Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Δηλώσεις του Κώστα Δανιηλίδη


Το μηχάνημα της Νομαρχίας όπως γράφει

Οποιοσδήποτε βρεθεί στην περιοχή μπορεί να διαπιστώσει τα αποτελέσματα της λειτουργίας του Λατομείου, αφού η σκόνη καλύπτει τα πάντα, προκαλώντας τεράστια περιβαλλοντικά προβλήματα, που απειλούν και την υγεία των κατοίκων. Διαπιστώνει ότι γίνονται εκσκαφές σε δημοτική έκταση που ήταν γήπεδο ποδοσφαίρου, μια έκταση μέσα στο δάσος που χρησιμοποιόταν από το στρατόπεδο ανεπιθύμητων, σαν πεδίο βολής και περιήλθε στον δήμο μετά την απομάκρυνσή του.
Με δημοτικά φορτηγά μετέφεραν τα υλικά χωματουργικών εργασιών, τα οποία τα έριχναν στο ρέμα "Βούθνηκας" προκαλώντας και αλλοίωση των πρανών, ενώ παράνομη ρίψη μπαζών εντοπίστηκε και στη συμβολή του ρέματος "Καλμπάσας" και "Βούθνηκα". Περίπτωση αλόγιστης ρύπανσης με χημικά απόβλητα εντοπίστηκε στο οικοδομικό συγκρότημα του Κολινδρού.
Στην περιοχή περιηγήθηκε ο κ. Κώστας Δανιηλίδης δημοτικός σύμβουλος του δήμου Πύδνας - Κολινδρού  επικεφαλής της παράταξης "Λαϊκή Συσπείρωση" και επισήμανε ότι "δε θα ανεχτούμε και δε θα συμβιβαστούμε με καμία παρανομία, και ειδικότερα με αυθαίρετες πράξεις που αλλοιώνουν και μολύνουν το περιβάλλον. Ενέργειες που είναι σε βάρος της υγείας των κατοίκων. Από την πρώτη στιγμή που γίναμε μάρτυρες της αυθαιρεσίας, αναζητήσαμε τη σκοπιμότητα των ενεργειών αυτών. Σε έφοδο που κάναμε εντοπίσαμε επίσης περίεργες συνδέσεις με σωληνώσεις που καταλήγουν στο ρέμα, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη και η καταγραφή όλων των αυθαιρεσιών και σε άλλα στα ρέματα της περιοχής. Ελέγχουμε μία προς μία κάθε περίπτωση και οι παραβάσεις του νόμου, θα καταγγελθούν. Ζητάμε και θα επιμείνουμε στην παραδειγματική τιμωρία των ασυνείδητων που εγκληματούν εξαιτίας αμέλειας ή άγνοιας ή ανάδειξης προσωπικών, οικονομικών ή άλλων συμφερόντων σε βάρος του κοινωνικού συνόλου και του περιβάλλοντος, υποθηκεύοντας την ίδια μας τη ζωή. Ας συνειδητοποιήσουν οι πάντες ότι τέτοιες μεθοδεύσεις δεκαετίας του '30 είναι ανάρμοστες για την εποχή μας.

1 σχόλιο:

Botsoglu kostas είπε...

Μην τους αφηνετε σε χλωρο κλαρι.Αυτα που ξεραν καποιοι πρεπει να τα ξεχασουν. Ο κοσμος αρχησε να περνει την κασταση στα χερια του,και θα 'χουν καλη βολεψει απο ΄δω και περα.Μπραβο και στον κ.Δανιηλιδη για την ευαισθησια του.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...