Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Στην Novoazovsk αποκαταστάθηκε το άγαλμα του Λένιν

Ενώ στην Ουκρανία καταστρέφουν τα μνημεία με τον Λένιν, η Νέα Ρωσία τα αποκαθιστά. 
Αν και δεν είναι όλοι στη Νέα Ρωσία οπαδοί των κομμουνιστικών ιδεών και του Λένιν, ο Λένιν ακριβώς γίνεται,  κάτω από το φόντο των βάναυσων φασιστών που μισούν τα μνημεία του Λένιν στη Νέα Ρωσία, ένα σημείο της ενότητας των ανθρώπων διαφορετικών απόψεων. Έχουν αυξηθεί και έχουν ενωθεί στην υπεράσπιση αυτών των μνημείων από τους Ναζί.
=
Novoazovsk. Νέα Ρωσία. Ανακαινισμένο το άγαλμα του Λένιν

Οι Ναζί, κατά τη διάρκεια της σύντομης κατοχής της περιοχής, κατέστρεψαν το μνημείο του Λένιν μπροστά από το κτίριο της Επαρχιακής Διοίκησης. Το μνημείο έχει αποκατασταθεί. «Οι Ναζί θα εκδιωχθούν από τη γη μας εντελώς» λένε οι κάτοικοι.

=


Κρεμασμένες σημαίες της Νέας Ρωσίας και της Ρωσίας. Ο Ίλιτς επέστρεψε. 
Αλλά και στο Kramatorsk οι φασίστες βεβήλωσαν τον Ίλιτς. Στην πραγματικότητα φαίνεται καθαρά η διαφορετική άποψη για τα μνημεία του Λένιν μεταξύ των Ναζί και των ανθρώπων της Νέας Ρωσίας, καθώς, υπάρχει εγγενής ανταγωνισμός. Είναι προφανές ότι, όταν θα ελευθερωθούν και οι άλλες πόλεις, τα μνημεία θα αποκατασταθούν από τους κατοίκους της περιοχής, καθώς αγαπάνε τη Σοβιετική ιστορία σε αντίθεση με τους Ναζί, αποκαθιστώντας αυτό το τόσο μισητό σύμβολο στους Μπαντερίστας. Από αυτή την άποψη, το παράδειγμα της σχέσης με τα μνημεία μπορεί να δείξει καθαρά ότι οι κάτοικοι της Donbass δεν έχασαν τις σοσιαλιστικές μνήμες, σε αντίθεση με την βυθισμένη στη συλλογική σχιζοφρένεια δυτική Ουκρανία. Στο Novoazovsk πρόσφατα έφτασε ο «Motorola» που «μίλησε» στη συνείδησή τους. Φοβούνται, οι φασίστες, ότι όταν έρθει ο Arseny Pavlov - «Motorola» τίποτα δεν θα μπορεί να τους βοηθήσει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...