσκάκη, που όπως αναφέρεται στο βιογραφικό της που εμφανίζεται πατώντας στη φωτογραφία της αυτολεξεί: "Παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα του Χίτλερ να ανέλθει στην εξουσία κι ενστερνίστηκε τις εθνικοσοσιαλιστικές ιδέες. Το 1930, όταν ο Χίτλερ ανήλθε στην εξουσία, η Σίτσα Καραϊσκάκη υπήρξε σύμβουλος στο υπουργείο Προπαγάνδας. Την εποχή εκείνη κυκλοφόρησε στα γερμανικά το βιβλίο της «Το Τρίτο Ράιχ μέσα από τα γυαλιά μου» στο οποίο ανέφερε γεγονότα της εποχής και επιτεύγματα της εθνικοσοσιαλιστικής διακυβέρνησης. Το 1934 προσπάθησε μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Χρυσόστομο, τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και τους Μητροπολίτες Λήμνου και Λέσβου, να υλοποιήσει μια μορφή πανευρωπαϊκής αντικομουνιστικής χριστιανικής συνεργασίας. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1936 στο Βερολίνο είχε τη διοργάνωση της ελληνικής συμμετοχής από πλευράς τύπου και προπαγάνδας."

Επίσης, "Μετά την ίδρυση της ΕΟΝ από τον Μεταξά υπήρξε βασική αρθογράφος του περιοδικού «ΝΕΟΛΑΙΑ».", "...μετά την γερμανική εισβολή ανέλαβε τη θέση της συμβούλου Τύπου και Διαφώτισης στη γερμανική πρεσβεία στην Αθήνα και πραγματοποίησε πολλές πολιτικές ομιλίες μέσω του ραδιοφώνου. Πριν από την απελευθέρωση η Σίτσα Καραϊσκάκη έφυγε στη Γερμανία όπου συνέχισε τη δράση της στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την κατοχική εξόριστη κυβέρνηση Τσιρονίκου που έδρευε στη Βιέννη. Από τα Ειδικά Δικαστήρια Δοσιλόγων καταδικάστηκε τρεις φορές σε θάνατο για την προπαγανδιστική της δράση, αργότερα όμως αμνηστεύτηκε. Κατά την παραμονή της στη Γερμανία βρέθηκε στο ανατολικό τμήμα της χώρας το οποίο καταλήφθηκε από τα Σοβιετικά στρατεύματα, κατόρθωσε όμως η Καραϊσκάκη να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά της. Γνώρισε και παντρεύτηκε τον Γερμανό βιομήχανο Μπάχμαν κι έζησε στην αφάνεια για αρκετά χρόνια."

Η ΧΑ υμνεί τους προδότες δωσίλογους επί Κατοχής! Κανείς να μην ψηφίσει το ναζιστικό απολίθωμα! Την ώρα που ο ηρωικός ΕΛΑΣ μαχόταν για την απελευθέρωση της Ελλάδας, οι δωσίλογοι και οι ντόπιοι προδότες και υπηρέτες των καταχτητών ζούσαν με χρυσά κουτάλια. Την ώρα που ο λαός όλης της Ελλάδας λιμοκτονούσε αυτοί έτρωγαν τρωγόπιναν πάνω από τα πτώματα. Αυτοί λοιπόν είναι τα είδωλα της ΧΑ! Οι σύγχρονοι ταγματαλήτες, οι σύγχρονοι προδότες και ρουφιάνοι των Γερμανών, οι  Ράλληδες, οι μπουρατάδες, οι μαυραγορίτες έχουν αποκαλυφθεί. Ο ελληνικός λαός έδωσε το αίμα του κατά του καταχτητή και είχε 600.000 θύματα. Καμιά οικογένεια στην Ελλάδα δεν έχει κάποιον συγγενή που χάθηκε στον πόλεμο. Χρέος όλων το ΜΑΥΡΟ στο μαύρο φασισμό-ναζισμό της ΧΑ.

Το ναζιστικό παραλήρημα στο συγκεκριμένο σάιτ δε σταματά εκεί! 

Αυτό το άρμα βρίσκεται απέναντι
από την πύλη του Βραδεμβούργου
Είναι του Κόκκινου Στρατού από αυτά που μπήκαν στο Βερολίνο
το 1945, απέναντι από το  Γερμανικό κοινοβούλιο,
στα υπόγεια του οποίου αυτοκτόνησε ο Χίτλερ
δειλιάζοντας να παραδεχτεί την ήττα του.

Ένα άλλο "πρόσωπο" που προβάλλεται είναι η Hanna Reitsch, πιλότος της ναζιστικής αεροπορίας. Χαρακτηριστικά αναφέρεται: "Η μία απ' τις δύο γυναίκες που τιμήθηκαν με τον Σιδηρούν Σταυρό Α' Τάξεως. Ήταν η τελευταία (και η μόνη που μπορούσε να το κάνει) που πέταξε στο Βερολίνο, όταν είχε σχεδόν καταληφθεί. Ζήτησε να μοιραστεί την τύχη του Φύρερ της, αλλά εκείνος της το αρνήθηκε. Δεν καταδίκασε ποτέ τον Εθνικοσοσιαλισμό ή τον Χίτλερ και μέχρι τον θάνατό της φορούσε υπερήφανα τα παράσημά της."

Η ίδια σε συνέντευξη λέει: "Δεν ντρέπομαι να λέω ότι πίστεψα στον Εθνικοσοσιαλισμό. Ακόμη φορώ τον Σιδηρούν Σταυρό με τα διαμάντια που μου έδωσε ο Χίτλερ.

Μην ξεχνάτε πως η Αεροπορία των Ναζί με συνεχείς καταδρομές και τους βομβαρδισμούς σκότωσε χιλιάδες Έλληνες. Εδώ η ΧΑ υμνεί την πιλότο, άρα είναι υπέρ των βομβαρδισμών. 

вечная слава героям павшим
Eternal glory to the heroes who fell
Αιώνια δόξα στους ήρωες που έπεσαν.
Μνημείο της ΕΣΣΔ στο κέντρο του Βερολίνου
για να θυμίζει στους χρυσαβγίτες τα γκολ
που φάγανε στον WW2.
Οι φασίστες της ΧΑ δηλώνουν πως σε περίπτωση που ζούσαν τότε, θα ήταν με τους Έλληνες. Εδώ αποδεικνύεται το ακριβώς αντίθετο.  Εκτός αν εννοούσαν τους Έλληνες δωσιλόγους. Οι ιδεολογικοί απόγονοι του Χίτλερ πρέπει να ξεσκεπάζονται με κάθε ευκαιρία. Δε χωρά καμιά επανάπαυση όσον αφορά τους ναζιστές. Είναι ερείπια της ιστορίας, διαλύθηκαν και κατατροπώθηκαν από το ηρωικό ελληνικό αντάρτικο, τον ΕΛΑΣ, αλλά και από τον Κόκκινο Στρατό. Ξεχάσαν ότι τα SS παρελάσαν με τις σημαίες τους τον κατήφορο μπροστά στην Πύλη του Βραδεμβούργου.
Δείτε και το δωμάτιο της Σιωπής που βρίσκεται μέσα στην αριστερή κολώνα της Πύλης του Βραδεμβούργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...