Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΝΕ.

Αποτελεί πρόκληση, λίγο πριν την επέτειο του αγωνιστικού γιορτασμού της 41ης επετείου από την παλλαϊκή εξέγερση του Πολυτεχνείου ενάντια στην Αμερικανοκίνητη χούντα των συνταγματαρχών, να παραχωρεί η διοίκηση του Δήμου Κατερίνης την ΕΚΑΒΗ για να πραγματοποιήσει εκδήλωση το νεοναζιστικό κόμμα της «Χρυσής Αυγής» (Χ.Α.). Η διοίκηση του δήμου Κατερίνης και ο κ. δήμαρχος φέρνουν σοβαρές ευθύνες για την παραχώρηση του χώρου προσβλέποντας σε ψηφοθηρία για το κόμμα της Ν.Δ.
Καμιά βοήθεια στους νοσταλγούς του Χίτλερ, του Ναζισμού, των φούρνων του Άουσβιτς, του Νταχάου και της τετράχρονης κατοχής της χώρας μας από τον γερμανικό, ιταλικό και βουλγαρικό φασισμό. Καμία διευκόλυνση στην χαρακτηρισμένη ως εγκληματική οργάνωση, ακόμη και από την αστική δικαιοσύνη.
Το νεοναζιστικό κόμμα αποτελεί δύναμη κρούσης του καπιταλιστικού συστήματος απέναντι στο οργανωμένο εργατικό – λαϊκό κίνημα.
Πίσω από τον μανδύα του κόμματος, κρύβεται μια ναζιστική οργάνωση, φορέας του εθνικοσοσιαλισμού, συνειδητή αντικομουνιστική δύναμη που υπερασπίζεται το κεφάλαιο και την πλουτοκρατία.
Το νεοναζιστικό κόμμα μισεί και εχθρεύεται τους αγώνες και την δράση του εργατικού – λαϊκού κινήματος. Συκοφαντεί τους αγώνες του μαθητικού κινήματος, του κινήματος της νεολαίας, καθώς και την εξέγερση στο Πολυτεχνείο ενάντια στη χούντα.
Διαστρεβλώνοντας τα γεγονότα, βρήκε θέμα για να βγει στο προσκήνιο από το περιθώριο που την έβαλε το λαϊκό κίνημα και η εγκληματική της δράση. Το θέμα είναι η ελληνική σημαία και το αν αναρτάται στον ιστό κάθε βδομάδα η κάθε μήνα.

Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ.
Αυτοί που υποστηρίζουν την παραμονή της χώρας μας στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, την παραμονή των αμερικανικών βάσεων στην Ελλάδα και τους γερμανοντυμένους γκεσταπίτες που παρέδωσαν προς λεηλασία την πατρίδα στον κατακτητή, «υπερασπίζονται» δήθεν το σύμβολο του απελευθερωτικού αγώνα, την ελληνική σημαία, ενάντια σε όλα αυτά.
Καπηλεύονται έτσι το σύμβολο όπως έκαναν και οι πολιτικοί τους πρόγονοι, γερμανοντυμένοι -εθνικιστές επί κατοχής, την ίδια ώρα που ξεπουλούσαν την χώρα στους κατακτητές.
Και για του λόγου το αληθές ακολουθούν οι παρακάτω φωτογραφίες.

1)Δωσίλογοι - εθνικιστές με τους Γερμανούς κατακτητές στην Ακρόπολη δίπλα στην ελληνική σημαία. Η ελληνική σημαία τους μάρανε.
2) Οι Γερμανοί ναζί λεηλάτησαν την Ελλάδα και η Χ.Α. τους τιμά με πρωτοσέλιδα.

Ο λαός έχει διαλέξει δρόμο, τον δρόμο της ταξικής ενότητας, της λαϊκής συμμαχίας ενάντια στα μονοπώλια και τον καπιταλισμό, για την αντεπίθεση, την εργατική – λαϊκή εξουσία.
Είναι ο δρόμος που δείχνει τη φιλολαϊκή διεξόδο από την καπιταλιστική οικονομική κρίση, ο δρόμος της λαϊκής – κοινωνικής προοπτικής που θα κάνει τον εργαζόμενο λαό κυρίαρχο, νοικοκύρη στον τόπο του και θα βάλει τέλος στον φαύλο κύκλο της φτώχειας, της ανεργίας, ανασφάλειας και αβεβαιότητας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Τ.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...