Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Στο ίδιο έργο θεατές βρέθηκαν οι εργαζόμενοι του ΕΛΓΑ – ειδικότερα οι γεωτεχνικοί - στην παράσταση που έδωσε η διοίκηση του ΓΕΩΤΕ.Ε.Ε. με τον πρωτοεμφανιζόμενο εκπρόσωπό της κύριο Δελέπογλου σε πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) του ΕΛΓΑ. 
Μετά τον ανεκδιήγητο εκπρόσωπο του ΓΕΩΤΕΕ κύριο Καλφούντζο που τον Φεβρουάριο του 2009 είχε ψηφίσει σε συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΛΓΑ υπέρ της πρότασης της τότε διοίκησης Κατσαρού, για την προσφυγή του ΕΛΓΑ εναντίον γεωτεχνικών που μονιμοποιούνταν με απόφαση του Α.Σ.Ε.Π. σύμφωνα με το Π.Δ. 164/2004 («Παυλόπουλου»), τώρα μας προέκυψε ο απερίγραπτος κύριος Δελέπογλου. Ο εν λόγω κύριος σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΛΓΑ καταψήφισε την πρόταση του εκπροσώπου των εργαζομένων του ΕΛΓΑ με την οποία ζητούνταν η απόσυρση των δικαστικών προσφυγών της διοίκησης του ΕΛΓΑ, προκειμένου να μην απολυθούν και άλλοι συνάδελφοί μας.
Έτσι η καταψήφιση αυτής της πρότασης οδηγεί σε απόλυση και άλλους γεωτεχνικούς εκτός από αυτούς που έχουν ήδη απολυθεί με δικαστικές αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών.
Εύγε στην διοίκηση του ΓΕΩΤΕΕ (!) Ίσως δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν με τα καυτά προβλήματα των γεωτεχνικών διότι τους απασχολεί η υποχρεωτική τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων των γεωτεχνικών, σε μια πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία, προκειμένου να χορηγήσουν την βεβαίωση αναγγελίας επαγγέλματος.
Εξάλλου δεν τρέφουμε αυταπάτες για τον ρόλο της τωρινής διοίκησης του ΓΕΩΤΕΕ διότι η εθελοδουλεία και ο συμβιβασμός της είναι στο ημερήσιο ρεπερτόριο του θιάσου της.
Εύγε και πάλι εύγε(!).
Άξιος ο μισθός τους.
29-11-2013
ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΕΛΓΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...