Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΚ Xi Jingping έκανε παρέμβαση στο ΠΓ για το διαλεκτικό υλισμό. Στα λόγια καλά πάμε.

Η επίσημη σημαία του ΚΚΚ είναι ίδια με τη σημαία των Μπολσεβίκων.
Από σύμβολα καλά πάμε.

ΠΕΚΙΝΟ, - ο Πρόεδρος της Κίνας Xi Jinping πρόταξε το διαλεκτικό υλισμό ως ένα τρόπο για να βαθύνουν οι μεταρρυθμίσεις.
Ο Ξi, γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας, αυτό επεσήμανε, προεδρεύοντας σε συνεδρίαση του Πολιτικού Γραφείου την Παρασκευή 25/1.
Ο Ξι υπενθύμισε ότι και το 2013, σε συνεδρίαση για τον ιστορικό υλισμό είχε πει: «Η μελέτη του διαλεκτικού υλισμού και του ιστορικού υλισμού, θα βοηθήσει τα μέλη του ΚΚΚ να κατανοήσουν καλύτερα την μαρξιστική φιλοσοφία.»
Ο Ξι επανέλαβε ότι η Κίνα θα παραμείνει στο αρχικό στάδιο του σοσιαλισμού για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Μέσα από 30 χρόνια μεταρρύθμισης και με το άνοιγμα, η Κίνα έχει σημειώσει ιστορικά επιτεύγματα στην παραγωγικότητα, στην ολοκληρωμένη εθνική δύναμη και στο βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων, αλλά η κατάσταση και οι προκλήσεις τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό αλλάζουν.
«Θα πρέπει να πάρουμε νέα χαρακτηριστικά σε νέες φάσεις της ανάπτυξης, και να ορίσουμε τις κατευθυντήριες γραμμές, σύμφωνα με την πραγματικότητα,» 
Ο Xi είπε, προσθέτοντας, ότι η ιδεολογία πρέπει να είναι η καρδιά του Κόμματος.
Όλα τα μέλη του ΚΚΚ, ο Ξι είπε, θα πρέπει να αναγνωρίζουν την ιδεολογική δουλειά και να προωθούν τις «βασικές σοσιαλιστικές αξίες», λαμβάνοντας μια άμεση και θετική στάση απέναντι στις αντιφάσεις και την ανάπτυξη.
Η Κίνα δεν θα πρέπει να κριθεί μόνο από το ΑΕΠ, είπε ο πρόεδρος. Η Κίνα θα πρέπει να κριθεί από τη μετάβασή της στην οικονομική ανάπτυξη, την αναδιάρθρωση, την πλεονάζουσα παραγωγική ικανότητα και από την προσήλωση του έθνους σε μια οικολογική κοινωνία.
Σε μια περίπλοκη κατάσταση με επίπονη δουλειά, το κόμμα θα πρέπει να λάβει μια ολιστική άποψη, να ολοκληρώσει τη δημιουργία μιας ευημερούσας κοινωνίας ισότιμης από όλες τις απόψεις, που κυβερνά τη χώρα υπό τον αυστηρό νόμο της λειτουργίας του Κόμματος .

Η διαλεκτική μέθοδος μπορεί να επιλύσει πολύπλοκα προβλήματα, και να προβεί σε στρατηγικές αποφάσεις, αποφεύγοντας τα μειονεκτήματα. «Η εμπειρία είναι ο καλύτερος δάσκαλος,» δήλωσε ο Ξι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...